Készülőben a Noctua színeiben pompázó kupakszett

A mechanikus billentyűzetekre érkező kupakok a klasszikus barna mellett a tervek szerint feketében is elérhetőek lesznek.

A TechPowerUp hasábjain bukkantunk a hírre, miszerint Mito, a mechanikus billentyűzetekhez való kupakszettek világában ismert dizájner megállapodásra jutott az ikonikus, barna színű processzorhűtőiről ismert Noctuával, amely vállalat engedélyt adott az általuk alkalmazott árnyalatok használatára a már említett termékkategóriában.


[+]

A kupakkészletek egyelőre nem megvásárolhatóak, a cikkben közölt képek csak számítógépes modellezés eredményei, de ha a linkelt Google űrlap eredményei alapján nagy lesz a kereslet a motyóra, az a nem is olyan távoli jövőben piacra fog kerülni. Az űrlap segítségével egyébként némileg befolyásolhatjuk a szett árát, hiszen itt a leendő vásárlók nyilváníthatják ki a véleményüket többek közt azzal kapcsolatban, hogy mennyit költenének egy ilyen készletre, de lehetőségünk van a tervező tudtára adni azt is, hogy milyen kiosztásra milyen profilú kupakokat vásárolnánk, a kérésünk pedig a későbbi elérhetőség szempontjából vagy teljesül, vagy nem.


[+]

Érdekes, hogy Mito nemrég megmutatta a Noctua kupakszett Chromax Edition kivitelét is, ez a fantázianév pedig a hűtőgyártó gyakorlatához hasonlóan halandó nyelven a fekete színt jelenti, ami viszont minden, csak nem „noctuás”, ezért túl nagy sikert nem jósolunk ennek a projektnek, de a barna színű verzióra biztosan lesz vevő, amikor végre piacra kerül, már csak a lapcsaládunkon előforduló, Noctua-barna színt éltető kommentek száma alapján is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés