Valaki adjon a kezembe egy műhelyt 10 millió forint értékű eszköztárral, meg némi költőpénzt gépre, és lesz nemulass
.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Nem kell ide annyi pénz, bár szerszám nélkül nehéz dolgozni.
Kreativitás és kitartás: nekem ez a mottóm.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Azért a lézervágó sok esetben jól jön.
Pl a Sötét Máguson azokat a vastag alu lamellákat mivel és hogy csináltad?
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

simii16
(fanatikus tag)
Harisnyázgattam kicsit tegnap. Szeretnék megmutatni Nektek pár képet, hogyan sikerültek.
Az előlapi kábelek csak össze lettek dobálva, tudom kicsit furán állnak. 
Később szeretném megcsinálni a 24pinest, és ha lesz normális videókártyám a 6pines kábeleket is.
Egyébként nem is volt olyan nehéz dolog, de gondolom ez volt a könnyű része... Véleményt szívesen fogadok. 
simii16-nak 43 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!
Konkrétan melyikre gondolsz?
Olyan van pl a ház elején és a tetején is. Három darab alu lamella (lehet rossz szó, de nem jut eszembe más most) csoportokban.
Illetve a ház túloldalán is védi egy-egy a légszívónyílásokat. Jó vastagnak tűnnek, én legalábbis nem tudnám se dremellel, se dekopírral, se flexel kivágni azokat.
Dekopírral már a 1,5 milis lemezt is rángatta néha, igaz nálunk egy viszonylag régebbi fajta van, lehet hogy az újabbak finomabban működnek.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Jók lettek nekem is ilyen sinüek 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
Nagyon szépek lettek. Én mondjuk a fehér ventilátor csatlakozókat feketére cseréltem volna. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

simii16
(fanatikus tag)
Ez a kedvenc színösszeállításom. Köszi! 
(#2008) EarL 007 : Meg lehetett volna azt is csinálni, de a lapon úgyis fehérek a venti csatlakozók, nameg nekem így is tetszik. 
Jah, akkor még passzol is a laphoz.
Én is kék-fekete mániás vagyok, csak még nem alkottam semmit, 0 Ft rendelkezésre álló pénzből kicsit nehezen fogok alkotni. 

simii16
(fanatikus tag)
Nálam is elég szűkös a keret, azért csinálgatom külön-külön a kábeleket. Majd ha gyűlik újra egy kis pénz megcsinálom a 24 pineset is. 
Igen az alucsíkok. Szerintem az írásomban tettem róla említést.
Egyébként eredetileg ez 20x5 mm-es alucsík, és flex-vel vágtam végig hosszában, így lett 9mm magas. Vágási él felcsiszolva, polírozva, majd festve.
Mindent kézi szerszámokkal készítek.
Értem, köszönöm.
PC-STYLE.hu
hogyan készült blog nincs róla? 
Eladó M-Audio Q40 fejhallgató -----> http://href.hu/x/hv4r <-----

djcsefa
(tag)
Respect .
[ Szerkesztve ]
i7 920 - Asus Rampage ExtremeIII- 12Gb ddr3 1600Mhz -2xGTX480 sli - Ocz Agility3 ssd - Coolermaster 80+ 1000ws táp - Corsair 800D ház+ 1,5L víz :D
Sziasztok.
Még mindig azzal a hulladék Scout-al küszködöm...
Ezen a képen elég jól látszik, hogy a HDD elött lévő szivacsnál dől kifele a kábel, mivel tudnám azt megoldani, hogy ne legyen annyira feltűnő az a kábelrengeteg?
Venti tudom, hogy csúnyán néz ki, de átmeneti megoldás...
Roccat Taito-t keresek!
A alaplapi tálca mögé kötözz fel minden felesleges kábelt. Ott elfér, és nem látni.
PC-STYLE.hu
Jogos, de akkor meg az oldalát nem tudom majd feltenni...Sebaj, majd rásegítek térdel
.
Roccat Taito-t keresek!

djcsefa
(tag)
Szerintem el kell h férjen...nekem is elfért, pedig nálam 4 winyó is van+ a Venti szabályzó kábelei is hátul futnak (nem mondom h nem zsúfolt. de miútán elrendeztem a kábeleket, fel tudtam rakni az oldalapot. ajánlom én is, h vhogy kösd a kábelt a ház fölsó része felé és utána nem fog belógni vagy nyomni a szivacsot..
[ Szerkesztve ]
i7 920 - Asus Rampage ExtremeIII- 12Gb ddr3 1600Mhz -2xGTX480 sli - Ocz Agility3 ssd - Coolermaster 80+ 1000ws táp - Corsair 800D ház+ 1,5L víz :D
Szivacsot, el akarom onnan tüntetni, mert nagyon csúnyán néz ki.
Roccat Taito-t keresek!

Tothgera30
(PH! kedvence)
Az lenne a legjobb megoldás amit zuchy mondott, szóval gyors kötözd oda az alaplai tálca mögé! A szivacsot pedig én helyettesíteném egy fémlappal, vagy egy másik szivaccsal ami színben jobban beleolvad a környezetébe!
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

Kár, hogy kék (meg, hogy 5 000-el drágább az 560 ára ami még majd megy lejjebb), pedig jól mutatna ez a 28 centis 6870 az Antec Miniben
.
Sata kábel harisnyázásnak nekiállok.
2 fajta harisnya van nálam, egy sűrűbb és egy ritkább szövésű.
Az a probléma, hogy átlátszik a sárga burkolat. Esetleg ha harisnyázom, le kell róla szedni?
Roccat Taito-t keresek!

Tothgera30
(PH! kedvence)
Alkoholos filc a kábelre!
A sűrű mehet simán, a ritka meg duplán.
ui.: Nekem is kész lett Atke jóvoltából, most pedig én csinálom a venti Y átalakítóinak a harisnyázását!
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
Nem tudom milyen kábel az, de én még találkoztam olyannal, amit szét lehet szedni. 
Ha átlátszik, akkor érdemes a kábelt olyan színűre lefesteni sima spray-vel, amilyen színű a harisnya. Szerencsére az én harisnyáim sűrű és erős szövésűek. Engusztól lehet olyanokat rendelni. 
Tothgera30: Alkoholos filc is jó megoldás. 
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Havertól kaptam egyet, de szerintem cserések lesznek majd.
Roccat Taito-t keresek!

Tothgera30
(PH! kedvence)
Nah, most már az első harisnyázásom is kész lett
. Megszenvedtem vele rendesen, és össze is vagdostam az újaimat, de készen van és az enyém
. Tessék megcsodálni, miből, mi lett
.
Szép lett. 

Tothgera30
(PH! kedvence)
Köszönöm. Majd dobok fel az Atke által harisnyázott kábelekről is
.
Jó lett
Várjuk a többit 

Tothgera30
(PH! kedvence)
Majd holnap, de neked is köszi
.
Komoly lett, jól néz ki, grat!
PC-STYLE.hu
Hmm, egész pofás.
Arra a 4890-re mikor lesz blokk?

Tothgera30
(PH! kedvence)
Bejövős... 
Szép lett, nekem is tetszik. 
Viszont ahogy látom, az oldallap felrakása egy kis akadályba ütközik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nagyon jó lett
de kiváncsi lennék hogyan rakod fel az oldallapot 
Nagyon jó!

just be
Béna a ház, semmi szín nincs benne(fekete-fehér? viccelsz?), meg a fényképek is homályosak... 
Milyennapvan?

djcsefa
(tag)
egyettértek D1Rect-tel . Homályosak a képek. ..vagyis helyesbítek: ha jobban megnézük a képeket, akkor azt veszük észre h a hiba a fókuszálásnál van. a közeli pontok élsek de már a PICIT (nagyobb távolságoknál természetesa homályosodád de it 10-20 cmröl beszélünk) távolabbiak már homályosak. Makrót használtál?? a szinekkel nincs baj szerintem, mert a fekete-fehér dolgot kicsit feldobja az alapla kék színe.alapjába véve tetszik.
. a munkád. Így tovább !!!
A homályosság az utólagosan készített szofveres munka eredménye.
Szvsz.
Biztos lesznek majd olyan képek is, amin több látszik. Van rajta utómunka is, ez is látszik. Amúgy szerintem jó promo képek, nekem bejönnek.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Nekem bejön.
Ha jól látom, NZXT hosszabbítók azok?
És, photoshop powa
.
Roccat Taito-t keresek!
y.
csak a háttér photoshop benne , az életlenség direkt van az 1.4-es blende miatt.
szerk.: picit helyesbítek. az életlenség nem ps.
[ Szerkesztve ]
just be
"egyettértek D1Rect-tel"
Az para, mert én csak poénkodtam
.(már ha nem esett volna le senkinek.
)
De úgy látszik nem ment át a poén.(nekem is pont ilyen házam van és pont az is fekete fehér...)
Milyennapvan?
nekem is pont ilyen házam van és pont az is fekete fehér...
Azért is csodálkoztam....
A hsz jobb sarkába egy ördögfej, és mindenki leveszi, bár az meg sajna túl egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

djcsefa
(tag)
a poén tényleg nem esett le...de a homályos fotó dologban azért van vmi , nem?. ui: amugy tegnap (mielött visszaírtam) megnéztem a gépedröl a fotókat és csodálkoztam is a színösszeállítás miatt....de nem szólatam mert nem ítélkezhetek senki fölött, ezért a hsz-m csak SAJÁT vélemény volt zH gépére . Szép álmokat mindenkinek.