Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    Sziasztok, szeretném a közeljövőben megcsinosítani a gépem, egy Bitfenix Shinobi Window házzal rendelkezem, és többlépcsős rendszerben szeretném megcsinálni, első körben hétfőn érkezik egy Scythe Kama Bay amit a 3 5.25-ös helyére fogok tenni azért, mert utána szeretnék félig átlátszatlan plexit vennit, amit a ventilation meshek helyére akarok tenni. Jelenleg az előlap két oldalán és a ház tetején futnak végig ezek a meshek, és ezeken keresztül is szellőzik a ház, mivel ezek helyére nem légáteresztő plexit akarnék rakni, ezért vettem meg a kama-bayt. Kérdéseim:

    - tudnátok ajánlani, akár linkkel együtt, olyan helyet ahol normális áron tudnék a célomnak megfelelő plexit venni, esetleg arra instrukció, hogy hogyan kéne ilyen csíkokat vágnom belőle?
    - szeretném a tápomat és a belőle kijövő kábeleket elrejteni egy takarólemezzel, sokaknál láttam már ilyet, de lövésem sincs, hogy ők honnan szeretek hozzá vasat:)
    - ha megvan a plexizés, akkor hátulról meg szeretném világítani, ehhez olyan világítő csövet szeretnék ami minél vékonyabb, hogy az előlap mögött is elférjen, valamint jó lenne ha a tápról kapná az áramot és nem elemből. ötlet?

    Előre is köszi, üdv:)

Új hozzászólás Aktív témák