Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor örüljél, hogy ennyivel megúsztad a dolgot, mert nálam ez a legutolsó frissítés teljesen kiakasztotta az USB-s DAC-omat, de olyan szinten, hogy a majd 90e Ft-os cuccot, legfeljebb levélnehezéknek tudom használni ezután Win 10 alatt.[link]
Jó másfél hónapig, a Win 7-ről történő frissítés után tökéletesen működött , a mostani javításig. Már egy videó indításánál csonttá fagy a rendszer, egy-két játékot meg már el se tudok indítani, vagy ha el is indul, hang az nuku. Már vagy 10-szer leszedtem, újra telepítettem a drivert, mindenféle kompatibilitási mókolást bevetve, de semmi nem segít. Kénytelen voltam az alaplapi borzalmat újra beüzemelni, hogy legyen hang.
Egyetlen zenelejátszó progi se működik vele,Foobar2000, uLilith, Bug Head.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest