Hatalmas, OLED kijelzőkből összerakott installáció az LG-től

88 megjelenítőből álló "szoborral" demonstrálja a vállalat a technológia erejét.

Jelenleg is zajlik az ISE 2019 kiállítás, ami az üzleti felhasználókat célzó megjelenítőeszközök és szolgáltatások egyik legnagyobb, legjelentősebb seregszemléje. Ennek megfelelően a kiállító cégek között akadnak jó néhányan, akik komoly technológiai erődemonstrációt vonultattak fel az eseményen.


[+]

Közülük is kiemelkedik az LG, hiszen a vállalat egy hatalmas, lenyűgöző, nagy méretű, hajlítható (és hajlított) OLED kijelzőkből álló installációt rakott össze a rendezvényre, amely a látogatókat fogadja a bejáratnál. Egészen pontosan 88 darab Open Frame típusú megjelenítőből építettek egy hatalmas "szobrot". A vállalattól kapott információk értelmében az installációt alkotó kijelzők, amelyek akár egy egyméteres sugarú kör ívének megfelelően hajlíthatók, számos felülethez jól illeszthetők, így tökéletesen alkalmasak a valóban egyedi megközelítést igénylő üzleti felhasználásra. Az OLED-panelekből álló videofal olyan különleges természeti jelenségeket mutat meg elképesztő részletességgel, mint egy zúgó vízesés, egy fenséges gleccser, egy érintetlen erdő, vagy épp egy tomboló hóvihar.


[+]

Az önmagában is kiállítási tárgyként megjelenő standbejárat mögött még jó pár érdekesség fogadja azokat, akik meglátogatták a vállalat kiállítóterét. Például az LG színezett, átlátszó LED fóliája egy olyan üzleti megoldás, amely állítólag bármilyen méretű üvegfelületen használható, és szinte varázsütésre digitális kijelzővé változtatja az hétköznapi ablakokat és üvegfalakat. A maximum 73 százalékban átlátszó filmréteg használaton kívüli állapotban észrevehetetlen az üvegfelületen, amely a rásimított fólia ellenére is megtartja eredeti tulajdonságait. A kijelzőréteg maga öntapadós, de könnyedén eltávolítható bármilyen felületről anélkül, hogy ragasztónyomot hagyna maga után. A 24 mm-es pixeltávolságú kijelző a nagyarányú átlátszóság mellett is a színek széles skáláját képes megjeleníteni, így ideális számos célra a vállalati logó megjelenítésétől egészen a reklámfilmek lejátszásáig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés