Star Wars rajongóknak valók az új Titan Xp VGA-k

Az NVIDIA a hardveren nem változtatott, de a külsőségek tekintetében az érkező film hatásait próbálják kihasználni.

Az NVIDIA még a múlt pénteken leplezett le egy videót, amely egy Titan Xp Collector's Edition nevet viselő VGA-t mutatott be. A kevés adat miatt ezt nehéz volt konkrétan hova tenni, de szerencsére nem kellett sokat várni a hivatalos bejelentésig, így mára kiderült, hogy nem egy, hanem konkrétan kettő újdonság érkezik.


NVIDIA Titan Xp Galactic Empire és Jedi Order Edition [+]

Az alapot a tavasszal megjelent Titan Xp adja, és a specifikáció nem is változott meg, tehát a linkelt hírben leírt adatok az új duóra is érvényesek. A lényeg itt a külsőségeken lesz, ugyanis az NVIDIA a Star Wars rajongókat veszi célba. Az időzítés sem véletlen, mivel hamarosan látható lesz a mozikban a népszerű sorozat nyolcadik része, méghozzá Star Wars: Az utolsó Jedik címmel, és a vállalat ennek a filmnek kíván tisztelegni.

A potenciális vásárlók eldönthetik, hogy az új Jedi Rend, vagy a Galaktikus Birodalom oldalára állnak. A hűtő borítása ennek megfelelően változik, ahogy a világítás színe is, ami az előbbi esetben zöld, míg utóbbiban piros lesz. A ventilátoron is a két ellentétes oldalra jellemző szimbólum található meg, így biztosítva a legteljesebb élményt.

Mindkét kártya ugyanúgy 1200 dollár lesz, vagyis tényleg csak a potenciális vásárlók érzései döntenek a választott oldalról. Az NVIDIA az újdonságokat november 17-én kezdi el szállítani, de holnaptól már előrendelhetők a GeForce Experience programon keresztül, amelynek használatához szükséges egy érvényes regisztráció.

NVIDIA Titan Xp Jedi Order Edition NVIDIA Titan Xp Jedi Order Edition NVIDIA Titan Xp Jedi Order Edition NVIDIA Titan Xp Jedi Order Edition
NVIDIA Titan Xp Jedi Order Edition [+]

NVIDIA Titan Xp Galactic Empire Edition NVIDIA Titan Xp Galactic Empire Edition NVIDIA Titan Xp Galactic Empire Edition NVIDIA Titan Xp Galactic Empire Edition
NVIDIA Titan Xp Galactic Empire Edition [+]

Sajnos hazánk szempontjából rossz hír, hogy a cég egyelőre csak az Egyesült Államokba, az Egyesült Királyságba, Németországba és Franciaországba fog szállítani, később azonban az országok listája bővülhet.

Előzmények

Hirdetés