A Yamaha kedvező árú házimozi erősítővel állt elő

A Yamaha bejelentette, hogy piacra dobja belépő szintű házimozi erősítőjét az RX-V381 típusjelzésű termék személyében, amely az Egyesült Államokban már 270 dolláros áron meg is vásárolható.

Yamaha RX-V381
Yamaha RX-V381 [+]

Az 5.1-es készülék maximális névleges kimeneti teljesítménye csatornánként 140 watt (6 ohm, 10% teljes harmonikus torzítás, 1 kHz frekvenciaátvitel, 1 meghajtott csatorna), az ajánlott pedig 70 watt (8 ohm, 0,09% teljes harmonikus torzítás, 20 Hz - 20 kHz frekvenciaátvitel, 2 meghajtott csatorna). Elboldogul a legtöbb térhatású hangszabvánnyal, így például a Dolby True HD, és a DTS-HD Master Audio sem okoz neki problémát, de az objektumalapú formátumok (Dolby Atmos, DTS:X) kezelésére nem képes.

Yamaha RX-V381
Yamaha RX-V381 [+]

A HDMI 2.0 csatlakozókkal ellátott készülék biztosítja a 4K/60p, 3D és HDR videojelek továbbítását. A Bluetooth kompatibilis termék megkapta a saját fejlesztésű Cinema DSP fantázianevű eljárást, amelynek köszönhetően a megszólalás a mozitermekben megszokott élményt idézi majd a gyártó szerint. Emellett nem hiányzik belőle a Compressed Music Enhancer fantázianevű eljárás sem, amely a tömörített állományok hangminőségének feljavítására szolgál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés