Ütős dizájnnal hívja fel magára a figyelmet a Genius új egere

A Genius a napokban kibővítette termékkínálatát, aminek a játékosok minden bizonnyal nagyon örülnek. A X-G510 jelzésű egér tetszetős alternatíva lehet a játékosok számára, hiszen ergonómikus kialakítása mellett szép dizájnt kapott. A világítás erőssége és pulzálása egyéni igények szerint állítható, vagy akár ki is kapcsolható.

Hirdetés

A vezetékes egér USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és 2000 dpi felbontású optikai szenzorral rendelkezik. Ezt négy lépcsőben lehet állítani, de az egyes szintekhez rendelt értékek nem definiálhatók, így a maximális precizitás mellett 500, 1000 és 1500 dpi választható.

A beérkező adatok feldolgozásáért egy beépített processzor felel, emellett a beépített memória is a rendszer része, amiben a játékos egyéni adatokat tárolhat. Összesen 21 makró elmentésére van lehetőség, és ezek hossza maximum 20 parancs lehet. A hat gombbal és egy görgővel felszerelt termék 1000 Hz-es frekvenciával továbbítja a rendszer felé az adatokat, ami csak 1 ms-os késleltetést jelent.

A gumiborítást használó Genius X-G510 35 dolláros árcédulát kapott, ami a paramétereket figyelembe véve teljesen reális, sőt, még hízelgő is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés