Hirdetés

Újabb alacsony késleltesésű monitor az ASUS-tól

A ROG Swift PG278QE G-Sync támogatás mellett USB HUB-ot, illetve konfigurálható nyakat is kapott.

Hirdetés

Bemutatkozott az ASUS monitorpalettájának legújabb tagja, a vékony kávákkal operáló ROG Swift PG278QE. Bár a termékoldal nem nevezi meg a 27 hüvelykes, WQHD felbontású panel típusát, a 170/160 fokos betekintési szögek alapján TN+Film megjelenítőről lehet szó.


[+]

A panel 1 milliszekundumos válaszidejéhez 165 Hz-es képfrissítési ráta párosul, aminek köszönhetően a monitor NVIDIA G-Sync támogatást is kapott. A zöldeké nem az egyetlen plecsni a dobozon, az eszköz ugyanis megkapta a TÜV Rheinland tanúsítványát is, amit a villódzásmentesség és az alacsony kékfénykibocsátás miatt érdemelt ki. Persze a gamerek inkább a játékosokat célzó funkciókra harapnak rá, ezért bekerült egy úgynevezett GamePlus funkció, amelynek segítségével célkeresztet, időzítőt, FPS számlálót, vagy a többmonitoros rendszerek kiépítésében segítő jelölővonalakat helyezhetünk el a képen.


[+]

A PG278QE forgatható, dönthető és állítható magasságú nyakat kapott, amivel akár pivot módban is használhatjuk a monitort. Az oldalakon megtalálunk minden, otthoni felhasználók számára fontos csatlakozót, vagyis egy-egy HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 bemenetet, egy 3,5 milliméteres jack kimenetet, valamint kettő darab USB 3.0 portot.


[+]

Az ASUS ROG Swift PG278QE megjelenési dátuma és várható fogyasztói ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés