Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #46 üzenetére
Őőő... egy szóval az amcsi repcsik: paperconcorde
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #44 üzenetére
Eddig tapasztalatok alapján meg fog ismétlődni az mint a WoT-ban, azaz mindig lesz egy szovjet gép az adott ágon ami valamiért jobb, mint más nemzet gépei.
Hallomásból olyan híreket találtam, hogy majdnem minden Tier-ben a szovjet gépeken jobb fegyverzet + motorerő van, mint a németeken.
Lesznek itt érdekes dolgok, főleg a leendő prémium repcsik miatt.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Kérdés:
In future will it be smt like connection between WoT and WoWP? I mean I am talking about normal tank's battle with planes in the air?
Válasz:
There will be no direct interaction, only through clan wars. That is, a clan's planes will be able to engage in an air battle before the tank battle begins to assert air dominance, which will grant the tank team with abilities such as air strikes. -
emre
veterán
Ezt találtam:
Dear Friends!
We are getting close to CBT (close beta testing) and developers are doing their best to implement additional services. These changes will affect forum.
We are going to unify WoT and WoWp accounts at CBT start and this will lead to:1. If your login(e-mail address) differs from your WoT login(e-mail address) we insistently recommend you to register new forum WoWp account with login(e-mail address) similar to your WoT account.
2. If you don't have WoT account we recommend you to create WoT account under login(e-mail address) you are already using at WoWp forum.Finally, your logins(e-mails) are to be the same in the both projects.
Your WoWp nickname will imported from WoT without any alternatives.
Otherwise, after the opening of WoWp game portal unsynchronized accounts will be blocked without any opportunity to be recovered. After opening the game portal you will be able to log in to forum using your WoT credentials.
-
emre
veterán
uppsz, ha jól látom elindult az alpha tesz
-
D.Orion
veterán
-
marked one94
őstag
Nekem sajnos csak egy Genius Gamepad MaxFire G-12U Vibration gamepadom van ezzel nehéz repülős játékot játszani pl: IL lehetetlen volt vele irányítani vagy csak én voltam a béna. De ha valami joy támogatás lesz és a játék is jó lesz beszerzek valamit.
Én még semmit infót nem találtam mikor lesz nyílt beta.
Így még marad a tankozás -
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #29 üzenetére
Remélem a joystick támogatás rendes lesz benne. Logitech Extreme™ 3D Pro-val várom ezt a játékot. Biztos nem lesz egy IL, de azért a levegőben sok béna béla el fog férni.
-
marked one94
őstag
World of Warplanes: American Planes Trailer
USA Release Tech Tree
[link] -
marked one94
őstag
Valaki tud valami infót a játékról? pl mikor jelenik meg?
-
D.Orion
veterán
válasz
GrooveHero #19 üzenetére
Én nem írnám le a World of Planes-t. Érdemes azért figyelembe venni, hogy a Gaijin milyen tapasztalattal rendelkezik már repülős játékokban, Csak, hogy pár nevet említsek:
Birds of Steel
Wings of Luftwaffe
Wings of Prey
IL-2: Birds of PreySzerintem ha elkészül(jelenleg closed beta van), akkor a két játék hatalmas ellenfele lesz egymásnak. Én mondjuk furcsállom kicsit, hogy két orosz fejlesztőbrigád ugyanolyan típusú játékon dolgozik és nagyjából ugyanott is tartanak fejlesztésben. Olyan mintha a háttérben titokban összedolgoznának. Kb. egyszerre lesznek kész mind a ketten és így egymás elől fogják elvenni a játékosokat. Igaz az egyik(wargaming) mikrotranzakciós lesz, míg a másik(gaijin) gyaníthatóan rendes (dobozos)játékként megvásárolható és esetlegesen Rise of Flight stílusban tovább bővíthető.
-
grunge
addikt
válasz
GrooveHero #23 üzenetére
Hullamód arcade lesz,balance rendszere ala WG. Mig 17-19 a Me-262 ellen..na köszönöm
Vicc lesz ez is ebben az aspektusban
-
biggamer
veterán
válasz
GrooveHero #19 üzenetére
Ezzel egy a baj ... h ez nem az a játék , ez egy teljesen mááás !!!
Amit linkeltél az a World of Planes viszont ez a World of Warplanes topikja !!! -
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #20 üzenetére
Én is nagyon remélem, hogy nem lesz igazam. Csocsó, klántárs nagy repülős, őt is aggasztja a helyzet, pláne az, hogy talán túl arcade lesz, nem iagzán szimulátor.
Bár a mostani sok kis pöcsös 10 évesnek könnyne fogyasztható játék kel, nem egy olyan szimulátor, hogy még a gépet sem tudja beindítani -
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #19 üzenetére
A videó szép meg minden, de elszomorító amit írtál. Remélem nem lesz igazad, mert ha igen akkor maradok a tankoknál.
-
GrooveHero
addikt
Egy új alpha verziós videjó:
elég jó hangulatos. Viszont a játék ahogy olvastam nem lesz olyan nagy durranás. Úgy is mondhatnám, hogy konkrétan szar lesz. Mert fizika annyi lesz benne kb, mint egy cementes zsákban. A gép nem fog tudni átesni, ezzel pedig az egész repülés lényegét veszik el a játéktól, mert így lehetett a legnagyobb csatákat vívni, ki tud a másik mögé kerülni, és kilőni. Ha ilyen lesz, akkor nem sok jövőt jósolok neki a vinyómon
-
biggamer
veterán
-
bullseye
addikt
válasz
BoogeyM@n. #7 üzenetére
azért érdekes lesz, amikor a légcsavarosok után bejönnek a lökösek...
(+F104 a T10, amikor legendásan gyenge önveszélyes egy dög volt)
-
csaabz
őstag
IL-2 Sturmovik rulez!
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
Itt a hivatalos oldaluk ... nem sok infóóó eddig.
-
RaZroX
addikt
Kiváncsi leszek az irányítására..
-
Johnny001
senior tag
Hi!
És mikor fogok dolgozni, meg tankozni?
By.: Johnny
-
BoogeyM@n.
aktív tag
-
marked one94
őstag
Itt van még néhány kép
-
marked one94
őstag
Szuper! Kell egy kis változatosság tankok már néha unalmasak
-
biggamer
veterán
Sziasztok ... megjött a World of Warplanes trailer, nem hosszú de nagyon ígéretesnek néz ki.
Ők készítették a World of Tanks című MMO-t, ha ez is olyan sikeres lesz akkor le a kalappal az orosz srácok elött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest