Mitsubishi WD380U projektor: 3D tartalom ultrarövid vetítési távolságról

A japán vállalat a közelmúltban bejelentette, hogy többek között egy rövid vetítési távolságú, háromdimenziós tartalmak megjelenítésére is képes projektorral bővíti kínálatát. A DLP technológiát alkalmazó modell valós felbontása 1280x800 képpont, amelyet az elektronika képes 1600x1200 pixelre felhúzni.

Mitsubishi WD380U
Mitsubishi WD380U

A készülék egyik nagy előnye, hogy hatvan centiméteres távolságból képes hetven hüvelykes kép előállítására. Maximális valós kontrasztaránya 2000:1, maximális fényereje pedig 2800 ANSI Lumen. Bár a Mitsubishi szerint kiválóan alkalmas üzleti felhasználásra is, ám egy világos irodában, előadóban ez egy kicsit kevés lehet. Található rajta egy RCA, egy S-Video, egy mini D-sub,egy stereo mini jack, egy HDMI csatlakozó, illetve két USB port. Ez utóbbinak köszönhetően alkalmas prezentáció, képek, ábrák bemutatására számítógép bevetése nélkül, csak a pendrive-ot vagy merevlemezt kell az interfészen keresztül rádugni.

Rendelkezik egy beépített 10 wattos mono hangszóróval. A modell zajszintje standard módban 33 decibel, a lámpa élettartama pedig 3000 óra, ami Eco beállítások esetén megduplázható. A négy kilogramm súlyú, kisméretű, tehát viszonylag könnyen hordozható Mitsubishi WD380U már előrendelhető 1200 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés