Nyerj iPad 2-t a Club 3D-vel!

A Club 3D a nyári forróságot nyereményjátékkal teszi kellemesebbé. Biztos vannak olyan olvasóink, akik egy felsőkategóriás VGA vásárlásán gondolkodnak, de még nem döntötték el, hogy mely gyártó termékére nevezzenek be. A Club 3D most megkönnyítheti a választást, ugyanis a CGNX-X5836 jelzésű GeForce GTX 580 és a CGAX-69748F jelöléssel ellátott Radeon HD 6970 beszerzése esetén nyereményjátékot biztosítanak a vásárlóknak, és a nyertes egy Wi-Fi adapterrel felszerelt, 16 GB-os, feketében pompázó Apple iPad 2 boldog tulajdonosa lehet.

A játékra végtelenül egyszerű benevezni. Az első lépés a fent említett két kártya közül választani. A döntés után meg kell vásárolni a kinézett terméket, kiemelten ügyelve arra, hogy a dobozon a típusmegjelölés megfeleljen a fentebb leírt két jelzéseknek. Ez azért fontos, mert a kártyák dobozába van elrejtve a nevezéshez szükséges utalvány, amit az adataink pontos megadása után el kell küldeni a Club 3D-nek. Bővebb felvilágosítást a gyártó a termékek mellé csomagolt, de bármilyen felmerült kérdést megválaszolnak az alábbi e-mail címen, ahova természetesen érdemes angol levelet írni.

A nevezési határidő június utolsó napja. A nyereményjátékra való jelentkezéssel a Club 3D elfogadottnak tekinti a feltételeket, amelyekről az alábbi weboldal alján lehet tájékozódni. Nevezni egyébként bárhonnan lehet, csak az utalvány pontos kitöltésére kell odafigyelni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés