Hamarosan debütál az új Alienware laptop, az M14x

Ugyan a Dell még nem jelentette be hivatalosan, bizonyos távol-keleti források már megerősítették a legújabb Alienware gamer notebook érkezését, sőt, ők már ki is próbálták az M14x típust. A nevezett laptop persze már Sandy Bridge processzoros lesz, így akár a négy magos Core i7-2820QM CPU-val is megrendelhető majd, de gyengébb konfigurációval is kérhető, példának okáért i3-2310M processzorral.


[+]

Grafikus kártyából is igyekeztek egy nagyobb teljesítményűt beletenni, így a GeForce GT 555M-re esett a választásuk, amely 3 GB GDDR5 VRAM-mal rendelkezik, kimenetei közt pedig D-Subot, HDMI-t, mini DisplayPortot találunk. Memóriából 4 GB-ot kapott, háttértárként a legfeljebb 750 GB-os HDD vagy 256 GB-os SSD szolgálhat. Slot in optikai meghajtója valószínűleg nem csak DVD, hanem Blu-ray lemezek fogadására is alkalmas lesz.


[+]

Valamint nem hiányoznak a szinte kötelező kelléknek tekinthető kiegészítők sem, mint a Gigabit Ethernet, az N-es Wi-Fi, és opcionális tartozék lesz valószínűleg a 3G vagy WiMAX modem. További információ, hogy a készülék ára és megjelenésének pontos dátuma egyelőre nem ismert, a gyártó valószínűleg a hónap közepe-vége felé fogja ezeket közzétenni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés