Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabaly

    tag

    válasz belluska #18070 üzenetére

    Ha még nem sikerült volna: Outlook megnyitva, fent katt Eszközök, benne Fiókok. Ott katt a levelezés fülre, majd a hozzáadásra. Abban a három közül válaszd a Levelezést, katt. Előjön az Internet csatlakozás varázsló. Ezt végig kitöltöd.:

    Neved, tovább. Freemailos címed, tovább. Beérkező levelek POP3: pop3.freemail.hu

    SMTP, kimenő levelek: a te szolgáltatód adja, az enyém: /mail.dunaweb.hu/ vagy: /mail.t-online.hu/TE beírod a tiedet. Tovább: Fióknév a freemailnél regeléskor megadott emil címed előtagja, pl: lavor@freemail.hu, tehát, fiók név: lavor. (akkor sincs baj, ha az egész emil címet beírod) Jelszó, a freemailos jelszavad. Tovább,kész, most még előtted van a kis ablak ahonnan indultál, megint levelezés fül: be van íródva már a pop3.freemail.hu. Ezt kijelölöd, majd a tulajdonságokra katt: Postafiók: adjon meg egy nevet.....pop3.freemail.hu Lentebb: név, freemailos címed, alólra pipa.

    Katt a kiszolgálók fülre: Beérkező levelek kiszolgálója: POP3, ez be lesz íródva. Lentebb: Beérkező levelek: pop3.freemail.hu Kimenő levelek: A Te szolgáltatód smtp címe, amint már írtam, az enyém: mail.dunaweb.hu. Te a tied írjad. Lentebb: Fiók név, mint már írtam, freemailos címed kukac előtti neve. Freemailos jelszó. Jelszó tárolása: pipa.

    A többi ami még kell, be van íródva.

Új hozzászólás Aktív témák