Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Shalala #15808 üzenetére

    Amitől óvakodni kell az az All in one chipset driver automatikus, teljes telepítése, ami mindent felpakol ill az INF driverek. W7 telepítését követően az első dolog megnyitni az eszközkezelőt és megnézni az ismeretlen eszközöket, nyilván lesznek ilyen eszközök. Elindítani a Windows Update-t és az ismeretlen eszközökhöz a nem kötelező frissítések közt érkeznek driverek(nem feltétlenül mindhez(bár az is előfordul)) ezeket fel lehet telepíteni (itt nem kell még a fontos frissítéseket felpakolni és azokat a nem kötelező frissítéseket sem, amelyek nem az ismeretlen eszközökhöz jönnek(sőt csak az ismeretlen eszközökhöz tartozóakat kell telepíteni, nem pedig az összes nem kötelező frissítést, mert itt nagyon speciális frissítések találhatóak,amelyeknek nagy részére egész biztosan nincs szükséged)).
    Elsőre az a cél, hogy az eszközkezelőben eltüntessük az ismeretlen eszközöket. Ha a WU után is maradnak ismeretlen eszközök, akkor kell az alaplap honlapjáról letölthető driverekhez fordulni, de csak azokat telepíteni, ami az ismeretlen eszközökhöz kell. Kivételt képezhet a LAN/VGA/SOUND eszközök, amelyekhez meg az adott gyártó oldalán célszerű keresgélni legújabb driverek után, nem az alaplap honlapján. (LAN és SOUND driverek végül is az alaplap oldaláról is letölthetőek, viszont a VGA-hoz az NVidia vagy AMD olalára kell menni).

    Pl esetedben nem kell automatikusan a NEC USB3 driver-t telepíteni, csak azért mert van, csak akkor, ha ismeretlen eszközként szerepel és WU-ról sem jön hozzá driver.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák