A Gigabyte mérnökei letáboroztak a vízparton

Ismét egy folyadékhűtéses "csoda-VGA" érkezett tőlük.

A tajvani multi kompakt AIO-s, zárt rendszerű GeForce RTX 2080 SUPER-éről nemrégiben adtunk hírt, ám a Gigabyte most ráduplázott az élményre: bemutatkozik az AORUS GeForce RTX 2080 SUPER WaterForce WB, amit már kifejezetten épített (DIY) vízkörbe való bekötéshez terveztek.


[+]

A címezhető RGB LED-ekkel kirakott, akril és szálcsiszolt fémtetős, nikkelezett rézblokk a videokártya teljes hosszát lefedi, és a backplate is kapott egy pislákoló márkalogót. A nyomtatott áramköri lap megegyezik az AIO-s elődével, és a referencia 1815 MHz-es GPU boost megint csak 1860 MHz-re nőtt, a 8 GB-nyi GDDR6-os VRAM pedig szokás szerint az ajánlott órajelén fut. A kimenetek tekintetében is azonosságról beszélhetünk, hiszen három darab, 1.4-es DisplayPort és három HDMI 2.0b aljzat pihen a VirtualLinket támogató USB Type-C szomszédságában. A 12+2 fázisos VRM-mel szerelt grafikus vezérlő számára két, 8 tűs PCI Express tápcsatlakozó biztosítja a működéshez szükséges kakaót.


[+]

A vállalat alapból 3 év garanciát vállal a termékre, de ha a vásárlást követő 30 napon belül regisztráljuk a ketyerét a gyártói weboldalon, ez az időintervallum költségmentesen 4 esztendőre növekszik. Az árazással kapcsolatosan egyelőre még nem áll rendelkezésünkre bővebb információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés