Érkezik Magyarországa az LG szuper dizájnos hordozható projektora

A szokatlan külsejű CineBeam Q képes a 4K felbontás megjelenítésére.

Az LG az idei CES kiállításon rántotta le a leplet egy új projektorról, amely Magyarországra is megérkezik majd. Ez azért nagy szó, mert a vállalat az elmúlt időszakban elhanyagolta ezt a termékcsaládot hazánkban.


[+]

Az LG CineBeam Q névre hallgató, LG HU710PB típusjelzésű eszköz, a hordozható készülékek táborát erősíti. Kompakt (135 x 135 x 80mm) és a súlya csupán 1,5 kilogramm. Ennek köszönhetően könnyen mozgatható, akár egy kisebb táskába is bepakolható, viszont az is tény, hogy akkumulátorról nem üzemeltethető, tehát a működtetéshez mindenképpen a hálózati áramforráshoz kell csatlakoztatni.

A DLP technológiát használó eszköz képes a 4K felbontás megteremtésére a pixeleltolás eljárás segítségével. A maximális fényárama 500 ANSI lumen, és az alkalmazott lézeres fényforrás üzemideje a cégtől kapott információk értelmében 20 000 óra. A készülék rendelkezik egy integrált, 3 wattos hangszóróval, szóval nem is kell hozzá feltétlenül külső hangrendszert csatlakoztatni. A termék megkapta a vállalat saját, webOS okostévé rendszerét, amely számos extrát kínál, és irgalmatlan mennyiségű netes tartalom elérését biztosítja.


[+]

A magyarországi ajánlott fogyasztói ár egyelőre nem ismert, de azt lehet tudni, hogy az Egyesült Államokban 1300 dollárt, azaz olyan 480 000 forintot kérnek el érte. A vállalat hazai képviseletétől ígéretet kaptunk arra, hogy hamarosan kapunk belőle egyet, és ki is próbálhatjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés