A Genius új billentyűzettel színesíti a játékosok életét

A Genius bemutatta a Manticore nevű billentyűzetet, melyet a cég kifejezetten a játékosok igényeit figyelembe véve tervezett meg. Ennek köszönhetően nagyon fontos eleme a terméknek, hogy modern anti-ghosting technológiát használ. Utóbbi szolgáltatás segítségével elkerülhető, hogy az egyes billentyűk egyszerre történő lenyomása problémás működést eredményezzen. Az újdonság 20 billentyű egyidejű leütését is képes kezelni, ami bőven több az elvárható szintnél.

Az USB 2.0 portra köthető periféria 1000 Hz-es mintavétellel dolgozik, továbbá egyénileg beállítható háttérvilágítást használhat. Ráadásul maga a billentyűzet ebből a szempontból három részre botható, mivel a numerikus, az alfanumerikus és a közöttük lévő vezérlőbillentyűk is más háttérvilágítást kaphatnak.

A rendszer természetesen támogatja a makrókat, aminek köszönhetően 24 gombhoz rendelhetők különböző billentyűkombinációk. Ezeket akár menet közben is felvehetjük, így a működés nagyon felhasználóbarát. A termék három profilt is tárolhat, és mindegyikhez különböző makrók tartozhatnak, vagyis a lehetőségek szempontjából a Genius Manticore igen kedvező. Természetesen multimédiás billentyűk is találhatók rajta, de ez ebben a kategóriában már elvárható. A paraméterezést az újdonság saját szoftverében lehet elvégezni, és ennek működése a fenti videóban látható is.

A csuklótámasszal és két extra USB porttal is felszerelt Genius Manticore tőlünk nyugatabbra már elérhető, az ajánlott fogyasztói ára pedig 80 dollár.

Előzmények

Hirdetés