Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atlantisz48

őstag

Üdv!

Régebben írtam a topikba hogy az Ubuntu 14.04 LTS nél amikor be bootol akkor csak a háttér jelenik meg, és se a bal oldalt lévő alkalmazások, se a fen lévő tálca nem jelenik meg. Nem tudtam mit csinálni ezért feltettem az Ubuntu Studio-t ami működött rendesen míg a Wifit használni szerettem volna ( Lenovo B590 ), megpróbáltam csatlakozni a Wifi-re és hiába csatlakozott nem volt internet. aztán megszakadt a wifi kapcsolat, aztán megpróbáltam újra csatlakozni, ezt mind film nézés közbe próbáltam, és egyszer csak lefagyott, megakadt a hang mint amikor beragad a magnó, nem tudtam mit tenni így csak a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával tudtam kikapcsolni. Utána úgy gondoltan, hogy jó rendben akkor Wifi most nem megy, de legalább a filmet had fejezzem be, ez sikerült is, de miután ki akartam jelentkezni akkor rákattintottam a Kijelentkezés-re és lefagyott a rendszer. Semmire se reagált, így csak az előző módszerrel tudtam kikapcsolni.
    Másnap egy csomó más linuxot kipróbáltam, és mindegyiknél gond volt a Wifi beállítás, csatlakozás, és használat. És akkor rátettem tegnap a Kubuntu-t eleinte nagyon tetszett, fel is ajánlotta hogy telepítse-e az Nvidia Driverét, hát fel is raktam, a Wifi ment rendesen. ( Lehet hogy az volt a probléma az Ubuntu Studiónál hogy nem tettem fel a videó kártya driverét ? ) Ma amikor bekapcsoltam a gépet a Kubuntuval akkor nem akart csatlakozni a Wifire, és a hangszóró búgott amikor egy zenét akartam lejátszani. Amikor újra indítottam akkor már nem produkálta ezt a hangot. lehetséges hogy valamilyen hangkártya, meg Wifi drivert kéne telepíteni? Mert már kifogytam az ötletekből. Windows 7 64bit Ultimate-n minden tökéletesen megy. Egyszer sem produkált ilyet.

Előre is köszönöm

Üdv:
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák