Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#201) qdak válasza Motion_Blur (#200) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

ha van hd kapcsolo mindenhez vki bedobná a kodját :$
( mint high nek: "&fmt=18" )

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#202) R válasza qdak (#184) üzenetére

R
(senior tag)
LOGOUT blog

melyik volt az az oldal aemlyik leszedi a hangot a videorol?

(#203) qdak válasza R (#202) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

hát már nem emléxem mert nem használom :( bizti van most is vmi oldal amivel közvetlen +le7 csinni én:
1 mozilla downloadhelper rel leszedm flv ben
2 progi ez csinál neked avit abol meg kiszeded VirtualDubMod_1_5_10_2_All_inclusive vagy ulead video studio val az mp3 at (asszem a progi amugy alapbol is tud hangot csinni az flv böl)

[ Szerkesztve ]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#204) Tirexi

Tirexi
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi all.

Olyan gondom akadt YT-on hogy bevezették ezt az új HQ gombot a kezelőfelületbe és azóta a feltöltött videóimnál nem jelenik meg a HQ opció. Az összes többi régebbi videóm megkapta az opciót.
A HQ-t végülis elő lehet hozni a beírt kis szöveggel a videó mögé de ez nem praktikus és időigényes.

Ez most mitől van? Később lesz rajta vagy csak szimplán xaraxik a YT? :W

<< YouTube Partner >> Tirexi.hu << Gameplay Center >> 680 SLI FTW! >>

(#205) qdak válasza Tirexi (#204) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

soknál szimplán nem jön elö :S

(#206) qdak válasza qdak (#205) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

[link] ebböl még koddal sem tudom kihozni a hq t vkinek sikerült ? :O

(#207) Tirexi

Tirexi
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi all

Content ID-t kaptam pár vidimre. Gondolom azért mert nem írtam ki a zene címét a videómba. Legalább is azt olvastam hogy úgy állítom be mintha én csináltam volna...
Szal ezt most törölni kell? Vagy elég ha adok a videóhoz szövegbuborékot amin kiírom a szám címét és az előadót?

<< YouTube Partner >> Tirexi.hu << Gameplay Center >> 680 SLI FTW! >>

(#208) qdak válasza Tirexi (#207) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

sztem ez az h majd ök eldöntik h törlik e semmi köze h kiirod a szám cimét v nem és nem tom hogy csinálják mert én csináltam azt h 1 számot nem engedtek felrakni leszedték megcsináltma ujra az elejébe belekvertem 1 másik számot azzal indult a cimet is mást irtam de ugyanugy ezek meghallgatnak mindent mait felrakunk v mi a bánat hogy szürik ki ?

ezt kaptam This video is not available in your country.
We are unable to show you the original featured video for this channel due to age or location restrictions.
erre: F1 Speed Liga Német Nagydíj ez mi ithonrol nem néz7m meg ? de ha amcsi lennék megnézhetem vmi az a country ?

meg ezt csinték 1ik vidimmel: [link] de ki*sztem velük feltettem megosztásira ott a link jobboldalt HAHA

(#209) rien

rien
(senior tag)

Volt már valakinek olyan, hogy megváltoztatták a videót?
Feltöltöm a videót semmi extra benne: zene négy felirattal az elején. Első feltöltés negyedik felirat hiányzik, ponthalmaz helyette, oké upload again: ugyanaz :U harmadjára is :F Negyedjére a zene fele kib.szott halk az elejéhez képest :W Céges gépről hallottam a halkítást megcsináltam itthon újra, hangosabbra vettem a végét... felküldtem. Nem hallok különbséget, de lehet céges gépról holnap megint lehet hallani ;]
Volt már valakinek ilyen vagy csak én vagyok szerencsés?

----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

(#210) copin válasza qdak (#208) üzenetére

copin
(őstag)

Norvég IP-vel sem megy, ha ez megnyugtat. :DDD Írta hogy privát. Írj neki hogy tegye közkinccsé. :D

@#206 A türelmetlen...

[ Szerkesztve ]

(#211) _stick_

_stick_
(senior tag)

Üdv!
Fel szeretnék tölteni egy 16:9 képarányú mpeg filet, de csak 4:3-ba csinálja, pedig ott van oldalt a két fekete csík. Van valahol egy pont, ahol be kell ezt állítani, vagy automatikusan fel kellene ismernie?

(#212) copin válasza qdak (#208) üzenetére

copin
(őstag)

[link] Nézd már mit linkeltek! Ki is próbálom. Majd. :D

[ Szerkesztve ]

(#213) fekeandras

fekeandras
(őstag)

mod: Megoldódott a rejtély.

[ Szerkesztve ]

(#214) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Hangszeres Youtube videók összevágva zseniális zenékké -> MUSTSEE!

Swarm is coming.

(#215) Unbaised-Ben válasza copin (#212) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Sikerült?
Nekem is ez a problémám, egyszerűen gusztustalan ez az egész! :O

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#216) Padam

Padam
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nalunk melohelyen le vannak tiltva a youtube videok.

Nincs valami mod hogy egy weblapon keresztul meg tudjam oket nezni?

A http://www.2unblocksites.com/ -ot probaltam de ezzel se megy. :(

Eladó fotós kiegészítők: http://href.hu/x/ccb4

(#217) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Ja igen, amit még nagyon nem értek hogy én feltöltöttem egy videót: Itt, a képi része nem érdekes de a hang anyaga ez: itt
Na már most az én videómnál amit 2 napja töltöttem fel ezt írja: "This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled."
Hogyan szúrja ki hogy milyen zene megy a videó alatt? És a másik feltöltőnél miért nem kapcsolja ki a hang anyagot?
Egyszerűen nem értem! Segítsetek légyszíves, vagy valami értelmes választ adjatok mert kezdek megőrülni ettől! :DDD
Előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#218) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Tud valaki olyan programról amivel youtube -videóról tudnék hangot rögzíteni MP3, WMA vagy hasonló formátumban?

(#219) Ndruu válasza fekeandras (#218) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Van hozzá program is, de online felületen is el lehet intézni. MP3

Nálam teljesen meghalt az oldal pár percre, semmit nem töltött be.

sálálé

(#220) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

This account is suspended. a jo K annnyukat na videot se töltök fel soha sehova többet nem tok belépni ezt irja :W :W :W

This video has been removed due to terms of use violation. 1 videom sincs fenn :O :W :o

[link]
rohadt szemét szarházi banda rohadjon meg a wmg vel eggyütt

(#221) macikos

macikos
(PH! addikt)

Azt mondjátok már el, hogy nálatok mennyi a feltöltés, mert nálam ezzel a szarral, ami a világ első számú videómegosztója, 1,5 óra alatt sikerült feltöltenem egy szaros 50MB-os videót :W :W :W

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#222) Unbaised-Ben válasza macikos (#221) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Én kb 1 óra alatt töltöttem fel 500megát, 20 megás nettel, 10Mb a feltöltés

(#223) tundra

tundra
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Csináltam egy lejátszási listát a 64 db feltöltött videómról és ezt egy lájátszóval linkeltem egy weboldalra. Viszont a lejátszón csak 50 db videó jelenik meg.
Próbáltam a sima egyblakos és az oldalsó lejátszási listás lejátszót is, de ötvennél több videó egyikkel se megy. Nincs erre a limitre valami rejtett beállítás?
Vagy esetleg egy külső lejátszó, ami korlátlan számú youtube vodeót kezel lejátszási listában?

(#224) mikró!

mikró!
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nekem az a problémám a youtube-al, hogy az egér kurzor mindég eltűnik ha nézek egy videót. Ez miért van? Előre isk öszönöm a választ.

(#225) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Mostanába nekem ezt dobálja a kedves Youtube néhány videónál figyelmeztetésként. "This video is not available in your country. "

Nem diszkrimináció ez egy picit? :W

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#226) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

A kérdés egyszerű: miért nem nyílik meg a youtube.com? Valami nem jó.
Win XP-ben kb 2 hónapja behalt. Win7 RC1 kb. 1 hete van telepítve, ma már ezen sem megy.
Mindegy milyen böngésző, minden más megy, ez a weblap nem.
Pingelni tudom.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#227) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

(#229) Zolix

Zolix
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Az volna a gondom, hogy nagyon lassú a videók betöltése a youtube-on két számítógépem is van ugyanazon a router-en az egyiken iszonyat gyors a másikon alig megy a lassabb gépen most lett újratelepítvea rendszer, de ugyanazokat telepítettem fel! Ami érdekes, hogy a jelenleg gyorsabb gép is régen nagyon bénázott, majd egy idő múlva gyors lesz! Mit kellene feltelepítenem, nem igazán tudom mit rontok el. A net az nagyon gyors csak a youtube-al van gond!

(#230) perempe

perempe
(őstag)

HD minőségű videót le lehet-e menteni vhogyan a YouTube-ról? A keepvid.com oldalt ismerem, azzal mentem a simát.

* George Benson : White Rabbit *

(#231) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal hogy a feltöltött videódban elvan csúszva a hang, és a végén már nincs is?
ami még vicces az hogy feltöltök egy 9 perces videót és 15 percesnek látja, ezért nem tudom feltölteni hiszen 10 perc a limit, miközben annak megfelel csak a sz*r youtube rosszul látja.
valami ötlet? :R

(#232) almamaki

almamaki
(újonc)

Valaki tudna nekem segiteni? Hogyan tudok videóimra hirdetést rakni???? adsence-en fennvagyok meg weboldalakra megy is a hirdetés felrakás, az nem nagy művészet :d gondolom ez sem, de valahogy nem jön össze. előre is köszi ha valaki időt szán rám.

Sun

(#233) Csakénvagyok válasza Unbaised-Ben (#231) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Én, itt, s nem tudom miért? Lehet hogy simán csak az Adobe hibája?

(#234) perempe

perempe
(őstag)

A Keep Tube [link] le tudja menteni a HD-t is.

* George Benson : White Rabbit *

(#235) R

R
(senior tag)
LOGOUT blog

melyik firefox extension jó videó letöltéséhez?

(#236) Csakénvagyok válasza R (#235) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Nekem ez van beépítve, de inkább ezt használom

(#237) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok
Megtudná mondani valaki hogyan tudom visszaállítani a régi youtube kezelőfelületét? Egyáltalán lehetséges. Szokatlan és logikátlan az új rendszer legalábbis nekem.

(#238) piadex2

piadex2
(senior tag)

Sziasztok!

Mitől szaggathat egy youtube video? Fenn van az ace megacodec pack 6.03-as, és 5 féle divx és xvid filmmel teszteltem a rendszert, de a filmek rendesen futottak.
Ötlet?
Kösz:

piadex2

ha üzenni akartok, akkor légyszíves privát üzeneteken, e-mailen vagy telefonon (06705022167) keresztül tegyétek! köszi

(#239) qdak válasza trassher (#237) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

Revert! I want my old channel back
asszem ezzel de nem tom most kiprbálni ugyani ha rányomok a profilomra folyamatosan frisiti :W :W :W olyna mintha az F5 le lenne nyomva

(#240) PuMbA válasza piadex2 (#238) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

YouTube-nak semmi koze a kodekekhez,azért szaggat ,mert szar a flash player.

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#241) qdak válasza qdak (#239) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

pfff egyre jobban utálom ezeket a youtubesokat nem birom meglesnia saját profilom mert foylamatosan ujra tölti, megakarok nézni 1 fábry részböl részletet nicns már fen mer a majmok törölték :(((

(#242) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

nálatok jo a you vagy megint törölték a profilom ? :F

(#243) Iscariah válasza qdak (#242) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem abszolút jól működik mindig be vagyok jelentkezve.
Törölték a profilod? Mikor és miért?

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#244) Ndruu válasza qdak (#242) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha ez a profilod, akkor még nincs törölve, simán megnézhetőek a videók.

sálálé

(#245) qdak válasza Ndruu (#244) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

, Iscariah igen az a profilom, nem megvan :)
de mikor irtam nem tudtam belépni :S elötte meg az uj designel vacakolt most beáliteottam a régire meyg rendesn :R

amugy a régit igen nem tom miért, de ha visszaolvasgatsz más is járt igy :F

[ Szerkesztve ]

(#246) nelz

nelz
(újonc)

Hello!

Az a problémám lenne, hogy unom már a szarakodást, hogy megtudjak nézni egy videó klipet vagy meghallgassak egy zenét ahhoz 100 videómegosztó oldalt kell végignézzek mert az esetek elég nagy részében : This video is not available in your country due to copyright restrictions. ezt írja ki.
Hogyan lehet ezt megoldani?

Köszi:Gergő :R

A számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, a gépnek lőttek :) ?AS:D_

(#247) csyo

csyo
(senior tag)

sziasztok!

most ujitottam be egy alaplapot, de a youtubenak nincsen hangja (meg semminek ami neten jön, vagy a gép hangja (pl mappanyitás, vagy bejelentkező hang)

MP3, avi, stb megy rajta amit lejátszok.
De youtube nem megy vele, sem a videa.

tudtok segiteni?

Legyen szép a napod!

(#248) artiny

artiny
(senior tag)

Mitol van h nem megy youtubon a hang es a tobbi videolejatszon az interneten?

A zene ,film......van a gepbe hang mikor zenet hallgatok.....

- probaltam firefoxal es int.explorerel is ,de semmi valtozas
- nincs mute-n es a jobb also sarokban a hangkezelonel
- xp em van....es restart utan is ez van
/most tettem ujra az xp-t.

[ Szerkesztve ]

[OFF]..ha a kérdésemhez kellene az info,akkor a cuccok az adatlapomban kitöltve...[/OFF]

(#249) csyo válasza artiny (#248) üzenetére

csyo
(senior tag)

csatlakozom.

Mitol van h nem megy youtubon a hang es a tobbi videolejatszon az interneten?

A zene ,film......van a gepbe hang mikor zenet hallgatok.....

ugyanez a problémám nekem is

Legyen szép a napod!

(#250) artiny válasza nelz (#246) üzenetére

artiny
(senior tag)

Másoldbe a video linkjet ebbe a proxyba

[link]

remelem sikerul

[OFF]..ha a kérdésemhez kellene az info,akkor a cuccok az adatlapomban kitöltve...[/OFF]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.