Hirdetés

Újabb, termetes ROG monitor jelent meg az ASUS kínálatában

A variálható frissítési frekvenciával felvértezett, a szokásosnál egy picivel visszafogottabb külsejű nagyvadba KVM switch is került.

Az ASUS egy újabb, játékosokat célzó monitorral, a 31,5 hüvelykes, 2560x1440-es felbontásra képes, 1800R ívű (s ha minden igaz, Samsung gyártmányú) VA panellel szerelt ROG Strix XG32VC-vel adott magáról életjelet. Az 1 ezredmásodperces MPRT válaszidővel rendelkező, Adaptive-Syncet (AMD FreeSync Premium Pro és és NVIDIA G-Sync Compatible hitelesítés) támogató kijelző képfrissítési rátája túlhajtással 170 Hz-ig fokozható, maximális fénysűrűsége 400 cd/m², statikus kontrasztaránya pedig a paneltípusnál megszokott 3000:1. A megjeleníthető színek száma 1,07 milliárdra rúg, miközben az sRGB és DCI-P3 színterek 125, illetve 90 százalékban kerülnek lefedésre. Az újdonság megkapta a DisplayHDR 400-as plecsnit is, bár a fényerő felső határának tudatában ez inkább csak amolyan fegyverténynek tekinthető, hiszen a nagy dinamikatartományú anyagok 600, mindinkább 1000 cd/m²-től hozzák azt a bizonyos átütő élményt.

(forrás: ASUS) [+]

Kimeneteket illetően egy 1.2-es DisplayPortot, egy 2.0-s HDMI csatlakozót, továbbá egy DisplayPort Alt módot tudó (és mobileszközeink töltésére alkalmas, 25 wattig) USB Type-C aljzatot kapunk, de persze a kötelező, 3,5 mm-es audio jack is megvan. A csomagot egy kétportos USB 3.0 Type-A hub, KVM switch funkció, némi Aura Sync RGB-s hangulatvilágítás, és a minden irányban állítható talp varázsolja egésszé. Az alternatív rögzítési módszerek híveinek sem kell pityeregve a sarokba fordulniuk, mivel a mérnökök a 100 x 100 mm-es VESA furatokról sem feledkeztek meg a tervezőasztal felett görnyedve. A leendő vételárral, valamint a piaci start dátumával kapcsolatban egyelőre még nem tudunk bővebb információkat közölni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés