Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Tuning terén eddig nem nagyon mozogtam, de most rákényszerültem, légyszi segítsetek nekem!
Adott egy 478-as ősrégi konfig, MSI 848P Neo-V alaplap, és egy 2,6GHz-es proci. Korábban egy HT-s 3,2GHz-es volt a lapban, de az meghalt, és most jobb híján ezzel az egymagossal kellene valami értékelhető teljesítményt kihoznom belőle - szóval maradt a "tuning".
A proci FSB-je 133MHz, ezt 150-ig húztam BIOS-ban, így 3GHz-en jár most, 60 fok fölé nem megy a hőfok, szerintem bírná még. Az AIDA tesztek eredményei is szépen emelkednek. A feszültség még alapon van, a BIOS automatikusan 1,525V-ra állítja, de ezt tudom módosítani, ha kellene.Kérdésem az lenne, hogy mikor kell a feszt is húzni, illetve százalékosan meddig szabad elmenni? A gép nem az enyém, szóval fontos lenne, hogy stabil maradjon a rendszer, mert a gazdája nem fog ilyenekkel szórakozni.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest