Visszaadja az új Macbook Pro gépek fontos portjait HyperDrive

A Kickstarter kampány zajos sikernek számít, így van igény az elvett interfészekre.

Az október végén megjelent új Macbook Pro gépeknek számos különlegessége van, ezek között azonban sokan negatívumként jegyzik, hogy az Apple rengeteg portot kidobott a vékony dizájn oltárán, így végül négy darab Thunderbolt 3 interfészként is működő USB Type-C maradt.

A fentiek miatt a felhasználóknak rengeteg kiegészítőre van szükségük, hogy visszanyerjék a megszokott portjaikat, de a HyperDrive nevű fejlesztés ezt egy apró eszköz formájában szeretné megoldani. A sikeres Kickstarter kampány jelzi, hogy van igény az elvett interfészekre, illetve igazából még ezeknél is többre, mivel a HyperDrive extrákat is kínál.


[+]

A kompakt kiegészítő a notebook jobb oldalán található két USB Type-C aljzatra csatlakoztatható, és ezt a két aljzatot rögtön vissza is adja, noha ezek közül csak az egyik képes már Thunderbolt 3-as portként működni, míg a másik szimpla 5 Gbps-os USB csatoló lesz. Lesz azonban még két hagyományos USB 3.1 Gen1-es port, egy SD és egy microSD memóriakártyákat fogadó interfész, illetve egy HDMI 1.4-es kimenet.

Tulajdonképpen a felkínált portokkal a felhasználók igényei jól lefedhetők, és az ezüst és szürke színben érkező HyperDrive dizájnja is követi az új Macbook Pro gépek jellegzetességét. A sikeres kampány miatt a termék biztosan meg fog jelenni, méghozzá márciusban. Az ára a megjelenés után 100 dollár lesz, de a fentebb linkelt Kickstarter oldalon 70 dollárért is beszerezhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés