Bajnok DVD-írók a Plextor boszorkánykonyhájáról

A Plextor eddig az NEC OEM-meghajtóit alkalmazta, ám - állítólag - az új készülék teljes egészében saját fejlesztés. A Plextor PX-708A a DVD+R-ket nyolcszoros, a DVD+RW-ket négyszeres sebességgel írja, míg a DVD-R-ket 4-, a DVD-RW-ket 2-, az írható CD-ket 40-, az újraírható CD-ket pedig 24-szeres tempóval égeti. A termék természetesen rendelkezik puffer-kiürülés elleni védelemmel, ismeri a PoweRec és a VariRec technológiákat.

A Plextor bemutatta a PX-708A hordozható változatát is, amely Plextor PX-708UF névre hallgat és az írási jellemzői megegyeznek a testvérével. Ez a modell mind USB 2.0-, mind Firewire-porton keresztül csatlakoztatható a PC-hez vagy a notebookhoz. Mindkét meghajtóhoz jár egy többnyelvű kézikönyv, az Ahead Nero CD-író program, az Ahead InCD, a Pinnacle Studio 8 videoszerkesztő szoftver, a Cyberlink Power DVD DVD-lejátszó alkalmazás és a Plextor PlexTools Professional segédprogram-gyűjtemény, valamint a szükséges kábelek.

A Plextor PX-708A augusztustól lesz kapható 275 euróért, míg a Plextor PX-708UF szeptembertől kerül a boltokba, ára 405 euró lesz. Mindkét készülékre kétéves garanciát vállal a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés