Belépőszintű tároló az EMC-től

Az informatikai infrastruktúra megoldások egyik vezető gyártója, az EMC bemutatta a NAS, iSCSI és Fibre Channel SAN környezetekben is telepíthető Celerra NX4 rendszerét. A termék ideális választás azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, illetve távoli telephelyeknek, amelyek egyetlen platformon szeretnék konszolidálni széttagolt fájlszervereiket és tárolóikat.

Az EMC „Celerra Startup Assistant” szoftverével az NX4 a gyártó állítása szerint akár 15 perc alatt elindítható és beállítható. A központosított webes felügyeletet nyújtó Celerra Manager szoftverrel a rendszeradminisztráció egyszerűen végezhető az úgynevezett varázslók és az automatikus kötetkezelés használatával, így a rendszergazdáknak mindössze néhány egérkattintásra van szükségük a fájlrendszer kiosztásához. A Celerra erőforrás-kiosztási (thin provisioning) funkcióival komoly mértékben egyszerűsíthető a felügyelet, és javítható a tárolási hatékonyság. Emellett a tárolók virtualizáltan használhatók a szerverek és felhasználók számára. A rendszer fejlett és automatikus védelmi szolgáltatásokat is kínál. A Celerra SnapSure szoftver úgy nyújt azonnali adatvédelmet, hogy közben minimális tárolóterületet használ.

A Celerra NX4 Microsoft, Unix, Linux és VMware ESX Server operációsrendszer-környezetben is használható, és támogatja a fontosabb alkalmazások (Microsoft Exchange, SQL Server, Oracle, VMware Virtual Desktop Infrastructure, VMware Site Recovery Manager) használatát a telepítés felgyorsításához. Maximális kapacitása 60 terabájt, ami akár 60 nagykapacitású SATA vagy SAS merevlemez-meghajtót, illetve ezek kombinált használatát jelentheti. A Celerra NX4-et az EMC partnerek a világ minden táján forgalmazzák. Az eszköz a nagyobb kapacitású Celerra NS20 és Celerra NS40 rendszereket kiegészítve bővíti az egyesített hálózati tárolóplatformok választékát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EMC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés