-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Készítettem egy custom_post_type-t és hozzá taxonomy-kat. Az egyik tax egy tulajdonságot jelöl (pl.: fekete, fehér, piros), egy másik tax státuszt jelöl (pl.: normál, nem normál, egyéb, stb.)
Készítettem egy menüt, amire kattintva a tulajdonság szerint szépen ki is listázódnak az adott tulajdonságnak megfelelő custom postok (persze van egy saját taxonomy.php is). Azt szeretném, hogy csak azok jelenjenek, meg, amik megfelelnek egy bizonyos státusznak (pl.: normál)
Gondolom a loopon belül ezt egyszerű megcsinálni, de azt szeretném, ha már a lekérdezés eredményében sem lennének benne. Ha van mondjuk 100 post, de abból csak egy normál státuszú, akkor - ahogyan kigógyiztam - alapesetben mind a százat lekérdezi a WP, aztán loopban ebből válogathatok. Ez óriási pazarlás, ezért szeretném, ha már az alap query vissza sem adná a nem megfelelő postokat.
Ez SQL-ben sima ügy lenne, de WP-ben már lassan megőrülök. Órák óta próbálom a wp_query és társainak módosítását, meg ilyesmiket: $wp_query->set(...), arra_merge(....), add_action('pre_get_posts', 'csak_status_normal' ); de semmi értelmes dolgot nem sikerült összehozni.
Fenti probléma megoldására lenne esetleg valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest