Már a boltokban a Lenovo IdeaPad Z570-es notebook

Az év elején beígért IdeaPad notebook végre a boltokba is megérkezett, így már kapható a Lenovo Z570. Túl nagy hírverést nem csinált neki a gyártó, de aki várta az biztosan figyelemmel követte megjelenését is – gondolhatta a vállalat. Az egyik legújabb IdeaPad tehát a 15,7”-es képernyővel felszerelt Z570-es modell, mely a Huron River platformra épülő konfigurációval rendelkezik.

A megjelenítő méretéhez képest nem túl nagy felbontást kapott, ugyanis 1366x768-as panellel látták el, a kijelzőről pedig a gép integrált HD Graphics 3000-es grafikus kártyája gondoskodik. Egyelőre kétféle processzor választható hozzá, melyek közül a kisebb teljesítményű az Intel 2,1 GHz-es Core i3-2310M típusa, a gyorsabb pedig a 2,5 GHz-es órajelű i5-2520M.


[+]

A választott CPU mellé 4 vagy 6 GB rendszermemória társulhat, valamint egy 500 GB-os merevlemez DVD-íróval kiegészítve. A hálózati eszközök sem hiányoznak, így az Ethernet, az N-es Wi-Fi és a Bluetooth trió is szerves részét képezi a laptopnak. A készülék áramellátásáról hatcellás akkumulátor gondoskodik. Az extrák közt találhatunk még SRS Premium hangrendszert és webkamerát is. A 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel ellátott Lenovo ára egy év garanciával 700 dollárnál kezdődik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés