- Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Reagált a leégő GeForce-okra a Blizzard
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
Ez még jól is elsülhet... Egész tetszetősek ezek a szögletes házak. Semmi felesleges csicsa. Meglátjuk mennyit mernek érte kérni!
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
ledgeri
nagyúr
Én úgy hallottam, hogy azért mentek csődbe, mert a Thermaltake ellopta a a terveiket valamilyen módon, majd utána nem bírták a jogi költségeket...
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
abridabri
veterán
[OCN-Caselabs] fórumról M-oll nevű embe az új tulaj . Ami jó ,hogy ő svéd ,így EU ban is fogja majd forgalmazni a házakat. Az eredeti Caselabs ugye csak USA -ban volt megvásárolható.
-
fatpingvin
senior tag
ha nem mennek át az agyatlan RGB dömpingbe és viszik a korábbi irányvonalat akkor szuper.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Balika911
félisten
Láttam néhány alkalommal a honlapjukat, de aztán elfelejtettem a nevüket. Időről időre egy csomót kerestem, hogy melyik cég lehetett ez, de nem találtam meg. No, most már tudom, hogy miért.
Ha jól emlékszem, nekik kb. ott indultak árban a házaik, ahol a mainstream márkáké végetért, a legnagyobbakért már 10 éve is 1000 dollár fölött kértek [Citation needed]. De azok szinte túlzás nélkül akkorák is voltak, mint egy kisebb szekrény.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
senior tag
a párom átkozni fogja a nevedet mert most ötletet adtál a custom PC házhoz... elfogytak a bővítőkártya helyek, mining keret jellegű megoldások felé kell néznem. lehet hogy ez az irányvonal lesz a megoldás.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
SunMount3r
nagyúr
Jól látom, hogy a képen látható ház egység alsó részébe, akár 5 db 1200W-os tápegységet is nyugodtan elhelyezhetünk? Fontos lenne tudni, mert a tervezett konfigom táp igénye nem fog megállni 5000W alatt... (Főleg, hogy ilyen olcsók manapság a high-ed chip-ek, processzorok, no meg főleg a videó kártyák is)...
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
5db tápegységet hogyan osztasz szét két, akár három fázisra?
-
Wilks
tag
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
Elbírja azt a házad hálózata? Ez még egy légkondinak is sok és nekem ahhoz külön kiállást kellett csináltatnom villanyász kollégával. Vagy csak így ipari áram szinten tolod?
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
fatpingvin
senior tag
6 kW még simán elmegy egy fázisról... bár ezzel kapcsolatban némileg szkeptikus vagyok hogy kereskedelmi forgalomban kapható alkatrészekből össze lehet rakni egy olyan konfigot ami tényleg fel is vesz ennyit és belefér egy ekkora házba.
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Úgy ha van 32A-es betápod és 32A-re van lebiztosítva. Amúgy szabvány szerint max. 16A-re van biztosítva a HT.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kaliforniai vállalat 2018-ban csődölt be, de most egy új tulajdonosnak köszönhetően ismét gyártásba kerülhet az eredeti portfólió.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest