Szemrevaló Freecom médialejátszó

A Freecom MediaPlayer-3 jelzést viselő lejátszója nem abszolút újdonság a piacon, ám esztétikus külsejének és a sokféle támogatott médiaformátumnak köszönhetően feltehetően sokak érdeklődésére tarthat majd számot.

A készülékben egy 3,5 hüvelykes, típustól függően 80, 160 vagy 250 GB kapacitású merevlemez bújik meg, amely persze elsődlegesen médiaállományok tárolására szolgál, ám USB 2.0 porton a számítógépre kötve egyszerű külső háttértárként is használható. A MediaPlayer-3 kompozit, komponens és S-Video kimenettel, továbbá sztereó analóg és optikai SPDIF audiokimenettel rendelkezik.

A lejátszható videók sorában találjuk az MPEG-1/2/4, DivX 3.11/4.x/5.x és XviD tömörítésű anyagokat (dat, vob, mpg, mpa, m1v, m2v vagy avi fájlban), de persze állóképek is megjeleníthetők egy hozzákapcsolt tévékészülék képernyőjén. Az eszköz számos audioszabvánnyal kompatibilis: az MPEG-1/2, MP3, WMA, Ogg Vorbis, AC3 és DTS kódolást ismeri. A lejátszó kezelését az előlapon található LCD-kijelző és egy távirányító könnyíti meg.

A MediaPlayer-3 ajánlott kiskereskedelmi ára 299 (80 GB), 349 (160 GB), illetve 399 euró (250 GB), amely a szükséges kábelek mellett a Dr. DivX szoftvert is tartalmazza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés