-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Hali!
Én Székesfehérváron vittem be a T-mobile szervízbe pénteken ( Székesfehérvár T-Pont 1 / 8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 1. / +36-80/639-036 ).
A bal alsó sarokban bement a kijelző alá a por, bekapcsolt állapotban nem volt zavaró, de kikapcsolva tisztán látszott, de azért nem volt vészes. Faszi megnézte, felhívta a Zte-t, vagy azokat, akik ezzel foglalkoznak gondolom, ők mondták, hogy azonnal csere. Holnap megyek be megint, akkor jön meg az új készülék. Remélem azzal már nem lesz ilyen gond, pedig vigyáztam erre is, mint állat, zokniban hordtam.
Proximity szenzor is szar volt, de azt nem mondtam a palinak, de ahogy nézem van erre itt valami kalibráció, majd az újon megpróbálom, ha esetleg azon is rossz lenne.
Szóval, ha oda beviszed, akkor ott cserélik. Már persze, ha T--mobile-os vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest