Hirdetés

Továbbfejlesztett verziót kap a vékonyka Shadow Rock Slim

A be quiet! a kialakításon alig változtatott, inkább a könnyebb felszerelhetőség volt a fontos.

A be quiet! bejelentette, hogy érkezik a Shadow Rock Slim felújított változata, amely a Shadow Rock Slim 2 jelzést viseli. Az új fejlesztés nagyon sokban hasonlít az elődjére, továbbra is a szokásos torony kialakítást követi, a réz talpazatából pedig négy darab U-alakú, processzor kupakjával közvetlenül érintkező, 6 mm átmérőjű hővezető cső vezeti a forróságot a vékonyra szabott alumínium bordába. Utóbbit egy 135 mm-es PWM-es ventilátor hűt le, amelynek maximális zajszintje nem haladja meg a 23,7 dB(A)-t. Opcionálisan persze most is lehetséges egy második légkavaró felszerelése.

[+]

A 74 x 137 x 161 mm-es kiterjedésű újdonság a 690 grammjával valamivel könnyebb, mint elődje, és így is elbánik a 160 wattos TDP keretre tervezett CPU-kkal. Első olvasatra csak a tömeg számít előrelépésnek, de valójában a Shadow Rock Slim 2 esetében a gyártó áttervezte a lefogatásért felelős rendszert, így a továbbfejlesztett modellt könnyebb lesz felszerelni az Intel LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1200, LGA2066 és LGA2011(v3), valamint az AMD Socket AM3, AM3+, AM4 típusú foglalataira.

A három év garanciával rendelkező be quiet! Shadow Rock Slim 2 szállítása július 27-én kezdődött meg, méghozzá 46 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés