Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#251) csyo

csyo
(senior tag)

erre tud valaki megolfást?

szoftvereknek van hagja, de a youtubenak nincs

[ Szerkesztve ]

Legyen szép a napod!

(#252) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hetekig nem jött értesítő az új videókról, most jött. De nem ám akkor összeszedve az elmaradtakat, nem. Csak az elmúlt heti adag. :W

Az internet hülyévé tesz.

(#253) mulika2

mulika2
(lelkes újonc)

Üdv!

Kérdezném egy hozzáértőtöl, hogy a youtube video lejátszása szaggat nálam a laptopon, ami egy PII armada 7400-as, (333Mhz pentium, 160Mb ram, 4Mb S3 Virge VGA). A gép kevés vagy lehet valamit variálni, hogy folyamatos legyen a video? Köszi! :B
Az AVI-t egyébként lejátsza rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#254) area_51 válasza mulika2 (#253) üzenetére

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Kevés a proci Flash videók lejátszásához szerintem.

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#255) Syklas válasza Unbaised-Ben (#217) üzenetére

Syklas
(tag)

"Na már most az én videómnál amit 2 napja töltöttem fel ezt írja: "This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled."
Hogyan szúrja ki hogy milyen zene megy a videó alatt? És a másik feltöltőnél miért nem kapcsolja ki a hang anyagot?"

...én is ezzel a problémával küszködök.. ha te vagy valaki más talált már rá megoldást.. kérem ossza meg velem! Thx..
..már próbáltam keresni rá olyan programokat amik a védet audió sávot valahogy átalakítják.. hogy a youtube ne tilthassa le a zenét a Klipp alatt.. de nem sok sikerrel!!

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#256) stangli

stangli
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekel, hogyan keres rajtad pénzt a YouTube és a Google?

A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

(#257) sonykor

sonykor
(kvázi-tag)

Döbbenetes videókat találtam a youtube-n. Kígyókat, gyíkokat meg óriás százlábuakat hogyan etetnek élő állatokkal. Egerekkel, pockokkal, csirkékkel, nyulakkal stb. Szadista hajlamra vall ha valaki ilyennel szórakozik.

[link], [link], [link], [link]

BORZALMAS, aberrált fiatalok. Engem napokig sokkolni fognak ezek a képek.

(#258) sonykor

sonykor
(kvázi-tag)

A youtube oldalam statisztikájában mit jelent a video watched? Erre gondolok:

(#259) Genius007

Genius007
(őstag)

Felraktam YouTube 2 videot (pontosabban a Csillag Születikből Veress Róbertet)

Erre a YouTube-tól ilyen:

Veress Róbert MC DC @ Csillag Születik S02E07 Full
http://www.youtube.com/watch?v=HteFNUXE4Bo

Please Note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos uploaded to that account. In order to prevent this from happening, please delete any videos to which you do not own the rights, and refrain from uploading additional videos that infringe on the copyrights of others. For more information about YouTube's copyright policy, please read the Copyright Tips guide.

If one of your postings has been misidentified as infringing, you may submit a counter-notification. Information about this process is in our Help Center.

Please note that under Section 512(f) of the Copyright Act, any person who knowingly materially misrepresents that material was disabled due to mistake or misidentification may be liable for damages.

Sincerely,

— The YouTube Team

Az érdekel, hogy ebben az esetben mit tudok tenni, ha a YouTube levette - illetve blokkolta a videomat? :U

[ Szerkesztve ]

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#260) Szabesz válasza Genius007 (#259) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Ahogy írtad nem a tied a videó, szóval semmit.

(#261) Genius007 válasza Szabesz (#260) üzenetére

Genius007
(őstag)

De most akkor ezzel az erővel több ezer videot letörölhetnek,
mert "a Tv-ből lett felvéve". :U
Ez kibaszás ...

[ Szerkesztve ]

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#262) Szabesz válasza Genius007 (#261) üzenetére

Szabesz
(őstag)

És törölnek is, amint szól valaki érte.
Tudod Youtube (Google) nem szereti ha perelik őket a TV-k/Kiadók, ezért amint szól nekik valaki, hogy ez biza jogvédett tartalom, ők törlik.

[ Szerkesztve ]

(#263) JetiRulez

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
Nemrég bejött nekem egy üzenet a YouTube-on: "I call shenanigans." Kit-mit hív és hova? A szótár alapján nem nagyon tudtam összerakni a mondatot. :F

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#264) tknof1871

tknof1871
(fanatikus tag)

Üdv! Ha vmiért eltűnik egy videó a youtube-ról, azt meg lehet még találni valahol a neten vagy vhogy le lehet szedni a youtube-ról?

Abit NF7, AMD Athlon XP 2500 Barton, 1GB RAM, ATI Radeon 9600 XT AGP 128 DDR DRAM, Windows XP, avast Antivirus, SUPERAntiSpyware, COMODO Firewall

(#265) JetiRulez válasza tknof1871 (#264) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Valószínűnek tartom, hogy nem. Ezt abból gondolom, hogy amit Ők törölnek, az jogsértő szokott lenni és azt, ha még tárolnák valahol, kalózkodásnak minősülne, de nem biztos, nem vagyok jártas a témában.

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#266) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Vágja valaki a youtube-ot? Kicsit megváltozott. Konkrétan nézem az egyik ember odalát, és nem találom sehol, hogy milyen videókat tett fel, meg mik a kedvencei. Csak azt, amit legutóbb feltett. Hová lett? :F

mod: Ezt írja:
"You are unable to view the playlist because it is marked private."

[ Szerkesztve ]

(#267) JetiRulez válasza Vladi (#266) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól fordítom csekély angol tudásommal, akkor magánhasználatúvá tette a videóit. Elvileg csak a barátai láthatják azokat. Amúgy meg az új külső nekem nem tetszik. Szerintem ez is olyan logikátlanul át lett rendezve, mint az új MSN, de ez már nem ide tartozik.

(#268) Gondar

Gondar
(tag)

Sziasztok!
Lenne egy olyan bajom, hogy csinátalm egy videót 7 perces és 4 szám van benne. Több mint 4óráig tartott feltölteni a youtubera és most azt írta ki, hogy "This video contains an audio track that has not been authorized by all copyright holders. The audio has been disabled." Esetleg bárkinek tippje ? Még a forrás megvan szóval újra letudom renderelni a filmet ha találok hozzá olyan zenéket ami kevésbé ismert. Valakinek tipp?
amúgy Linkin park, the noobsong, can't tuoch tihis és kings of leon van a videóba..

(#269) JetiRulez válasza Gondar (#268) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a YouTube-nak szúrja a szemét, akkor tényleg nincs más lehetőség. Be kell rakni egy kevésbé ismert zenét, vagy olyat, ami náluk nem ütközik jogokba. Kénytelen leszel ezért az egész anyagot törölni és újra feltölteni.

(#270) Gondar válasza JetiRulez (#269) üzenetére

Gondar
(tag)

Ezt már szeretem ^^". Akkor most kb 30perc munka vár rám, utána megint kb 30perc renderelés és 4 :Y óra feltöltés a youtubra..
Köszi a választ, szerencsére karácsony előtt engem se lehet felboszantani :)

(#271) Ybron

Ybron
(fanatikus tag)

Youtobon lehetséges egyáltalán raákeresni a legnézetteb videokra ?
Tehát názetség szerint rendezés(legtöbbet nézettől halad lefelé)

(#272) Krystal_s válasza Ybron (#271) üzenetére

Krystal_s
(senior tag)

csak úgy általánosan is lehet és témák szerint is...
Általánosan a legnézettebb : főoldalon fent rámész a Videos-ra - bal oldalt lesznek a kategóriák...középen meg a All Categories , mellette Most Viewed ( a legnézettebb ) , When: és ott is megadhatod h : ma , héten, hónapban vagy összesen / All Time /

"A tudással nő a kételkedés is."

(#273) Ybron válasza Krystal_s (#272) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Meg van hol csesztem el, nem vettem észre azt a fület hogy When".
Köszi :R

(#274) frankie!

frankie!
(őstag)

Milyen programot ajánlanátok flash alapú videók letöltésére, ha fontos a "veszteségmentes" minőség? Eddig a save2pc-t és a az operás FLV downloadert próbáltam. Előbbinek paraméterezhető a minősége, csak instabil, megbízhatatlan, lassú, míg utóbbi elrontja a minőséget.
Hogyan tudnám a webes videó adatait (kép, hang) megtudni?

(#275) Pubszon válasza frankie! (#274) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Youtube-ról van pl FF-os kiegészítő vagy a Vdownloader nevű program.

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#276) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

nálatok is szétvan esve a youtube FF alatt ?
pl nem mutatja a videok képét :S meg nem tölti be 1. re :S
más meg megy rendesen

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#277) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Be lehet valahol állítani azt, hogy automatikusan mindig az elérhető legjobb felbontásban játssza le a videókat?

(#278) De4d

De4d
(kvázi-tag)

Üdv.
Valaki tud ajánlani egy jó letöltő progit?
Egy igazi multifunkciósra lenne szükségem, ami tudja az mp3at, avit, flv-t, wma-t, wmv-t, mpeg, mp4-et.
Néztem már párat de a legtöbb gagyi volt, nem működött, vagy keveset tudott, ami tetszene az a tube tilla downloader de nincs teljes verzió belőle, a free meg szintén alig tud valamit.

Minden jó, ha a vége jó!

(#279) xif válasza De4d (#278) üzenetére

xif
(újonc)

esetleg próbáld meg ezt, nekem bejött: [videofix.hu]

(#280) sonykor

sonykor
(kvázi-tag)

Régebben a youtube-n volt olyan funkció ahol meg lehetett nézni, hogy hova linkelték be a videómat. Ezeknek az oldalaknak a linkjei fel voltak sorolva. Most nem találom ezt a funkciót.

Nem tudjátok, hogy hol van?

(#281) KicsiUbul válasza De4d (#278) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Ez esetleg?

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#282) encsike

encsike
(újonc)

hello! Valaki nem tudja hogy ezt a videót hogy lehet leszedni? lécci segítsen valaki :)
http://video.xfree.hu/?n=marti1951|08d1dc3ef074ff86c9ac1d0bf1be685c

(#283) SPDeluxe1.0

SPDeluxe1.0
(fanatikus tag)

Valakinél esetleg még nem jelentkezik mostanában ( pár hete ) olyan hiba FF alatt - vagyis gondolom hogy hiba , és nem feature - hogy egy direkt hivatkozásra kattintva egy ilyen vagy hasonló popup(?) / üzenetbox(?) fogad :

"oh no the devil has a code for god mode!!!"

(#284) Eagle16 válasza SPDeluxe1.0 (#283) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

De, nálam is ilyen, de csak Firefox-szal.
Néha meg kidob egy oldalnyi kódsort...
Nem tudom mi a baja.

---

(#285) ATi0021

ATi0021
(újonc)

Helló!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Ma vettem észre, hogy kaptam a YouTubetól egy strikeot. Egy régi 2008 májusi videó miatt. Azt olvastam, hogy egy idő után törlik ezeket a strikekat. A kérdésem, hogyan tudnám ezt töröltetni?

Amikor 2008ban kaptam emailben figyelmeztetést egyből töröltem ezt a videót. És emaileztem is a YouTubeal, de nem kaptam striket. Akkor nem értem most így utólag miért kellett adniuk. Ötlet?

Üdv Ati

(#286) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali.
Ha bejelentkezek a youtube-on, a főoldalon miért mindig ugyan azok a videók vannak a
Recommended for You ablakba? :F
Régen ha frissítettem, mindig mást adott ki, de már egy ideje nem, ez meg nagyon zavaró nekem.

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#287) kissj83

kissj83
(lelkes újonc)

Egy ismerősöm kérdését bekopiznám ide, mert másik fórumról.

"Bajban vagyok,kérlek segítsetek!A Youtube-on mit jelent az,hogy Safety Mod On/Off és,hogy kell visszaállítani offra?"

Nem tudom miről van szó, de remélem itt tud valaki segíteni.

(#288) Eagle16 válasza SPDeluxe1.0 (#283) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Megvan a megoldás, le kell törölni a Download helper kiegészítőt. Nekem ettől megjavult.

---

(#289) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mit műveltek a "View all"-al? Tiszta hülyén csinálták meg, nem látni se a válaszokat, se a pontozást.. :F Nagy f0s lett

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#290) Geri89

Geri89
(kvázi-tag)

Sziasztok! Nem tudtok rá valami módot, hogy privát videót hogyan tudnék letölteni youtuberól valahogy? Azon kívül, hogy elérést kérek hozzá :) Előre is köszi

(#291) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Youtube-on ez a Try Autoshare mire való: [link]?

Próbálgatom de nem jövök rá.

(#292) WonderCSabo válasza VINIKOR (#291) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Autoshare makes certain YouTube activities public on the services you choose. Select only the services you are comfortable with - like Facebook, Twitter, or Google Reader - to let your friends know what you like on YouTube. You can turn Autoshare off at any time.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#293) Terkk válasza sonykor (#257) üzenetére

Terkk
(kvázi-tag)

Persze ezeket a videókat nem blokkolják le de amit felrakok egy játékról azt már másnap blokkolva látom pedig több száz ilyen videó van még fent szánalmas ez az egész youtube inkább feltöltöm máshova..

(#294) feka007 válasza Geri89 (#290) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

YouTube Downloader, én ezzel töltöm le, egyből át is lehet konvertálni vele mp3 stb-be.

Amúgy ezt az új arculatot nagyon elb.szták, tiszta káosz és gagyi lett. :U

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#295) HaKo

HaKo
(fanatikus tag)

Hi!

Ezen az új felületen hol lehet beállítani a random lejátszást playlist esetén? Lehet én vagyok a vak, de sehol nem látom... :(((

(#296) czarpika

czarpika
(újonc)

Sziasztok
A problémám, hogy szaggatnak a videók az interneten. Valakinek ötlet.
1,4 cel.

(#297) perempe

perempe
(őstag)

Én feltettem egy videót "Shaquille O'Neal misses the dunk" címmel, és 2 nappal később Shaq címszóval rákeresve nem találom meg.

[ Szerkesztve ]

* George Benson : White Rabbit *

(#298) Biaggio

Biaggio
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki tudja esetleg, hogy az Activity Sharing segítségével lehet-e Facebook page-re küldeni aktivitást? Fontos, nem a saját üzenőfalamra akarom.

(#299) randras

randras
(őstag)
LOGOUT blog

Vegyük azt, hogy van egy csomó zene címem Előadó-Szám formátumban tárolva. Van olyan program, amibe bemásolom ezt a listát, az meg YouTube-ról szép sorban lejátsza azokat, ha megtalálja?

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA

(#300) dízelracer

dízelracer
(őstag)

Valaki megmondaná mit kell beírni az URL végére ha azt akarom, hogy egy bizonyos pontjáról induljon a linkelt youtube videó? Köszi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.