Hirdetés

Új taggal bővül a BenQ Zowie sorozata

A játékosoknak szánt monitorok közé érkező újdonság 27 hüvelykes és 144 Hz-es panelt kapott.

Megérkezett a BenQ Zowie családjának legújabb tagja, az XL2731, amely a gyártó bejelentése szerint az eSportolók kegyeit hivatott keresni. Ez egy 27 hüvelykes, Full HD felbontású TN panellel tenné, amely 144 Hz-es frissítésre képes, és mellékesen felszerelték a cég különböző hangzatos nevekre hallgató megoldásaival is, így van Black eQualizer és Color Vibrance Tuning is, de ami ennél fontosabb, hogy állványa magasságában állítható, pivotot is kínál, csatlakozóból pedig DVI, két HDMI, DisplayPort és fülhallgató-kimenet került rá.


[+]

A termékismertető külön kiemeli, hogy a burkolat tervezésekor nagy figyelmet fordítottak a nemkívánatos tükröződések eltüntetésére, és ez nem csak a panel bevonatában mutatkozik meg, hanem a keret és a hátsó rész színezésében, formájában is. A kijelző egyébként 1 ms-os GTG válaszidővel bír és a gyár állítása szerint 1000:1 statikus kontrasztaránnyal rendelkezik, emellett az AMD FreeSync se maradt ki.

Ár és pontos érkezési dátum egyelőre nincs, de a Zowie sorozatban található közeli rokonok közül az eggyel komolyabb XL2740 körülbelül 550, az eggyel kisebb XL2720 pedig 380 dollárba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés