Medál helyett zenelejátszó

Új, az eddigiektől némileg eltérő kialakítású zenelejátszóval lepte meg az ázsiai piacot nemrégiben a Cowon, mely iAudio termékcsaládjával méltán vívott ki világszerte elismerést. A most bemutatott iAudio T2 (Take Two) a vállalat eddigi legkisebb és legkönnyebb zenelejátszója, így a Cowon szerint akár egy (a gyártó által mellékelt) nyakláncra akasztva is lehet hordani, mintegy medál gyanánt. Az iAudio T2 természetesen az efféle megoldásoktól idegenkedő vásárlók számára is megfelelő választás lehet, a lejátszó ugyanis zsebben hordva éppoly kényelmes használatot ígér, mint nyakba akasztva.

Bár az iAudio T2 29 x 52,6 x 13,5 milliméteres befoglaló méreteivel és mindössze 24,5 grammos tömegével kifejezetten aprónak és könnyűnek számít, a gyártó igyekezett kompromisszummentes megoldást nyújtani vásárlóinak, így a Cowon szerint az összesen hat vezérlőgomb kezeléséhez nem kell nagyító után kotorászni. Az 512 MB, 1 GB vagy 2 GB memóriával rendelkező iAudio T2 mindemellett hozza a tőle elvárható technológiai színvonalat, így adott az MP3, WMA, OGG, FLAC és WAV lejátszási lehetőség, a hangrögzítés támogatása, valamint szériatartozék az FM rádió is. A zeneszámok adatai egy 65 000 szín megjelenítésére képes, 94x64 pixel felbontású OLED-kijelzőn jelennek meg, itt követhető továbbá nyomon többek között a hangszín állítása (az equalizer mellett BBE, MachBass és JetEffect hatások válaszhatók).

A Cowon iAudio T2 zenelejátszó információink szerint egyelőre csak Japánban kapható, a hazai piaci bevezetésről, illetve a készülék áráról a hír írásakor nem rendelkezünk információkkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Cowon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés