Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Steelmanus #14059 üzenetére

    Mi van veled, Jani? ;] Rádjött az 5 perc, hogy mindenkinek szólsz valami kedveset (lásd én, localhost, lúzer...)? Nem gondoltál még arra, hogy talán kicsit magadba kellene fordulnod, elszégyellni magad és szépen visszavenni az arcodból?
    Nem tudom, milyen kivetnivalót találtál abban, amit mondtam - mi volt kioktatás? Talán ezeken a mondatokon sértődhettél meg, teljesen gyerekes és nevetséges módon: "Ugyanezt mondtam én is..." vagy "Tehát akkor miért is egészítettél ki olvasás helyett?" Ez szerinted annyira sértő? Hát akkor talán ne fórumozz, ha ezen képes vagy felhúzni magad, mert így csak mindenkivel összetűzésbe kerülsz... :U
    A lényegi témára térve:
    Igen érdekes az, hogy nálad az integrált telepítő cucc már több mint 1 GB-ra hízta ki magát... Én is csináltam már integrált CD-t, és még mindig ráfér egy 700 MB-os CD-re. De persze nem pakoltam tele mindenféle sz@rral.
    Amúgy meg az illető problémaleírása annyira nem volt egyértelmű, ezért nem lehetett eldönteni, hogy végül is akkor megy-e a telepítő (mai napig nem tiszta), vagy sem. Mivel azt mondta, hogy elkezd keresgélni a CD-n a telepítő, és el lehet indítani a programot, ebből NEM az következik, hogy egyáltalán nem látja az ODD-t! Tehát inkább te se oktass ki.

    "Te nem azt ajanlottad hogy keszitsen egy masik gepen egy uj XP telepitot integralt SATA vezerlovel"
    Ne beszélj már annyi hülyeséget, mert már azt sem tudom eldönteni, hogy nevessek vagy sírjak. :DDD :O Ne állíts ilyesmit, amíg nem tanulod meg, hogy a fórumon néha nem árt visszaolvasni az előzményeket, és ÉRTELMEZNI a leírtakat.
    Szerinted a következő mondat mit jelent? "Nem tudnál készíteni egy SP2-vel/SP3-mal integrált XP telepítő CD-t? Így még egy lehetőséget megpróbálnánk." Lásd [link]

    Próbálj meg egy kicsit gondolkozni, mielőtt írsz valamit, és mielőtt pocskondiázol másokat, mert így könnyen magadra haragíthatsz másokat. A legrosszabb hatást azzal érted el, hogy egyszercsak megjelentél, beleszóltál olyasmibe, amihez előtte közöd sem volt, úgy, hogy nem olvastál vissza, és elkezdtél másoknak okoskodni...

    Bocs, ha durva stílust használtam veled szemben, de utálom, ha valaki engem néz hülyének, és ráadásul olyanokat állít, ami kis visszaolvasással kiderül, hogy nem állja meg a helyét.
    Szóval PEACE! :R

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák