ha van hd kapcsolo mindenhez vki bedobná a kodját :$
( mint high nek: "&fmt=18" )
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
ha van hd kapcsolo mindenhez vki bedobná a kodját :$
( mint high nek: "&fmt=18" )
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
melyik volt az az oldal aemlyik leszedi a hangot a videorol?
hát már nem emléxem mert nem használom
bizti van most is vmi oldal amivel közvetlen +le7 csinni én:
1 mozilla downloadhelper rel leszedm flv ben
2 progi ez csinál neked avit abol meg kiszeded VirtualDubMod_1_5_10_2_All_inclusive vagy ulead video studio val az mp3 at (asszem a progi amugy alapbol is tud hangot csinni az flv böl)
[ Szerkesztve ]
Hi all.
Olyan gondom akadt YT-on hogy bevezették ezt az új HQ gombot a kezelőfelületbe és azóta a feltöltött videóimnál nem jelenik meg a HQ opció. Az összes többi régebbi videóm megkapta az opciót.
A HQ-t végülis elő lehet hozni a beírt kis szöveggel a videó mögé de ez nem praktikus és időigényes.
Ez most mitől van? Később lesz rajta vagy csak szimplán xaraxik a YT? 
<< YouTube Partner >> Tirexi.hu << Gameplay Center >> 680 SLI FTW! >>
soknál szimplán nem jön elö :S
[link] ebböl még koddal sem tudom kihozni a hq t vkinek sikerült ? 
Hi all
Content ID-t kaptam pár vidimre. Gondolom azért mert nem írtam ki a zene címét a videómba. Legalább is azt olvastam hogy úgy állítom be mintha én csináltam volna...
Szal ezt most törölni kell? Vagy elég ha adok a videóhoz szövegbuborékot amin kiírom a szám címét és az előadót?
<< YouTube Partner >> Tirexi.hu << Gameplay Center >> 680 SLI FTW! >>
sztem ez az h majd ök eldöntik h törlik e semmi köze h kiirod a szám cimét v nem és nem tom hogy csinálják mert én csináltam azt h 1 számot nem engedtek felrakni leszedték megcsináltma ujra az elejébe belekvertem 1 másik számot azzal indult a cimet is mást irtam de ugyanugy ezek meghallgatnak mindent mait felrakunk v mi a bánat hogy szürik ki ?
ezt kaptam This video is not available in your country.
We are unable to show you the original featured video for this channel due to age or location restrictions. erre: F1 Speed Liga Német Nagydíj ez mi ithonrol nem néz7m meg ? de ha amcsi lennék megnézhetem vmi az a country ?
meg ezt csinték 1ik vidimmel: [link] de ki*sztem velük feltettem megosztásira ott a link jobboldalt HAHA

Volt már valakinek olyan, hogy megváltoztatták a videót?
Feltöltöm a videót semmi extra benne: zene négy felirattal az elején. Első feltöltés negyedik felirat hiányzik, ponthalmaz helyette, oké upload again: ugyanaz
harmadjára is
Negyedjére a zene fele kib.szott halk az elejéhez képest
Céges gépről hallottam a halkítást megcsináltam itthon újra, hangosabbra vettem a végét... felküldtem. Nem hallok különbséget, de lehet céges gépról holnap megint lehet hallani
Volt már valakinek ilyen vagy csak én vagyok szerencsés?
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

Norvég IP-vel sem megy, ha ez megnyugtat.
Írta hogy privát. Írj neki hogy tegye közkinccsé. 
@#206 A türelmetlen...
[ Szerkesztve ]

Üdv!
Fel szeretnék tölteni egy 16:9 képarányú mpeg filet, de csak 4:3-ba csinálja, pedig ott van oldalt a két fekete csík. Van valahol egy pont, ahol be kell ezt állítani, vagy automatikusan fel kellene ismernie?

[link] Nézd már mit linkeltek! Ki is próbálom. Majd. 
[ Szerkesztve ]

mod: Megoldódott a rejtély.
[ Szerkesztve ]
Hangszeres Youtube videók összevágva zseniális zenékké -> MUSTSEE!
Swarm is coming.

Sikerült?
Nekem is ez a problémám, egyszerűen gusztustalan ez az egész! 
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Sziasztok!
Nalunk melohelyen le vannak tiltva a youtube videok.
Nincs valami mod hogy egy weblapon keresztul meg tudjam oket nezni?
A http://www.2unblocksites.com/ -ot probaltam de ezzel se megy. 
Eladó fotós kiegészítők: http://href.hu/x/ccb4

Ja igen, amit még nagyon nem értek hogy én feltöltöttem egy videót: Itt, a képi része nem érdekes de a hang anyaga ez: itt
Na már most az én videómnál amit 2 napja töltöttem fel ezt írja: "This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled."
Hogyan szúrja ki hogy milyen zene megy a videó alatt? És a másik feltöltőnél miért nem kapcsolja ki a hang anyagot?
Egyszerűen nem értem! Segítsetek légyszíves, vagy valami értelmes választ adjatok mert kezdek megőrülni ettől!
Előre is köszi! 
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Tud valaki olyan programról amivel youtube -videóról tudnék hangot rögzíteni MP3, WMA vagy hasonló formátumban?
Van hozzá program is, de online felületen is el lehet intézni. MP3
Nálam teljesen meghalt az oldal pár percre, semmit nem töltött be.
sálálé
This account is suspended. a jo K annnyukat na videot se töltök fel soha sehova többet nem tok belépni ezt irja

This video has been removed due to terms of use violation. 1 videom sincs fenn

[link]
rohadt szemét szarházi banda rohadjon meg a wmg vel eggyütt

Azt mondjátok már el, hogy nálatok mennyi a feltöltés, mert nálam ezzel a szarral, ami a világ első számú videómegosztója, 1,5 óra alatt sikerült feltöltenem egy szaros 50MB-os videót

A nagy erő nagy felelősséggel jár

Én kb 1 óra alatt töltöttem fel 500megát, 20 megás nettel, 10Mb a feltöltés

Sziasztok!
Csináltam egy lejátszási listát a 64 db feltöltött videómról és ezt egy lájátszóval linkeltem egy weboldalra. Viszont a lejátszón csak 50 db videó jelenik meg.
Próbáltam a sima egyblakos és az oldalsó lejátszási listás lejátszót is, de ötvennél több videó egyikkel se megy. Nincs erre a limitre valami rejtett beállítás?
Vagy esetleg egy külső lejátszó, ami korlátlan számú youtube vodeót kezel lejátszási listában?

Sziasztok!
Nekem az a problémám a youtube-al, hogy az egér kurzor mindég eltűnik ha nézek egy videót. Ez miért van? Előre isk öszönöm a választ.
Mostanába nekem ezt dobálja a kedves Youtube néhány videónál figyelmeztetésként. "This video is not available in your country. "
Nem diszkrimináció ez egy picit? 
[ Szerkesztve ]
BANZAII

A kérdés egyszerű: miért nem nyílik meg a youtube.com? Valami nem jó.
Win XP-ben kb 2 hónapja behalt. Win7 RC1 kb. 1 hete van telepítve, ma már ezen sem megy.
Mindegy milyen böngésző, minden más megy, ez a weblap nem.
Pingelni tudom.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
Youtube videófal generátor - jó móka!

Sziasztok!
Az volna a gondom, hogy nagyon lassú a videók betöltése a youtube-on két számítógépem is van ugyanazon a router-en az egyiken iszonyat gyors a másikon alig megy a lassabb gépen most lett újratelepítvea rendszer, de ugyanazokat telepítettem fel! Ami érdekes, hogy a jelenleg gyorsabb gép is régen nagyon bénázott, majd egy idő múlva gyors lesz! Mit kellene feltelepítenem, nem igazán tudom mit rontok el. A net az nagyon gyors csak a youtube-al van gond!

HD minőségű videót le lehet-e menteni vhogyan a YouTube-ról? A keepvid.com oldalt ismerem, azzal mentem a simát.
* George Benson : White Rabbit *

Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal hogy a feltöltött videódban elvan csúszva a hang, és a végén már nincs is?
ami még vicces az hogy feltöltök egy 9 perces videót és 15 percesnek látja, ezért nem tudom feltölteni hiszen 10 perc a limit, miközben annak megfelel csak a sz*r youtube rosszul látja.
valami ötlet? 

Valaki tudna nekem segiteni? Hogyan tudok videóimra hirdetést rakni???? adsence-en fennvagyok meg weboldalakra megy is a hirdetés felrakás, az nem nagy művészet :d gondolom ez sem, de valahogy nem jön össze. előre is köszi ha valaki időt szán rám.
Sun
(#233) Csakénvagyok válasza Unbaised-Ben (#231) üzenetére

Én, itt, s nem tudom miért? Lehet hogy simán csak az Adobe hibája?

A Keep Tube [link] le tudja menteni a HD-t is.
* George Benson : White Rabbit *
melyik firefox extension jó videó letöltéséhez?

Sziasztok
Megtudná mondani valaki hogyan tudom visszaállítani a régi youtube kezelőfelületét? Egyáltalán lehetséges. Szokatlan és logikátlan az új rendszer legalábbis nekem.

Sziasztok!
Mitől szaggathat egy youtube video? Fenn van az ace megacodec pack 6.03-as, és 5 féle divx és xvid filmmel teszteltem a rendszert, de a filmek rendesen futottak.
Ötlet?
Kösz:
piadex2
ha üzenni akartok, akkor légyszíves privát üzeneteken, e-mailen vagy telefonon (06705022167) keresztül tegyétek! köszi
Revert! I want my old channel back
asszem ezzel de nem tom most kiprbálni ugyani ha rányomok a profilomra folyamatosan frisiti
olyna mintha az F5 le lenne nyomva

YouTube-nak semmi koze a kodekekhez,azért szaggat ,mert szar a flash player.
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
pfff egyre jobban utálom ezeket a youtubesokat nem birom meglesnia saját profilom mert foylamatosan ujra tölti, megakarok nézni 1 fábry részböl részletet nicns már fen mer a majmok törölték 
nálatok jo a you vagy megint törölték a profilom ? 
Nekem abszolút jól működik mindig be vagyok jelentkezve.
Törölték a profilod? Mikor és miért?
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Ha ez a profilod, akkor még nincs törölve, simán megnézhetőek a videók.
sálálé
, Iscariah igen az a profilom, nem megvan 
de mikor irtam nem tudtam belépni :S elötte meg az uj designel vacakolt most beáliteottam a régire meyg rendesn 
amugy a régit igen nem tom miért, de ha visszaolvasgatsz más is járt igy 
[ Szerkesztve ]

Hello!
Az a problémám lenne, hogy unom már a szarakodást, hogy megtudjak nézni egy videó klipet vagy meghallgassak egy zenét ahhoz 100 videómegosztó oldalt kell végignézzek mert az esetek elég nagy részében : This video is not available in your country due to copyright restrictions. ezt írja ki.
Hogyan lehet ezt megoldani?
Köszi:Gergő 
A számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, a gépnek lőttek :) ?AS:D_

sziasztok!
most ujitottam be egy alaplapot, de a youtubenak nincsen hangja (meg semminek ami neten jön, vagy a gép hangja (pl mappanyitás, vagy bejelentkező hang)
MP3, avi, stb megy rajta amit lejátszok.
De youtube nem megy vele, sem a videa.
tudtok segiteni?
Legyen szép a napod!

Mitol van h nem megy youtubon a hang es a tobbi videolejatszon az interneten?
A zene ,film......van a gepbe hang mikor zenet hallgatok.....
- probaltam firefoxal es int.explorerel is ,de semmi valtozas
- nincs mute-n es a jobb also sarokban a hangkezelonel
- xp em van....es restart utan is ez van
/most tettem ujra az xp-t.
[ Szerkesztve ]
[OFF]..ha a kérdésemhez kellene az info,akkor a cuccok az adatlapomban kitöltve...[/OFF]

csatlakozom.
Mitol van h nem megy youtubon a hang es a tobbi videolejatszon az interneten?
A zene ,film......van a gepbe hang mikor zenet hallgatok.....
ugyanez a problémám nekem is
Legyen szép a napod!