Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#501) dying_star válasza Speeedfire (#500) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm :R

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#502) tzimash

tzimash
(senior tag)

Hi!

Két dolog idegesít mostanában a youtube-bal kapcsolatban:
1. Állandóan csesztet a nyelvi beállításokkal, napjában többször is. Beállításokban nem találtam ilyen opciót, az oldal alján meg magyarra van állítva.
2. Naponta előjön a kis ablak, hogy iratkozzak fel legalább 3 csatornára, ezt megtettem, csak hogy hagyjon már végre békén, de semmi haszna nincs ezek szerint....
Van ezekre valami megoldás?

"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

(#503) samfishR válasza Speeedfire (#498) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a videódat csak simán megnyitod, és ott lesz felette h "Edit annotations".

(#504) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Ha pl egy mobilkészülékről veszek fel fel videót, amin megjelennek személyes adatok is, amiket ki szeretnék homályosítani, erre van lehetőség a youtube szerkesztőjében, vagy külön progival kell elvégeznem?

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#505) kpal

kpal
(PH! kedvence)

tudnátok olyan ingyenes Youtube letöltőtő ajánlani ami még működik, mert nagyon sokat kipróbáltam de bedöglöttek ! Olyan kellene, ami végig leszedi a videot/mp3-at és állítható legyen a bitráta is .

[ Szerkesztve ]

(#506) samfishR válasza kpal (#505) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link], viszonylag sok opció van benne és működik is. de én nem ezt használom, hanem egy beépített plugint firefox-ba, plusz egy külső konvertáló programot.
DownloadHelper plugin + Aiseesoft MP4 Video Converter.
a pluginnal sokszor olyan médiát is le lehet szedni, amit nem is tudnál egyébként.

(#507) kpal válasza samfishR (#506) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

köszi ! :R az a pluginnal mp3 -be milyen minőségbe szedi le mert próbáltam már hasonlót és csak egy alapbeállítás volt : 128k és nagyon rossz volt.

(#508) samfishR válasza kpal (#507) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szívesen! a plugin a videót szedi le, általában mp4-ben, vagy esetleg flv-ben és ott olyan a minőség mint amilyen a videóban. ki lehet választani, hogy melyiket szedje le, 360p-1080p-ig, nyilván ami adott. később az aiseesoft-os konverterben szoktam állítani 192kbps-re. a pluginnal is lehetne konvertálni, de ahhoz regisztrált verzio kell, az meg fizetős.

[ Szerkesztve ]

(#509) kpal válasza samfishR (#508) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

köszi, így már ok :R

(#510) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok,

iszonyat lassú a youtube betöltési ideje.

nem lehet ezt valahogy orvosolni?

chrome

Aurea mediocritas

(#511) samfishR válasza AXisBOLD (#510) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hali,
1080p-t nekem is aránytalanul lassan tölti be, de 720p és alatta simán betöltődik.

(bár most emgnéztem és 1080p-t is betölti rendesen.. :F

(#512) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A youtube támogatja az 5.1-es videók lejátszását?
Mert nekem mindig csak sztereóban szól... Vagy ezt valahol be kell állítani?

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#513) samfishR válasza adamssss (#512) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

támogatja, van sok ilyen videó fent, pl ez is: [link] de hogy hogy lehet így feltölteni, nem tudom gondolom csak simán 5.1es hang kell hogy legyen a videóban.

[ Szerkesztve ]

(#514) pityeszka

pityeszka
(őstag)

Sziasztok.

Mostanában nagyon rossz a Youtube nálam.Lefagy (összeomlik a flash), " Hiba történt, kérjük próbálja újra! ", nem lehet megállítani a videót, etc. Esetleg tudtok valami megoldást erre?Újra telepítettem már a flash-t is, de nem segített. (Mozilla)

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#515) flash-

flash-
(őstag)

hi

egy kérdés

egy weboldalon lévő videót(flasben van) szeretnék áttölteni youtubera.
lehetséges közvetlen valahogy áttölteni?
vagy elötte le kell töltenem a gépre?

(#516) flash-

flash-
(őstag)

de talán még fontosabb kérdésem lenne hogy ha másoknak vannak 50 perces videóji youtubeon akkor az én 20 perces videm feltöltése után miért írták azt hogy A videót eltávolítottuk, mivel túl hosszú volt.

?

(#517) bodazo

bodazo
(kvázi-tag)

Érdeklődnék, hogy szerintettek mért van az ha fel töltök egy videót a youtubera akkor a videó fel megy rendesen de utána feldolgozásban marad. Már vártam vele több napot is és nem csinál semmit, csak azt látom, hogy a videó feldolgozás alatt. Lehet az a baj hogy sok videót töltöttem már fel kb. 160 darabot. Hol lehet azt meg nézni, hogy mennyi a youtube által biztosított tár hely?

(#518) samfishR válasza pityeszka (#514) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

firefox reinstall, plusz flashplayer legfrissebb verziója? hátha jött ki újabb.

flash-: itt: [link] van alul a drag and drop verzió, esetleg oda valahogy megpróbálhatod belehúzni a videót, de nem tartom valószínűnek, hogy lehet ilyet. 15percnél hosszabb videókat meg csak meghatározott számú videók feltöltése után lehet kapni, de nem tudom, hogy mennyi videó után "jár", és az se biztos, hogy jár, lehet, hogy valahol igényelni kell. :F

bodazo: ilyen már nekem is volt akkor, ha csak a puszta linkjével néztem a videót. ha már a channelemen néztem, nem írta ki, hogy "still being processed", de ilyen sokáig nem tartott.

(#519) pityeszka válasza samfishR (#518) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Ma teljesen jól működött már, nem értem.Nem csináltam semmit.A lejátszási lista is működik rendesen, nem fagy, nem rosszalkodik. :F Lehet Youtubéknál volt valami gebasz?!

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#520) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv!

Srácok, használ itt valaki MagicActions-t? Ha igen, előjött már bárkinek is, hogy exponenciálisan csökkenti a hangerőt, és növelni már nem lehet? Lehet nem is exponenciális, mert növelésnél mintha 1/x szerint menne, magyarul nem lehet hangosítani... Elég hülye probléma, napi szinten majdnem előjön :DDD

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#521) DaDy0219

DaDy0219
(tag)

Üdv!

Lenne egy olyan problémám, hogy:
Van egy youtube video, aminek a kommentjeihez egy adott időponttól induló linket szeretnék megosztani.
Tudom, hogy a video linkje végére #t=01m08s ezt kell beírnom, az idő persze változó.
Visznt, ha url-es bb kódot használok azt nem fogadja el a youtube, más fórumoknál jó az url-es szerkesztett bb kód.Sok hozzászólásokat látok, akik egy adott időponttól elinduló linket raknak be, csak sajnos nem tudom, hogy pontosan ez a kód hogy néz ki.

http://dady0219.deviantart.com/

(#522) samfishR válasza DaDy0219 (#521) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

csak simán beírod a kommentbe, hogy pl 3:14 és átalakítja linkké. ha rákattintasz, odaugrik automatikusan.

(#523) DaDy0219 válasza samfishR (#522) üzenetére

DaDy0219
(tag)

Erre nem gondoltam volna, ennél egyszerűbb nem is lehetne.Köszi!

http://dady0219.deviantart.com/

(#524) qdak válasza Murder3 (#490) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

na jo lett ? :)

( nekem már szakmai ártalom :D )

bodazo ott vmi codec hiba lessz, milyen formátumba toltad fel ?

flash- ahhoz vmi engedélyt kell aszem kérned v mit h 15 percnél hosszabat feltégy, am marad a darabolás...

[ Szerkesztve ]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#525) adi mester

adi mester
(tag)

Sziasztok.
Youtube-ról szeretne egyik ismerősöm letölteni, Avi formátumban.
Tudnátok egy youtube downloadert linkelni nekem, amivel alapból AVI formátumban lehet letölteni?
Előre is köszönöm :R
Üdv.

Eat my Short! Vizipipázás közben néha elmegy a kép, és szürke lesz minden....majd felszáll a füst, és csodálkozva nézed, hogy ég a szőnyeg.....A terítőről meg ne is beszéljünk... PH upper: ZSÍÍÍR

(#526) MIFtIli

MIFtIli
(fanatikus tag)

Youtubenál, de más flash videóknál is a gyors mozgásoknál becsíkozódik a kép egy része. Általában a fejek.(lehet máshol is, de csak ott veszem észre) 2-3mm vastag csíkokra esik szét a kép, kb 1 másodpercere. Külső monitoron is és a laptop kijelzőjén is látszódik.
Mitől lehet ez?

(#527) bodazo válasza qdak (#524) üzenetére

bodazo
(kvázi-tag)

Mp4 formátumban raktam fel őket. Előtte nem volt gond vele simán felment mind ugyan azzal a kódolással.

(#528) gaborba81 válasza adi mester (#525) üzenetére

gaborba81
(kvázi-tag)

[link]
Én ezt használom,minden videót letölt bárhonnan.

Nokia 1208, 2310, 2626, 6310i,Se k750i

(#529) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

üdv,

youtube partnerság hogy fizet?

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#530) adi mester válasza gaborba81 (#528) üzenetére

adi mester
(tag)

Szia.
Köszi a linket, megoldottam külön programmal, de az már lehet hogy bonyolult lesz az új géptulajnak.
Üdv.

Eat my Short! Vizipipázás közben néha elmegy a kép, és szürke lesz minden....majd felszáll a füst, és csodálkozva nézed, hogy ég a szőnyeg.....A terítőről meg ne is beszéljünk... PH upper: ZSÍÍÍR

(#531) Sakab

Sakab
(fanatikus tag)

Sziasztok lenne a családba egy 1,7GHzs Cerka 512rammal amiből eérhető 480, ill egy 32Mbos S3 csoda...nem egy nagy cucc de csak skypra van meg youtubra lenne. De szaggat. xp sp3van rajta belőve teljesen szépen. opera chrommal nemmegy. próbáltam html5-el is de agy a hang késik vagy szaggat az egész. nincs vkinek vmi 5lete h hogy tudnám megncsinálni? Tudom vegyek bele ramot meg megyünk másik gépet de ezt az opciót kihagynánk. :R

(#532) adi mester válasza Sakab (#531) üzenetére

adi mester
(tag)

Cseréld le a procit.
500-1000 Ft-ból meg van egy 2 Ghz-es Pentium / 2,4 Ghz Celeron, az után nem lesznek gondjaid 360p-ig. (Tapasztalat)

[ Szerkesztve ]

(#533) Lauda válasza gaborba81 (#528) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Mondom kiproszalom a progit, de hiaba illesztem be neki a yt linket, csak valami html-t szed le a video meg sehol. Nem tudod veletlen mi lehet a baja? Vagy en vagyok ergya? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#534) gaborba81 válasza Lauda (#533) üzenetére

gaborba81
(kvázi-tag)

Nem tudom mi a baj,de ha nem működik,használd ezt [link]
Ez 1 firefox kiegészítő,ez is működik nálam.

Nokia 1208, 2310, 2626, 6310i,Se k750i

(#535) Lauda válasza gaborba81 (#534) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Koszi, kozben megoldodott a freemake video downloader progival, egy masik topikban ajanlottak. :)

(#536) Krisztián

Krisztián
(őstag)

Valahogy be lehet állítani hogy semelyik video ne legyen html5? Az még 360p-ben is akad, flash meg 1080ba nem. De érdekes, ugyanazt a videot chrome alatt html5be nyomja, fox alatt meg rendesen flashes..

(#537) samfishR válasza Krisztián (#536) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link] és alul nyomj rá, hogy leave beta test, vagy valami ilyesmi.

mod: egyébként igen, borzasztó ez a html5, kidolgozatlan a kezelőfelülete is, remélem sose kerül bevezetésre.. pedig sajnos ez lesz a jövő.. van még mit csiszolni rajta. :(

[ Szerkesztve ]

(#538) Krisztián válasza samfishR (#537) üzenetére

Krisztián
(őstag)

Jelenleg nem vagy a HTML5 próbaverziójában. :(
Nem baj, addig amíg más böngésző alól elérem a flasht nincs gond, csak maradjon is igy.. Gyenge a notim sajnos, ezt már nem bírja.

[ Szerkesztve ]

(#539) mohoyoyo

mohoyoyo
(fanatikus tag)

Hali!

Kérdésem lenne, hogy lejátszási listámhoz, ha felveszek egy számot, akkor azt a legvégére rakja. Na most én azt szeretném, ha előre rakná, úgy, mint a kedvencek listánál.

Ötlet vki?

"Kedves Béla,az ötös lottó 3. nyerőszáma.....-Béla: 6-os......F***T!!! 9-es" SCII ID: JunoO 158

(#540) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Ha engedélyezem a videóim alatt a hirdetéseket, és rákattint valaki, akkor az az én andsensem-re megy? Máshogy nem lehet keresni pénzt yt videókkal?

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#541) alexan

alexan
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem volna, hogy ha nagy fájlt akarok feltönteni youtube-ra, akkor írja, hogy Silverlight rendszeren is lehet. azt hogy lehet aktiválni, hogy abban töltsön fel? főleg, mert félek, hogy megszakad, és akkor nem fogja feltölteni.

Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...

(#542) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehetséges valahogy profilomat beálítani 15 perctől hosszabb videók felrakására?

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#543) alexan válasza Murder3 (#542) üzenetére

alexan
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igen: bemész a feltöltés menübe, és ott a feltöltés alatt van egy felirat, hogy 15percnél hosszabb filmek feltöltése. kell egy sms azonosítás, meg kell adnod a telszámodat a guglinak, és menni fog a dolog. :K

Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...

(#544) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

'vaanyját, komolyan beleraktak reklámokat? Vagy csak egyes csatornák videói előtt vannak?

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#545) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Youtube-on hogy lehet letiltani valakit? Hogy ne tudjon írni a videóimhoz, mert egy kis patkány mindig megtalálja a videóimat, vagy épp egyhez írja ugyan azt a hülyeségét...

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#546) had423

had423
(tag)
LOGOUT blog

Haló,
nem rég töltöttem fel egy 16:9-es videót, és a yotube összenyomta nekem 4:3-asra.
Még nem dolgozta fel, vagy ez így fog maradni?

[ Szerkesztve ]

(#547) samfishR válasza had423 (#546) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem lehet, hogy mégsem pontosan 16:9-es a képarány és nem ismeri fel? vagy mondjuk rajta van a 2 fekete sáv a videón és maga a kép mérete 4:3-as? mert nekem mindig jó ha 16:9-est teszek fel.

enginev3.0: [link] :K

[ Szerkesztve ]

(#548) had423 válasza samfishR (#547) üzenetére

had423
(tag)
LOGOUT blog

Mindjárt megnézem, lehet igazad van. De nem akarom újra feltölteni. :O Falu nettel nagyon lassan megy.

[ Szerkesztve ]

(#549) enginev3.0 válasza samfishR (#547) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt néztem de nem találtam sehol a funkciót

(#550) samfishR válasza enginev3.0 (#549) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

rányomsz a nevére és a jobb oldali sávban, a search channel alatt ott van h "by xyz", egyből mellette egy kis nyíl, azt lenyitod és block

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.