Jaja, valahogy meg kellene oldani, de már híján vagyok a tápkábeleknek. 
Mod: Nem sokára, fél év után sikerül fehér ventit szereznem a pocihűtőre, majd dobok fel képeket. 
[ Szerkesztve ]
Jaja, valahogy meg kellene oldani, de már híján vagyok a tápkábeleknek. 
Mod: Nem sokára, fél év után sikerül fehér ventit szereznem a pocihűtőre, majd dobok fel képeket. 
[ Szerkesztve ]

Biztos nagyon jól fog kinézni 
Weblapom: <<<<http://ramses-modding.hu/>>>>
El se hinnéd. 
[ Szerkesztve ]
A hülyeség az az hogy zajcsillapító hatású., mert nem az. DE! mint írtad így kihagyhatod a 3,5 keretet,ez csak egy sima átalakító,amire hűtőt is tehetsz.
Én tettem köré vékony szivacsot, úgy csillapított a hangon is egy keveset.
(Fan splitter elfogyott, az utolsó várja hogy elkészüljön a Stacker,amibe kerül)
Kábelharisnya 150ft/m Sűrűbb az MDPC-snél

köszi, erre voltam kíváncsi 
-még időben kapcsoltam. 
Pillanatkép:
[ Szerkesztve ]
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

♫ http://soundcloud.com/zetorgumi ♫ | Ha mindenki valóban tökön lőtte volna magát, nem csak mondta volna, akkor elég töketlen országban élnénk. |
Hát ez eszméletlen

rendeltem egy LED sort a LEDmastertől amit ajánlottál
azt szeretném kérdezni, hogy milyen csatlakózója lesz? 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
Szerintem semmilyen, két derót oszt forraszd amire akarod 
Az albumban megtalálod a választ.
Egyébként ventilátor csatlakozóval.

Eddig elég pofás

[link]
Jól néz ki
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com
Akkor remélem az enyém is fog tetszeni 

az alaplap ilyen szintű letakarása nem melegíti fel túlságosan a lapot? mert tetszik ez a megoldás, de én azért félteném az alaplapom.. 

Én is, csak legyen már kész 
Én még itt mérgelődők, mert az az 1 lemez még mindig nem készült el
Addig nem akarom szétszedni megint a gépet, pedig lenne mit csinálni 
[ Szerkesztve ]
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

ezek milyen csonkok? 
Ha privit írsz, sírva-könyörögve kérlek írd bele, hogy miröl érdeklődsz! E-mailt ritkán nézek, telefonszám az adataimnál!

Sajna nem tudom, FB-n mutatta Bill Owen 
jaj ez a sabertooth lap nagyon jól néz ki.... így meg még jobb... 

Ez így mocskosúl jól néz ki!!
Ha a tied is ilyen lenne....

Talán majd a következő, de arra is vannak tervek. Nem pont ilyen, de hasonló elképzelés formák mozognak bennem 
A vinyommal volt némi gigszer ezért eltűntek a képeim a készülődő gépemről, néhányat megtaláltam a fényképezőmön,ezeket megosztom veletek.
[Album]
[ Szerkesztve ]

Alakul, nekem csak egy kérdésem van amit nem értek. Alul miért lett akkora rész kivágva, amikor a felét eltakarod?

szép lesz!
az lenne a kérdésem hogy ezt a lemezt hogyan rögzítetted?
Tudtok valahol olyan boltot ahol lehet kapni Gelid Wing ventiket?
jah és szerintetek Noiseblocker xl1-hez képest milyen?
Alul egy szellőző volt ami pont olyan magas volt, hogy ki kelljen szedni, mert alulra szántam a tápot, de az a szellőző nyomta a táp rácsát,ami beleért a ventilátorba.
DiceBlade: Mivel van BTX funkciója a háznak, így menetek vannak fúrva az 5,25"ös tartóba. Azokhoz lesz rögzítve távtartókkal.
Jó az a plexi takarás az alaplapon. 
Valahol már találkoztam hasonlóval.... 
14-est nem tudsz? 
egyébként nekem nem nyitja meg a galériád

Először nem tudom hol láttam, de Ennél a modnál tetszett meg nagyon...
albert8: Passz (Van egyáltalán?)
[ Szerkesztve ]

Jones BTX módja is így készült 
Így igaz, meg is néztem gyorsan a dátumokat és az enyém 2 hónappal korábbi. 
Akkor nézd meg itt is
De persze emlékszem a BTX modra
Kérdeztem is hogy hogyan fogatod fel az alaplapra.
Nem teljesen ide tartozik, de hátha tudtok segíteni. 
BTX házat készítek és az "optimális" légáramlás kialakítása végett a ház tetején lesz 2 db venti. A kérdésem az lenne, hogy BTX-nél mi a jobb, ha a házból kifelé tolják a ventik a levegőt, vagy, ha befelé szívják?
Azért nem egyértelmű nekem, mert ebben az esetben a VGA-m fejjel lefelé van, és lehet nem kapna elég levegőt, ha a két venti elszívja előle, de fordított esetben meg ott van a felfelé szálló meleg levegő esete...
Szerintetek? (elnézést kérek, ha hülyeséget kérdeznék) 
Dell U2311H :)
Én a helyedben úgy tenném hogy kifelé fúja a levegőt a házból. A hűtés "lekerül az alkatrészről, de a házból nem feltétlen, és amúgy is felfelé szál a melegebb levegő.
Meg a VGA melege BTX-nél pont a Procira megy,
..Szerintem...
Értem. 

Ha a vga van felül, akkor pont hogy a proci melege szál a vga-ra. Nem szálhat a vga melege lefele. Vagy tévedek?
Valahogy nekem is ilyen érzésem van 

szerintem fordítva gondolta: a proci melege száll a vga-ra
A BTX-et úgy kell érteni, hogy fordított, fejjel lefelé elhelyezett ATX alaplap? (pl.: mint itt)
Akkor azt is számításba kell venni, hogy a vga ventije, vagy ventijei felfelé néznek!
Ha a tetején kifelé szívja a levegőt a venti, akkor tulajdonképpen elszívja a levegő egy részét a vga-tól... (szerintem, tapasztalatom nincs)
[ Szerkesztve ]
Igen, fejjel lefelé értendő 
Meglátásom szerint is elszívja a levegőt a VGA-tól, csak nem voltam benne biztos, azért kérdeztem itt rá 
(#4541) fenergie84 válasza fenergie84 (#4540) üzenetére
Na, kicsúsztam a szerkesztési időből... 
Itt vannak a képek a hétvégi kaszabolás eredményéről, látszik, hogy "kezdő vagyok" ilyen téren, mert a műveletet elfelejtettem megörökíteni...
[ Szerkesztve ]
Értem, én akkor úgy tenném a ventit (ket) a tetjére, hogy az befelé szívja a levegőt, és rányomja a vga-ra..
Vannak olyan házak amik normál ATX-es elrendezéssel ugyanezt a módszert alkalmazzák a felső ventit illetően, csak így a cpu hűtését látják el (pl Silverstone FT01)
Egyébként nem is értem azokat a házakat, ahol a felső venti is kifelé szívja a levegőt, plusz még a hátsó is. A felső általában valami jó nagy batár venti, ami szinte "elszívja" a levegőt a cpu ventik elől..
(sajnos nem elérhető a link - legalábbis nekem.)
hümmm...ha kijelentkezek a google profilomból, akkor én sem látom 
mód: megoldottam 
[ Szerkesztve ]
Ha a két venti fújja a levegőt lefelé, akkor a VGA melegét IS lefúja.
De lehet tévedek...!?
Meg ha össze fúj a VGA ventije a két ház ventivel, annak se sok értelme van, nem is beszélve a turbulencia veszélyéről 
ez iylen low profil project lesz ?
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8
kövezz meg, de nem tudom mi az...
tomyoy: nagyon eltértem az eredeti ötlettől, miszerint csak az előlapot cserélem le, de annyira megtetszett a BTX, hogy belevágtunk, szó szerint 
[ Szerkesztve ]
huh forgott a flex rendesen, kicsit összébb ment a ház 
Astra F 1.6i

Ref hűtéses vga-t kell venni
Az enyém bentről szívja, és tolja kifelé a házból. Ergo, mind1 hogy áll, akkor is szív és kifele fúj. nem a házban keringeti a levegőt 
[ Szerkesztve ]

nem tudom h jó helyre írok-e, de tudnátok ajánlani nekem webshopot ahol viszonylag kis mennyiségben is lehet rendelni sűrű rácsot? gépház elejére kellene
ha már ennyire belelendült mindenki, akkor én is jövök egy-két új képpel.
- oldallap ledezése lett a soros, az eredmény szinte tökéletes, nagyon halvány, éjszakai hangulat fény.
bár a képekből ez nem vehető át 
Astra F 1.6i