Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Készítettem egy custom_post_type-t és hozzá taxonomy-kat. Az egyik tax egy tulajdonságot jelöl (pl.: fekete, fehér, piros), egy másik tax státuszt jelöl (pl.: normál, nem normál, egyéb, stb.)
Készítettem egy menüt, amire kattintva a tulajdonság szerint szépen ki is listázódnak az adott tulajdonságnak megfelelő custom postok (persze van egy saját taxonomy.php is). Azt szeretném, hogy csak azok jelenjenek, meg, amik megfelelnek egy bizonyos státusznak (pl.: normál)
Gondolom a loopon belül ezt egyszerű megcsinálni, de azt szeretném, ha már a lekérdezés eredményében sem lennének benne. Ha van mondjuk 100 post, de abból csak egy normál státuszú, akkor - ahogyan kigógyiztam - alapesetben mind a százat lekérdezi a WP, aztán loopban ebből válogathatok. Ez óriási pazarlás, ezért szeretném, ha már az alap query vissza sem adná a nem megfelelő postokat.
Ez SQL-ben sima ügy lenne, de WP-ben már lassan megőrülök. Órák óta próbálom a wp_query és társainak módosítását, meg ilyesmiket: $wp_query->set(...), arra_merge(....), add_action('pre_get_posts', 'csak_status_normal' ); de semmi értelmes dolgot nem sikerült összehozni.
Fenti probléma megoldására lenne esetleg valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest