Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

Hát srácok, ha a "csúcson kell abbahagyni", akkor lehet, hogy most kéne :DDD

Annyira idegesít az arty, hogy gondoltam kipróbálom. Bétában kicsit használtam, de annyira nem ment. Azóta a franciák megjelenésekor egy kicsit belekóstoltam, annyira kicsit, hogy csak 2-3-ast, és nehezen ment, annyira, hogy a Lorr39lam-ot alig tudtam 50%-ra felküzdeni hogy nehogymár azalatti számmal szabaduljak meg tőle (most 53.57, kerekítve 54%-nál tartok)

Most elkezdtem a német ágat, és a Wespe elég jól ment, de a kis splash és dmg miatt tovább akartam lépni rajta, 18 kör után eladtam 67%-kal.

Grille első kör. Free xp-ből megkapta a nagy ágyút; meccs kezdetekor néztem, hogy azért motor és lánc sem ártott volna rá, iszonyat csiga. Meccs kezdődik, Lakeville, csapattársak nagyrésze középre be. Városba alig, ellenfél már gyorsan jön is ott. Maradtunk ketten a bázisnál, 2-3 még haldoklott középen, és az ellenfélnél még legalább tízen voltak. Gondoltam, hogy na ez mekkora bukó lesz, de azért nem adom könnyen. Szépen szedegettem ki őket.
    Már csak ketten voltunk, Churchill és én, az ellen 6-7-en. Churchill feltartotta őket, én szedegettem. Amikor a Churchill is elhullt, még 4-en voltak, egy Hetzer egyenesen jött felém, valamint egy mk2 és két Grille.
    A végeredmény:

Victory!
    Battle: Lakeville 2012. november 4. 9:53:17
    Vehicle: Grille
    Experience received: 8 165 (x5 for the first victory each day)
    Credits received: 41 560
    Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

13 lövés, 9+2 találat, 2399 dmg, 10 destroyed / 9 damaged. Ha 5-ös szintű lenne, egy sor kitüntetést kaptam volna még érte :))
    Replay igény szerint

Aktív témák