Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) Rusher válasza Nimrod (#94) üzenetére

Rusher
(őstag)

Szép a graf, teljesen jól néz ki, de azért ez attól elég messze van...... :)

sirzollee Arra gondolsz amikor mondja a kiscsajnak, hogy forduljon el és ne nézzen oda, aztán bejönnek egy csomóan+ felülről rakétázik egyfolytában? Asszem ott először mindenkit ki kell nyírni és utána tudod az elektromos zárat kiiktatni....amikor jön a rakéta és közel van egy blokkolással vissza tudod rá küldeni és ennyi:K

Lonsi Ezt kell csinálni.....aztán egyszercsak lezuhan.... ;)

[ Szerkesztve ]

葉問

(#102) Haart

Haart
(PH! addikt)

Na most én is elakadtam. Help! A botos csávót ölöm a dagadt csávó után. Felmegy arra az emelvényre lövöldözik és nem tudom onnan leszedni, ugrani se lehet rá visszalök. Mit kell csinálni?

(#103) Lonsi válasza Haart (#100) üzenetére

Lonsi
(tag)

Köszi mindenkinek, elsőre sikerült megcsinálnom a tanácsotok szerint. :R

ő izé

(#104) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hogy kell megcsinálni azt a helyet amikor heliről helire ugrok, aztán a sniperes csóka lő kifele..már vagy 80.000szer belenyomtam a karmom a rotorba de semmi...az a köcsög meg mindig lelő akárhogy csinálom...mi itt a teendő?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#105) D4v3 válasza Haart (#102) üzenetére

D4v3
(senior tag)

Ha blokkolsz akkor visszaütöd a szarjait és egy idő után elmozdul a helyéről.
Sirandrish: amikor a rotor alatt vagy, akkor többször kell megnyomni az M1-et, ha csak egyszer nyomod az nem ér semmit és visszalő az oldalára.

(#106) Sirandrish válasza D4v3 (#105) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

bazzeg..1 sec alatt megcsináltam :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#107) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

hy!
Van egy problémám a játékkal, meg sem moccan az egerem. A klikkelés jó, de nem mozog. Valakinek valami vélemény? XP kompatibilitási módban sem jó, nem tudom mi a gondja.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#108) Haart válasza D4v3 (#105) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Hja közbe meglett. Má jóval tovább mentem :D Most végeztem a botos csókával végleg. Megyek a szigetre. :C

(#109) Túrin

Túrin
(kvázi-tag)

Embertelen ez a játék, én msot raktam fel, de már 15-ös vagyok ;) a most alatt értem, hogy délután 4 fele. a kedvenc bossom W.E.N.D.I.G.O. volt amikor kidobják srácot a garázsból, megáramozzák, és átalakul,majd a két áramozó krapekot eldobja a picsába :D
a teherautós, vízzúdulós rész meg nemtom, nekem talán elsőre, vagy másodikra sikerült. Először nemtudtam, hogy mit kell csinálni. Másodjára rögtön leesett.

[ Szerkesztve ]

Túrin Turambar

(#110) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

Nem nagyon olvasgattam, hogy mit hogy kell, csak mentem és daráltam, ezért én csak a közepe fele fedeztem fel a Brutal Killt.

C, M2 aztán vársz amíg villan a karma és M2 ismét. Különféle ellenségeket különféle módon tudsz így megölni. Látványos nagyon, próbáljátok ki. :K

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#111) mmdms válasza mmdms (#107) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Megoldottam, csak egy gépresi kellett. :D 2 hét állandó letöltést nem szereti a pista :N

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#112) wobdj338

wobdj338
(újonc)

hali

még új vagyok, segítséget szeretnék kérni, megakadtam, vki tippet tud adni, van az a lézeres rész, mikor ilyen lézeres géppuskák elől kell ugrálni, az első fázison egyből átmegyek, viszont amint beteszem a power cell-t és megyek tovább a másodikhoz, azon a 2 géppuskán nem tudok tovább jutni, valakinek esetleg tipp? hiába próbálom a javasolt, shift + Z + mov mozgást, nem jó sehogy, kb 2 óra ment el ezzel, ezelőtt meg minden ment elsőre :=( még annyit kell hozzátenni, hogy ezen a részen halandó a Rozsomákunk

(#113) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Srácok...a rucikat hogy lehet felvenni?
Bár nekem ez az atlétás kemény jön be a legjobban ahogy a képeket elnéztem de attól még kipróbálnám..2 már megvan ha jól tudom:)

wobdj338:
ha jól sejtem hogy hol jársz akkor a szobába van egy gép amin a pajzsot tudod odahozni magadhoz..és az automatan megy visszafele..így csak mögé kell állni és megfelelő sebességgel futni...ha nem az a hely akkor sry.

[ Szerkesztve ]

(#114) wobdj338 válasza Sirandrish (#113) üzenetére

wobdj338
(újonc)

ha hazaértem vágok be screenshot-ot, vagy lehet h csak holnap, viszont akkor megpróbálom leírni pontosabban a helyet: a pajzsok mögé kell befutni, 2-3 lézer, 2 pajzs, ez az ami megy szinte csukott szemmel is, aztán beérek egy másik helységbe, ott felnyitom a számítógéppel a ketrecajtót (ezzel szembe dobozokon van egy laptop, amivel tudok workingölni), ahonnan kiveszem a powel cell-t, amit majd a lépcsőn felmenve beteszem a helyére, ami kinyit egy ajtót, ott van további 2 lézer, és itt nem tudok tovább menni, valamint, ahová beteszem a powel cell-t, mellette van egy számítógép amivel be tudom nézni hogy az adott lézerek merre mozognak.

(#115) Sirandrish válasza wobdj338 (#114) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem a pajzsokat tudod állitani?
mert nekem ugy rémlik hogy ott azt lehet..és el kell tekergetni őket aztán mögöttük takarásba futni..ennyi..

(#116) wobdj338 válasza Sirandrish (#115) üzenetére

wobdj338
(újonc)

ha hazaértem utánajárok, de nagyon pipa leszek magamra, ha ezzel ment el 2 óra :D persze egyben örülni is fogok, megnézem! :D

(#117) Haart

Haart
(PH! addikt)

Mindenki megalálta a játékban a rejtett Frostmourne kardot a wowból? Arthas kardja valamint egy csontváz mellette aminek a feje fölött egy wowos felkiáltójel van :D
1. kép
2. kép
3. kép

[ Szerkesztve ]

(#118) Sirandrish válasza Haart (#117) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én megtaláltam de felvenni nem tudtam:D

(#119) Haart válasza Sirandrish (#118) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Na ná jobb lett volna ha kapsz egy bónusz küldit is :D

(#120) Sirandrish válasza Haart (#119) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

vagy a pengék helyett olyan kardok jönnek ki a kezemből:DDD

(#121) cor válasza Haart (#117) üzenetére

cor
(őstag)

ja, csak nem mondott nekem semmit h mi ez ;]

nem rossz játék ez (vagyis hent :DDD ), csak..
- halálozás nagy részét a kamera okozza
- jo pár XP szerzési lehetöségtöl elvág a játék az animácio-inditása miatt :F :(

a töltöképernyön irkált "tippek&tények" mondatokat meg lehet valahogy szerezni ?

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#122) Corsa1

Corsa1
(fanatikus tag)

hi!

ott vagyok hogy egy teremben középen van egy kerék,az ajto lecsukodik,és a menyezet kezd leereszkedni.kerékkel ajtot kinyitom,de mire odaérek becsukodik és a menyezet agyonnyom.ezt hogy kell?

(#123) wobdj338 válasza wobdj338 (#116) üzenetére

wobdj338
(újonc)

[link]
[link]
[link]
[link]

erről a helyről van szó a 003-as képnél nem tudok tovább menni, a 004-es kép meg betekintés a tőlem 003-as képen balra lévő számítógépről, hogy milyen a terep.
thx

(#124) Sirandrish válasza wobdj338 (#123) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah..akkor jól mondtam..a géppel a 4. képen látható "pajzsot" kell odahuzni az ajtóhoz és akkor csak mögötte kell szép lassan áthaladni..

(#125) Corsa1 válasza wobdj338 (#123) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

berakod a cellát,aztán a pajzsot a computer segitségével odahuzod az ajtohoz,beállsz mögé és a lézerektől védve igy átgyalogolsz a következő részhez...

(#126) wobdj338 válasza Corsa1 (#122) üzenetére

wobdj338
(újonc)

volt már máskor is hogy kerékkel ajtó felemel és épp az arcodba csapódik bele az ajtó, itt az van h nyomod előre, majd E betű és ilyenkor meggyorsul sztem így, de még nem járok ott.

(#127) wobdj338 válasza Corsa1 (#125) üzenetére

wobdj338
(újonc)

de melyik géppel kell elhúzni a pajzsot, ugyanis ha a lépcsőnél lent a laptop, az csak elkezd beszélni, nem történik semmi, ha meg az ajtó melletti géphez (power cell mellett) odaállok, akkor ott nyomok egy C-t és csak betekinteni tudok, azaz nem mozdul a pajzs :D az lenne kérdés, az rendben, hogy odaállok a géphez és megnyomom a C-t, de hogy indul el a pajzs? thx

(#128) Corsa1 válasza wobdj338 (#126) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

E-re meggyorsul??? hiába nyomom nem történik E betűre semmi.

(#129) Corsa1 válasza Corsa1 (#128) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

ugy hogy az irányitás gombot lenyomod.

(#130) wobdj338 válasza Corsa1 (#128) üzenetére

wobdj338
(újonc)

úgy kell érteni, hogy nyomod W-t azaz megy előre és közben lenyomod az E, helyett Q, összekevertem a billeket, nem néztem rá, sry :) így működnie kell

(#131) Rusher válasza wobdj338 (#127) üzenetére

Rusher
(őstag)

Pedig oda is van írva a 3. képnél, hogy Use Movement to move the shield...... :)

[ Szerkesztve ]

葉問

(#132) wobdj338 válasza Rusher (#131) üzenetére

wobdj338
(újonc)

igen, de nem bírom lefordítani értelmesen :(

(#133) Rusher válasza wobdj338 (#132) üzenetére

Rusher
(őstag)

Az a lényeg, hogy megnyomod a C-t úgy ahogy a képen van és jobbra-balra írányokkal tudod mozgatni a pajzsot....húzd el teljesen jobbra és gyorsan szaladj oda mögé, mert kis idő múlva elindul visszafelé majd amikor elindul sétálj mellette át a másik oldalig....ennyi ;)

[ Szerkesztve ]

葉問

(#134) wobdj338 válasza Rusher (#133) üzenetére

wobdj338
(újonc)

tesztelem, de nem ma, mindjárt indul a Star Trek :Y

jah, és természetesen köszönet, ha visszaolvastál, kb úgy 2-3 órám ment el ezen a részen :D eddig meg sehol sem akadtam meg :)

[ Szerkesztve ]

(#135) -Zeratul- válasza cor (#121) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

<wolverine könyvtár>/WGame/Localization/INT/WGame.int

;=== GENERAL (LOADING) TIPS BEGIN ===

sor után vannak felsorolva

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#136) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Skacok siman jo xbox jojjal. ;)

Ne szemetelj ! / Steam..

(#137) wobdj338 válasza wobdj338 (#134) üzenetére

wobdj338
(újonc)

csak nem akar jó lenni, most ezek engem szívatnak? ha tovább mozgatom a pajzsot majd befutok az adott út végére, ott nincs semmi, csak egy lépcső lefelé, meg 2 tartály, meg számítógépek, azaz nem lehet menni tovább, pls további helpért :) és sry h ennyi baj van velem...

(#138) Corsa1 válasza wobdj338 (#137) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

felülre nézz.ott van egy szellőzőjárat ahova bemászhatsz és mehetsz tovább.ha a lépcsővel szembenállsz,akkor jobbra.

(#139) Sirandrish válasza mad1 (#136) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem egér+billel is tökéletes..mondjuk van egy dual analogos joyom de ehhez nem kell..el van találva az irányitás egeren+billen..

(#140) Corsa1 válasza Sirandrish (#139) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

egyetértek.egér+bill tökéletes.

(#141) mad1 válasza Sirandrish (#139) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Akkor probald ki joyon okostolyas. :(

Ne szemetelj ! / Steam..

(#142) cor válasza -Zeratul- (#135) üzenetére

cor
(őstag)

kösz :R

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#143) Sirandrish válasza mad1 (#141) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

1. neked mibajod? :F
2. miért próbáljam ki mikor egeren hibátlan az irányitása...csak roszabb lehet joyon mivel egér+billel tökkkéllletes... :K

(#144) mad1 válasza Sirandrish (#143) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Semmi,csak en mind2vel tszteltem.Es ez nem fps.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#145) Sirandrish válasza mad1 (#144) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és? egérrel nem csak FPS-ben lehet könnyebben a kamerát állitani...nekem meg ennyi elég

(#146) mad1 válasza Sirandrish (#145) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Mit es?Mielott velemenyt nyilvanitasz,probald ki elotte.Szerinted miert mondom?Angolul irjam?ugy talan megerted :N

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#147) Sirandrish válasza mad1 (#146) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

te nem érted amit én mondok...
a hibátlan SZÁMOMRA hibátlan...ergo a kezelhetőség/irányithatóság 100%os nálam...nincs beakadás..nincs kamerabeakadás...nincs nehézkes jump nincs semmi hiba..
akkor minek erőltessem a joyt?

(#148) DerStauner

DerStauner
(senior tag)

ez a játék egy hosszú játék...

egyébként az direkt van, hogy amikor a helikopter kilövi alólad a talajd, akkor a főhős lassított felvételhez hasonlóan próbál gyorsan menni, ami csak dupla ugrással sikerül neki?

[ Szerkesztve ]

(#149) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nah..végignyestem a gamet:)
Ez egy nagyon korrekt kis game volt...szép graf...jól irányitható és kőkemény hent:)
És ami a legfontosabb hogy viszonylag hosszu is volt :R

(#150) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

na én is végigtoltam, szép volt jó volt, remélem lesz folytatása, egész érdekes volt az utolsó jelenet
1 hibája van a játéknak, néha kötött az irányításmód (pl a gátnél) és megnehezíti, de pár próbálkozás után azért sikerül. változatos ellenfelek, az utolsó csávó mondjuk elég szívos volt, de kitartással könnyen legyőzhető
jó hosszú is volt, bár lehet azért, mert jó pár rész nem sikerült elsőre
grat a fejlesztőkenk :R

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.