Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#301) vadfonix

vadfonix
(lelkes újonc)

1ébként ha valaki talált még rejtett helyett az megirhatná ide, hogy hol és mit? Hátha rajtam kívűl mást is érdekel mert van benne 5-6 darab, én csak a szülinapos tortát, a WOW-os kardot és a bunker ajtott találtam eddig, de van még ezenkívül, csak nem tudom, hogy hóól.. :))

(#302) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Vegigzuztam...
Erdemes hardon vagy normalon vegigjatszani?A vegen lattam 2 oriasrobotot es le akarom gyakkni. ;]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#303) GabN73 válasza mad1 (#302) üzenetére

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

én minden szinten végigzúztam,hardon már nélhol meg is haltam..
Érdemes ..... Próbáld ki mennyivel nehezebb :)

Eladó M-Audio Q40 fejhallgató -----> http://href.hu/x/hv4r <-----

(#304) mad1 válasza GabN73 (#303) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Ok,de a vegen le lehet nyomni azt a ket robotot,vagy az mar a kovetkezo resz? :))

Ne szemetelj ! / Steam..

(#305) GabN73 válasza mad1 (#304) üzenetére

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

2 robot?!
küldj egy képet róla,edzés után megpilantom :DDD

(#307) mad1 válasza GabN73 (#305) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Sajna mar felulirtam,amikor vege a jateknak utolso kep,vagy videovagy mi :DDD

Ne szemetelj ! / Steam..

(#308) cor válasza mad1 (#302) üzenetére

cor
(őstag)

gamer srác izin toltad?, lol ;]
mindent normálon kezdek, aztán köv-nek jön a hard, ha olyan a játék h megérdemli/megéri
ezt spec elsö leviathannal abbahagytam, vagy 6-8szor annyi ráugrás kellet neki mind norm-on, szoval ez feleslegesen soknak éreztem :U

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#309) mad1 válasza cor (#308) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Jaja,de mar banom.Mit akarsz ezzel mondani? :D

Ne szemetelj ! / Steam..

(#310) mad1 válasza cor (#308) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

ezt spec elsö leviathannal abbahagytam, vagy 6-8szor annyi ráugrás kellet neki mind norm-on, szoval ez feleslegesen soknak éreztem
Ezt kifejtened?Ugyertem.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#311) GabN73 válasza mad1 (#310) üzenetére

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

vagyis megunta h 5 percre meg kellett állnia a gyakásban :DDD :DDD

(#312) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Sziasztok!Elakadtam ott ahol az a nagy robot van egy hatalmas csarnokban.El teleportálom magam a "kulcshoz",vissza,aztán berakom a helyére,kijön egy bejárószerűség,aztán 2mp múlva visszahúzódik ls kiírja hogy error bridge,vagy valami ilyesmit.Ott mit kell csinálni?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#313) mad1 válasza manutdzoli (#312) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Ahol 2 teleportot kell mozgatni?A masikkal kell beakasztani,de nehez.
Probald ujra.

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#314) cor válasza GabN73 (#311) üzenetére

cor
(őstag)

naggyábol
elveszti a lendületét a játék ha már ennyi idö 1 "miniboss", akor mi lesz mikor többen vannak? felesleges idöhuzás amitöl monoton(abb) lesz a bossfight :(

(#315) manutdzoli válasza mad1 (#313) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Sztem nem ugyanarról beszélünk.Töltök fel pár képet hogy tisztán lássuk :D kép1 kép2 kép3

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#316) manutdzoli válasza manutdzoli (#315) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Senki???

(#317) cor válasza manutdzoli (#315) üzenetére

cor
(őstag)

de
bal fönt van a teleport vezérlö, elöbb ott kell ügyeskedni, hogy a Sentinel arrébb menjen a hidtol, s aztán jöhetsz le majd (kb)

(#318) marcarc válasza manutdzoli (#316) üzenetére

marcarc
(kvázi-tag)

Nem igazán emlékszem h ennél a résznél nekem kiírt volna ilyet!Használd a 6. érzéket és a teleportot!Arra a hídra amire neked azt kiírja még nincs szükséged mert a robot pont belelóg az útjába!

''Nincs szentebb dolog egy barátság megpecsételésére mint a közös hányás''

(#319) fdisk

fdisk
(senior tag)

Srácok,elakadtam. :O
Van egy csávó aki vmiféle rakétavetővel lődözi habtestemet kép1.kép2.
Azt onnan fentről hogy a fenébe kell leszedni? :F

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

(#320) cor válasza fdisk (#319) üzenetére

cor
(őstag)

védés
irja a game is, meg itt is volt már ;)

olvasgattam 2 tesztet, miért van az h a cikkiro-tesztelö-mineknevezzelek emberkék alap bill kiosztással játszanak, aztán persze h azt irja h polipok tudnak csak bill-egér komboval jáccani, s inkább vegyé gémpadot :W

(#321) manutdzoli válasza fdisk (#319) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Amikor már közel van a rakéta megnyomod a Z gombot és visszaküldi a feladónak a küldeményt :D

(#322) fdisk

fdisk
(senior tag)

Köszi mkinek a helpet. :R

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

(#323) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Sziasztok

Képernyőmentést mivel csináltok, mert elakadtam én is, és a segítségeteket szeretném kérni.(prt sc esetén csak nagy feketeség)

[ Szerkesztve ]

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

(#324) bishoplogan válasza Zoli1222 (#323) üzenetére

bishoplogan
(senior tag)
LOGOUT blog

Peddig azzal kell... :K

(#325) cor válasza Zoli1222 (#323) üzenetére

cor
(őstag)

dobj föl egy Fraps-ot, az minden játékban jo (elvileg ;) )

(#326) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Köszi srácok, de szokás szerint nem olvastam vissza a hsz-eket. :B A 270 és 271-esben benne volt a probléma és a válasz. Most ott tartok már, h a qrva nagy robotot kell kicsinálni. Hát nem lesz egyszerű. Gyilkolom a lábát, mint állat, de meg se nyikkan neki. :O :D

(#327) bishoplogan válasza Zoli1222 (#326) üzenetére

bishoplogan
(senior tag)
LOGOUT blog

Csald az áramhoz, ahol a talaj "beáramasodik"
na ezt jól megmondtam ;]

(#328) Zoli1222 válasza bishoplogan (#327) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

Köszi. Mindjárt kipróbálom.

(#329) bishoplogan válasza Zoli1222 (#328) üzenetére

bishoplogan
(senior tag)
LOGOUT blog

Vároma fejleményeket:)
előre megsúgom: le fog nyűgözni a történtek a Sentinel bossfight után :DD

[ Szerkesztve ]

(#330) Zoli1222 válasza bishoplogan (#329) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

A sentinel bossfight az a nagyrobot? :B Egyébként elsőre sikerült, miután mondtad, h hogy is csináljam. :C :R Most ott tartok, h üldözöm a szerencsejátékos faszit, és helikopterről lőnek rám. Nagyon bejön ez az öldöklős játék. :K :B

(#331) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Nah. Normálon a játék befejezve. Kár, h a végét 1 kicsit elbaszták.

(#332) mad1 válasza Zoli1222 (#331) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Mivel rontottak el?Spoilert pls. ;)

Ne szemetelj ! / Steam..

(#333) Zoli1222 válasza mad1 (#332) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

Lehet, h csak szerintem van elrontva. De majd meglátod. Meg lehetett volna kicsit hosszabb is az utolsó fejezet.
SPOILER
Amikor a 11-est kell megölni, na az a rész nem jött be annyira. 3x kell kinyírni az első még oké, lehet nyomatni a kombókat, 2.-nál már csak 1-2 félét, a 3.-nál meg egyfeszt kilőtte a láb alól a talajt és mindig elpatkoltam.

Összességében nagyon hangulatos lett. Jó pörgős.

[ Szerkesztve ]

(#334) mad1 válasza Zoli1222 (#333) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Okes,most mar tiszta,thx.

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#335) torogyuri

torogyuri
(fanatikus tag)

a gambitos résznél amikor az épületből kiugorva köteleken kell tovább ugrálni ott mit kell csinálni? mert az első 2 kötél még OK de a harmadikat sehogy se sikerül elérnem :F

(#336) torogyuri válasza torogyuri (#335) üzenetére

torogyuri
(fanatikus tag)

(#337) pityeszka válasza torogyuri (#336) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Te idáig, hogy jutottál el ha nem tudod?!
Double-Space!

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#338) Worker

Worker
(fanatikus tag)

Kitoltam a jatekot, es nagyon tetszett!
Sajnalom, h az ilyen jellegu kombozgatos jatekok szinte mar csak konzolra jelennek meg, pedig en igencsak jol tudok kombozgatni billentyuzettel is, csak szepen be kell konfigolni ;)
Pl. a Devil May Cry 4-et is nagyon konnyeden jatszottam ki anno, es igen jol tudtam kombozni...

Vannak dolgok, amiktol meg jobb lehetne a jatek, de igy is elegedett voltam vele.
Pl. ilyenek:

- Sztoriba belefert volna sztem egy kis Victorral az oldalunkon valo oldokles, pl. az egyik vilaghaborit vegigkuzdottem volna azert az oldalan :D Megha csak par perces kis jelenet erejeig beletettek volna is jot tett volna :)

- Bugok... Abbol a fajtabol, amikor muszaj elozo checkpointot beloni, mert nem tudtam tovabbjutni... Bar en szinte minden jatekban kb. 3x annyi bugot talalok, mint masok szoktak. Ha fizetnenek erte, szivesen elmennek betateszternek vhova :] Felsorolni is sok lenne, milyen cifrabbnal cifrabb bugokba utkoztem ;)

- Meg jobban rombolhato kornyezet, hisz megiscsak adamantiumbol van a karmunk ;)

Mindenesetre tenyleg nagyon jol sikerult jatek, rettentoen jo otletekkel, rohadt jo harcjelenetekkel es hentelesekkel.
Szerencsere nem sporoltak a verrel, mint ahogy mostanaban szokas, orom volt latni a leszkado vegtagokat, arrol nem is beszelve, h mennyire elhultem eleinte, ahogy hosunknek a bordai is kilatszanak neha, vagy ahogy kinez 1 golyozapor utan. Durva! :)

LvL 33-on vegeztem a jatek vegere, csodalkoztam is rendesen, h nem ertem el a max. levelt (bar azt se tudom h mennyi a max level), pedig elejetol fogva experienced mutagent hasznaltam (ami eleg hamar meglett 3as is, igy meg tobb xp-t gyujtottem be), es mindenhol kerestem a plusz xp-szerzes lehetoseget :)

A 95 dogcedulabol 80at gyujtottem be, pedig nagyon igyekeztem mindet osszeszedni, hat 15 vhol elmaradt... Ha osszejonne mind a 95 dogcedula, kapnek meg vmi bonuszt?
A 3 bonusz ruhat sztem eleg konnyu volt megszerezni, az elsot mar olyan lvl8-as karival (asszem akkortajt jott ossze ahhoz a 2 figura) is le tudtam gyurni kisebb kuszkodesek aran.

A jatek leghuzosabb resze sztem az 'oriasrobotos' es a Gambit-es resz, mindkettonel elidoztem azert...
Bezzeg a vegso ellenfelet (Wade) elsore, es igen konnyen vegeztem ki...

MEG ILYEN JATEKOKAT PC-RE!!!

[ Szerkesztve ]

"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker

(#339) Worker válasza Worker (#338) üzenetére

Worker
(fanatikus tag)

Ja es egy X1950Proval, 2 GB rammal, meg egy ketmagos AMD 4400+szal tokeletesen ment 1440*900-ban, csak nagyon ritkan volt kis akadas, az is csak 'toltogetos' reszeknel, harcok kozben soha.
Amugy erosen furcsa, h az 1440*900as felbontast csak registryben valo ugykodes soran lehet beallitani, pedig azert eleg elterjedt felbontas sztem...

(#340) torogyuri válasza pityeszka (#337) üzenetére

torogyuri
(fanatikus tag)

eddig eljutottam ezzel a módszerrel de ennél a helyzetnél 100x próbáltam de nem megy. De ha csak ez a módja akkor próbálom 200x is amíg el nem fogy a türelmem...

(#341) Worker válasza torogyuri (#340) üzenetére

Worker
(fanatikus tag)

Ne massz fel teljesen a kotelre, mert ugrasnal igy beleakadsz a 'vasrudba', plusz jol kell idoziteni a 2. ugrast.
Ha ezek utan sem megy, en is tanacstalan vagyok, nekem siman ment az a resz...

(#342) wobdj338

wobdj338
(újonc)

hali

most ismét elakadtam, pls help:)
amikor szöktetni kell a kislányt és menekülni kifelé, van az alagút, ahol megnyitják a zsilipet és elkezd ömleni a víz futni kell előle, amivel nincs is baj, fel kell ugrani az első teherautóra, ott kinyítni egy pár embert, aztán a második, harmadik, és mikor a harmadikon vagyok, van egy páncélöklös a negyediken, amivel nem tudok mit kezdeni, átugrani se enged, hiába védekezek a Z-vel ahogy a game írja, egyszerűen nem, valakinek vmi tipp?

(#343) Edge válasza wobdj338 (#342) üzenetére

Edge
(senior tag)

Pedig azt kell csinálni Z-vel visszapattintani a rakétát, próbálgasd, menni fog.

GoogleGalaxyNexus (CortexA9.DC1,2Ghz~PowerVR SGX540~1GB.RAM/16GB.ROM~Android 4.0.4._ICS)

(#344) Edge válasza torogyuri (#340) üzenetére

Edge
(senior tag)

Én így csináltam:
Mindig felmásztam a kötélen ameddig lehetett, ugrottam egyet majd vártam 1 másodpercet(ilyenkor érte el a megfelelő magasságot) és ugrottam megint. Mindegyik kötélnél ezt tettem.

GoogleGalaxyNexus (CortexA9.DC1,2Ghz~PowerVR SGX540~1GB.RAM/16GB.ROM~Android 4.0.4._ICS)

(#345) Edge válasza vadfonix (#301) üzenetére

Edge
(senior tag)

Én találtam ilyet is, a laborban volt ahol adamantiumot raktak belém:

nagyban: http://images.netbag.hu/20090512/21014359448.jpg

[ Szerkesztve ]

(#346) (Bundás) válasza wobdj338 (#342) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Mielőtt neked csapódna a rakéta védekezést kell nyomni (nem előtte, nem utána, fontos), akkor pattan vissza.

(#347) wobdj338 válasza (Bundás) (#346) üzenetére

wobdj338
(újonc)

ez így nagy segítség, amint lesz időm próbálom :) thx!

(#348) Worker válasza Edge (#345) üzenetére

Worker
(fanatikus tag)

Ezt a tortat en is megtalaltam. Konkretan csak ezt az 1 easter egget talaltam meg a jatekban, meg a frostmourne mellett is elsuhantam valahogy ;)

(#349) GabN73 válasza Worker (#348) üzenetére

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

én csak 3-at :DDD
kard,torta+a csapóajtó :)

(#350) viktorov

viktorov
(újonc)

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni pár napja föltettem a gamet és működött is és ma akartam indítani és elindul de amikor kezdene kőrözni rögtön kilép mi lehet a baj? :(

viktorov

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.