Hirdetés

Hajlított monitor professzionális célokra az ASUS-tól

A ProArt széria új tagja nemcsak görbe, de extra széles is, ráadásként gyárilag kalibrált színekkel érkezik.

Bejelentette ProArt professzionális monitorcsaládjának legújabb tagját az ASUS: az IFÁ-n demózott PA34VC egy 34,1 hüvelykes képátlóval rendelkező, 1900 mm-es íven hajlított IPS panelt használ, mely 3440x1440 pixeles felbontású, és így ultraszéles, 21:9-es képaránnyal bír.


[+]

A készülék a megcélzott vásárlók kegyeit egyrészt a gyári kalibrációval (mellyel a gyártó szerint 2 alatti Delta-E érték garantálható), másrészt a 100%-os sRGB lefedettség garantálásával. A gyári specifikációk szerint 100 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciára számíthatunk, és ugyanitt szerepel a HDR-10 kompatibilitás is. Persze a 300 cd/m2 maximális fénysűrűséggel igazi HDR élményre még nem számíthatunk. Állványa forgatható, dönthető és magasságában is állítható, bemenetként pedig nemcsak két HDMI 2.0b és egy DisplayPort 1.4 konnektort kapunk, de két darab Type-C-t is, amelyek TB3 kompatibilis, és lehetővé teszik a csatlakoztatott eszközök áramellátását is, azaz a megfelelő képességekkel felruházott notebook például ugyanazon a kábelen kaphat töltést (maximum 60 wattig) és adhat képet, illetve küldhet és fogadhat adatokat 40 Gbps sávszélességgel.

Az egyéb extrákat illetően 2x2 wattos hangrendszer, a háttérvilágítás és a színek egyenletességét 95%-ra garantáló megoldás és adaptív szinkronizáció támogatása szerepel a listában. A készülék áprilistól lesz megvásárolható, de egyes boltokban már most előrendelhető, ezeknél tipikusan 1000-1100 fontért tehetjük ezt meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés