Ha megszoktad, akkor nincs semmi gond, a billzet+egér kombináció tökéletesen működik
Jó játékot! 
TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

Ha megszoktad, akkor nincs semmi gond, a billzet+egér kombináció tökéletesen működik
Jó játékot! 
TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve
Van ott egy konzolamivel tudod mosgatni a pajzsokat, azt magadhoz irányítod és mikor elindul vissza akkor mellete mész és az megvéd.
Nekem is lenne egy kérdésem:
Van az a rész ahol fel kell venni egy bombát és fel kell robbantani a biiztonsági központot , azt a bombát hova kell lerakni?
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Ha arról a részről beszélsz amire gondolok, akkor a teherautó oldalára.
Negynehezen sikerült megtalálnom, most meg a gátass ugrálos résszel szopok. Elég bugos az irányítás.
Mennyi idő alatt lehet végigjátszani?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Nálam semmi baja a gamepad-nak. Kapásból felismerte a játék és minden működik szépen. Bejövős a játék, régen játszottam ilyen stílussal. Bár az igazság az, hogy régen játszottam egyáltalán játékkal... 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Hát akkor nem tudom mi lehet a probléma nekem egyből működött..milyen controllered van egyébként?
Tom5 Látom neked Logitech Rumblepad 2-d van nekem is csak cordless...nálad egyből működött rendesen tehát nem fordítva a bal kar előre-hátra? Nálam is felismerte tehát működik rendesen csak az előre-hátra irány volt felcserélve és csak az Xbox controller emu után javult meg..... 
[ Szerkesztve ]
葉問

azzal én is szívtam, szerintem szándékosan ilyen, mert a játék több pontján is feltűnik ez a fajt irányításmód
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
(#59) Zolinho1026 válasza Zolinho1026 (#30) üzenetére
Valameik segítőkész ember megszánna? 
A trance nem csupán egy zene, nem is csak egy stílus a sok közül... ÉLETÉRZÉS. || Origin: Zolinho
(#60) bagyulajuve válasza Zolinho1026 (#59) üzenetére

konkrétan nem tudok segíteni, de talán ez kicsi felvilágosítást ad
illetve
zárj be mindent (Internet-böngészőt, kodekeket, vírusírtót - mindent a jobb-alsó sarokban)ha nem használ, akkor videókari-driver (a legújabbat) és DX9 újratelepítés
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
Szerencséd van. Nekem sehogyan nem akar megjavulni 

Hello
Valaki tudna segíteni?
Ott járok, ahol elforgatok egy kereket,kijön a falból 3 szobor,az első 2őre még csak át tudok ugrani,de utána nem tudom hova kell,meg idő sincs rá vagy nem tudom...
Előre is kösz
Killed by WhozZy!
(#63) Zolinho1026 válasza bagyulajuve (#60) üzenetére
Köszi, ezt én is átolvastam de sokkal okosabb nem lettem pedig angolos vagyok.
A trance nem csupán egy zene, nem is csak egy stílus a sok közül... ÉLETÉRZÉS. || Origin: Zolinho
A 2. szoborról úgy kell átugrani arra a fa akármire hogy kétszer nyomod meg az ugrást.Onnan meg tovább a 3. szoborra.
Kb 10-12 óra lehetett!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

biztos marha jó ez a játék, de a telepítés meg marha sokáig tart. miért nem törődnek a játékok megfelelő publikálásával is. normális fájlszerkezet (nem több ezer fájl kitömörítése), normális uninstall (nem indítja el a játékot közben), stb.
türelmetlen vagyok.
Adjon nekem valaki egy mentést ami a gátas rész után van, a kiba**ott bugos irányítás miatt nem tudom megcsinálni. 
[ Szerkesztve ]
(#68) DerStauner válasza DerStauner (#66) üzenetére

na, csak felkúszott.
észrevételek:
1. felbontásban miért nincs 1440x900?
2. a grafika nem olyan szép, de egy ilyen hentelős játéknál talán nem is nagyon az a cél
3. irányítás jó, habár a leviathan-nál az elugrást nagyon becsapósan írja. ugyanis ott shift+z+irányt ír. azonban a sima irányok dupla nyomásával is el lehet ugrani előle. itt párszor meghaltam.
4. érdekes mód, azt a másik főhőst elsőre kicsináltam.
5. a videók átlagosak, viszont különösen szép volt, amikor Wolverine újra megkapta a "fém" kezeit.
most itt tartok.
folyt köv. este.

köszi
Killed by WhozZy!

Nem értem...milyen gamepadod van? A biztonság kedvéért kérdezem ugye az emulator csomagban van egy dll fájl ami ez: xinput1_3.dll...amikor bemásoltad átnevezted erre: xinput9_1_0.dll ?
葉問

most kicsit felidegesített, mikor Gambitot kell üldözni és jön a helikopter azt egyelőre nem nagyon bírom megcsinálni
tipp valaki esetleg? 

nem tudok rájönni mit kell azután csinálni hogy gambol felugrik a deszkákra, már mindent kipróbáltam, még meg is ölettem magam vele de semmi..

védekezés gombbal vissza tudod csapni a lövéseit

Nah...huhh..pill...fujok eggyet..VÉGIGVITTEM! 2és fél napomba telt ,fogytam vagy 5kilót de megvan 
Az utolsó pálya a sziget ahol a nagy kémények vannak.Itt fogunk mégeggy jót bunyózni Kardfog bátyóval is ,de a főellenség a Weapon 11-es vagyis DeadpoolVele a bunyó majd úgy alakul egykis átvezető videóval félbeszakítva azt ,hogy mint a filmben ,a reaktorkémény tetjén kötünk kiNehéz volt lenyomni ,de jó időben való blokkolásokkal és gyors kombókkal ,valamint a shift+a kombóim gyors alkalmazásával megoldható.Arra kell nagyon figyelni majd hogy a szemével amikor lövi ki a lézersugarakat ugorjunk el mer a kis g*ci a földet célozza ,ésha leesünk akkor bizony restart checkpoint van.Ez idegesítő mert jó 10-15perc deadpool-al a bunyó ,szóval csak ügyesen majdAsszem 42edik szintű voltam mire végigvittem ,majdnem minden tulajdonságom a maximumon volt.
Még annyit hogy érdemes végigvinni A játék végén lévő video nagyon fasza.A játék végén megkapjuk a HARD nehézségi fokozatot ,valamint természetesen az összes pályát dzsungelestül mindenestül ,és arra a pályára megyünk hentelni "nosztalgiázni"amelyikre csak kedvünk tartja.
De ezmég nem minden.Játék közbe fel lehetett oldani az úgynevezett bónuszokat ,melyekben 3különféle jelmezt szerezhetünk meg magunknak.És a pályák újrajátszásakor(mégegyszer mondom bármelyik chapter természetesen szabadon választható)autómatikusan rákérdez hogy standard Wolverine-ként ,vagy valamely már jólismert szuperhősjelmezünkbe nyomjuk e.Nagyon zorall Nagyon szépek a super hero ruhái Logannak.Én a sárgába nyomtam a havas pályán a hentelést ismétlés gyanánt
Érdemes végigvinni.Konklúzió: Nagyszerű ,hangulatos játék.Le a kalappal a Ravenes srácok előtt

Ha valaki elakad valamelyik komoly fejtörőnél esetleg(mert lessz), annak szívesen segítek.De ha tutira megy linkel képet is nekem a helyszínről.Vagy max odaugrok arraa pályára és megném neki ha nem emlékszem pontosan
Jó játékot népek(a laptopokat majdmég ha arra jártok kapcsoljátok azér be ,és a halott katonák dökcéduláit gyüjtögessétek mert a tapasztalati pontok a karakterfejlődésnél sokat számítanak)Illetve a kis forgó figurákra is figyeljetek oda hogy azok is össze legyenek szedve.Legyetek körültekintőek a pályákon 
[ Szerkesztve ]

Amúgymeg nem értem hogy itt sokan mér szenvednek a gamepaddal.Igaz ,szinte minden platformra megjelent ,de ez nem egy konzolról átportolt hulladék mint kvázi anno az Iron-Man féle borzalom.
Semmi probléma a bill+egér irányítással.SŐT!Gyorsabb is mint egy gamepad.A kameraállás néha szándékosan megfog változni ,ehhez pillanatok alatt lehet alkalmazkodni
Raven software RULZZZ!!!
Végre valami kíváló
Mondom ,érdemes végigtolni.Nagyszerű Game lett

Arra gondolsz amikor az épületbe vagy ,és fel kell ugrálni a tálcákon miközbe tüzel a helikopter?Felérsz a cölöpölt peremre ,és rohanj.De úgy hogy egy pillanatra se állj meg ,mer akkor kilövi a heli a talajt alólad aztán restart checkpoint.Futás közbe ugrálj mindig duplaspace-el.Ne torpanj meg.Aztán beérsz egy fedett helyre ,ottse állj még meg mer a heli már ottvan benn(berepült ,igen).Fussál tovább rendületlenül ,dobozokat kerüld ki ,és lessz egy nagy nyitott ajtó ,azon is duplaugrással be és tovább.Megis vagy ,jön az átvezető vid
Lényege hogy ne torpanj meg ,és próbálj meg azonnal alkalmazkodni a kameraállás megváltozásához

Nah én kérdeznék is vmit van egy olyan rész amikor meg kell szerezni a tekerőt hogy ki tudj húzni három szobrot és átugrálni a túl oldalra nah most ebbe az a gáz hogy kurvára nagy a távolság és megkapaszkodni se akar direkt szaltozók is hogy nagyobbat ugorjon de esélytelen, kissé már unalmas 10-edjére nyomkodni a c-t. 

Hát ez pedig nagyon egyszerű.Kitekerés után lessz az egészre vagy 10másodperced mielőtt a szobrok visszakúsznak a helyükre.Előtte azér nézd meg lenn a szobrok lábánál hogy nincs e az eggyik becölöpözve.Ha igen ,verd szét a cölöpözést.Bár mivel nálad úgy vettem ki kijött mind a 3szobor ,így nincs más dolgod mint átugrálni rajtuk.
Melyikre nem tudsz átugrani?Rögtön a másodikra?Nem hiszem.Van ilyen szobros azthiszem 2ő is a játékban.Nemtudom hogy te melyiknél vagy ,de nem számít
Ha az utolsórol nem tudsz átugrani a peremre az azért van mert ott áll egy macsétás faszkalap ,így ott nem ugorni kell hanem gyorsan beméred E-vel ,és adsz neki egy Q-t
Átis jutottál
Hameg az első szobrosnál vagy ,akkor fussál bátran a tálcán, és naggyából a széléről duplaspace a helyes irányba a másik tálcára ,és így tovább.Használd az egeret is.Nem nehéz.Összesen a W ,a space ,és az egérrel az irány kell.Átkell tudjon ugrani rájuk ,nekem első nekifutásra sikerült.Szóval ugorj csak neki mégegyszer.Menni fog az katona

Tök jók ezek a Tomb Raideres visszaemlékezések Logantól
Nekem nagyon bejöttek.Bár a bázisokon is lessz a hentelések közé iktatva egykét igen kemény fejtörő.Miután rájöttem ezekre nemis tüntek utólag nehéznek ,de akkor...

Na megyek szétszedek pár elitkommandóst a sárga kék fekete csíkos rucimba 

Átugrok mind1ikre lazán, de amikor az utsórol a másik oldalra kéne átugrani egyszerűen köze sincs ahhoz hogy elérje, de most látom hogy rá kell ugrani ez most vhogy eszembe se jutott annyira kiklészített hogy kiléptem a pébe
de akkor ez lesz a megoldás köszönöm.
A játékba mondjuk jobb lett volna ha úgy oldják meg hogy ha bevered a fejedet akkor a múltba kerülj és ne a jövődbe magyarul előjönnek a régi emlékek, plusz az is durva hogy a jövőbe megtanulsz új mozdulatokat és a múltba is tudod őket
persze játékról beszélünk.
[ Szerkesztve ]

a fedett helyig eljutottam, de ott többször is beragadtam a dobozokba, de majd igyekszem
köszi a segítséget
, amúgy biztos nem lenne nehéz csak az a hülye kameranézet, kicsit megnehezíti
[ Szerkesztve ]

Amúgy nagyon nagy királyság lessz majdha végigtoljátok.Énmár feloldottam mind a 3jelmezét Logannak.Nagyon zorallul néz ki bennük
A klasszikus sárga-barna ruhájába nyomtam újra pár dzsungeles pályát.Érdekesség hogy ittmár a karmai is adamantiumból vannak ,nem sima csontból
Hiába ,ez van ha végigtol az ember egy játékot
Nagyon állat hogy ottmár a majdnem mindenben tökéletes skillű rozsomákommal megse kottyan az ellenfelek leaprítása.A lávagólemek meghát gyerekjáték.Nyomok egy shift+c(Rage)-t ,és 5-6 vágásból megis van a cukorfalat ha ráugrottam ,aztán lehet letépni a fejét pikkpakk.Ígymár gyerekjáték 43as szinten
Nagyon állatok ezek az újrajátszások így.3féle különböző jól ismert jelmezed lehet Logannal.Csak felkell oldani őket a bonus menüpontban azzal hogy legyőzöd a "tükörképedet"
bagyulajuve:Tese vagy már messze a végétől amúgy.Gambittel még lessz egykis szopató ,de megéri türelmesnek lenni
[ Szerkesztve ]
Nem neveztem én át semmit. Fogtam és bemásoltam a két fájlt oda, ahová írtad 
Amúgy Logitech Rumblepad 2-m van. Már a gyári drivert is letöröltem, hátha, de nem segített
[ Szerkesztve ]

Ja igen....pedig úgy jónak kellene lennie...legalább is nálam jó volt végig is vittem a gamet az is jó volt....am minek a Rumblepad-hoz driver? 
葉問
Gondoltam felteszem a Logitech driverét, hátha jobb úgy 
Na akkor hanyagolom a játékot, majd ha jó lesz gamepaddel
Hali all!
Volna kis bibim...Állat game,de van egy rész:
adamantium beültetve,visszakaptam a képességeim,és valami kislányt kell kiszabadítani,de sehogy nem tudom kinyitni a zárkáját-mindeközben folyamatosan tüzel egy gránátos,akihez szintúgy nem tudok közelíteni(likvidálási szándékból).Valaki túljutott rajta?????SOS help thx

hát ezek a "profincélzostelepitettágyuk" kicsit elvették a kedvem töle... 
azért jo h ..ar volt az elözö wolverine játék, de 1-2 aproságot átvehettek volna, pl:
- mögéoson+kivégez kombo
- csak visszahuzott karmokkal gyogyul Rozsi
...gyenge kezdés után erős visszaesés...
Akkor ha az előzőt már próbáltam, ezt nem is annyira érdemes. 
Az internet hülyévé tesz.

Pedig nem nehéz.A felső szinten, csak annyi kell, hogy amint berakod a energia cellát, a bal oldali számítógépnél nyomsz egy c-t, és a shieldet, addig tolod el a kamerának balra(asszem), ameddig nem ütközik. majd kimész az ajtón, és megvárod amíg a páncél elkezd visszafelé menni. Te meg indulsz vele egy vonalban, mert csak így nem lőnek péppé. Majd a szobában ha bejutottál felmész a szellőzőn.
ennyi.Még sehol nem tartassz ,ezekután a részek után jönnek csak a komolyságok úgyhogy előre ,toljad

No ,csináltam pár képet a játékból Logan összes rucijáról
Legendary Wolverine:
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Classic Wolverine:
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
X-Force Wolverine:
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090506/Farkas8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem személyszerint a Classic Wolverine a kedvencem Abba a sárga szerkóba szoktam újrahentelni a pályákat a 43as szintemmel.Lehet így természetesen még fejlődni ,illetve ha végigvittétek a játékot ,a dzsungeles pályákon is már adamantium karmaitok lesznek csont helyett

Amúgy elnézést a lustaságomér.Legközelebbre megtanulok linkelni.Mindenesetre nézzétek meg a linkeket ,nagyon állat ruhái vannak Logannak 
Egész pofás a grafika, némi CryEngine-t érzek benne.
Az internet hülyévé tesz.

ááááá grrrrr
két napja probálok rájönni,hogy kell és mit lehet annál a résznél csinálni mikor a teherautok mögött elkezd bezudulni a rengeteg viz.az irányitás is csapnivalo itt vagy 50szer elhaláloztam már.aki
tud legyenszives segitsen a válaszokat elöre is köszönöm.

Előlről mutat a kamera úgy kezdesz futni. Futsz amig ez 180 fokban el nem fordul. Amikor már előtted 2 teherautóról lövöldöznek megnyomod a target gombot és ráugrasz az egyik csókára a teherautón utána a kövire. Ennyi.

Az irányításon múlik minden. A víz elől futni-gurulni kell az S-el, majd mikor a falhoz érsz és át tudsz fordulni, akkor egy E+Q-val ráugrasz egy fickóra a teherautón. Csak az irányítás miatt szipi-szopi. Nekem is kb. 20-szor kellett próbálnom. Egyébként lesz még ilyen szívatós rész.
Én most annál a résznél akadtam el, mikor a helikopterbe kapaszkodok és a propellert kellene szétberhelni, miközben a távcsöves puskás fickó lövöldözik. Felnyúlok majd vissza a helikopter oldalára aztán megint fel és ilyenkor visszelő mindig a fickó a helikopter hátuljára és kezdhetem előröl. Akinek van okossága erre a dologra, azt megköszönném. 
ő izé
Éppen most értem oda, és én sem tudom, hogy mit kell tenni
Várom én is a segítséget.
ű
mod: ok kösz 
[ Szerkesztve ]
o_O

1 perc erejéig én is elakadtam ott. Azt kell csinálni hogy amint felérsz és ütsz akkor noymogatod az egéren az ütést többször nem csak 1x. Mert az nemér semmit. Ha meg lelő a csávó kezdheted megin. Szóval nyomogasd gyorsan a gombot.