3-az-1-ben gaming kiegészítő érkezik a Genesistől

Bungee, USB hub, illetve fejhallgató tárolására alkalmas állvány egy kalap alatt, némi hangulatvilágítással megtoldva – és talán még az ára sem annyira vészes.

A Genesis hamarosan egy 3-az-1-ben kiegészítővel lepi meg a nagyérdeműt: a Vanad 500 névre hallgató ketyere egyszerre rögzíti az egérkábelt (egy hajlékony karocska segítségével) és szolgál tartóul fejhallgatónknak, miközben kétportos USB 2.0 hubként szintúgy funkcionál, amit egy 1,5 méter hosszúságú vezetékkel kapcsolunk a számítógépünkhöz.


(forrás: Genesis) [+]

Nem is elsősorban játékosoknak szánt termékről lenne szó, ha az RGB-s világítás nem szerepelne a receptben, ami jelen esetben hét szín (piros, zöld, sötétkék, sárga, fehér, lila, tengerkék) megjelenítésére képes, és két módot támogat (folyamatos fény, neon). A beépített LED csík a peremek mentén fut az eszköz talpáig, ami szintén részesült a "diódás figyelemben", és a fényorgonát dirigáló gombot ugyancsak magán viseli.


(forrás: Genesis) [+]

A Vanad 500-as várhatóan még augusztus előtt a boltokba kerül (bár hivatalos bejegyzés még nincs róla a gyártó weboldalán), és nagyjából 7100 forintot kell majd érte leszurkolnunk a kasszánál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés