Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz suste #60247 üzenetére

    Köszönöm a gyors választ.
    A telepítésnél szépen le van írva, hogy mivel az én routerem még a gyári, arra a factory verzió kell. Le is szedtem a legfrisebbet.
    de
    1, A telepítéshez az van írva, hogy "csak kábeles kapcsolattal szabad frissíteni, wifin soha."
    Ami az én egyszerű agyamnak kiegészítésre szorul. a telepítéshez kell internet ezek szerint? Mert nekem most nincs internetem otthon, (csak maximum hotspot-ot tudok csinálni a mobilommal) a szükséges telepítő fájlokat máshol töltöm le és majd felmásolom a jelenleg net nélküli gépre és azon fogom lebonyolítani az FW frissítést/cserét.

    2. Az MD5 fájlellenőrzést hogyan lehet végrehajtani (ami nélkül nem ajánlott a frissítés)? Mert a windows alapból nem ismerte fel, így futtatni sem tudtam, hogy ellenőrizzen. Vagy a router felületén van erre lehetőség?

    +1. Ha ebben 3G támogatás van, akkor így le kell mondanom a 4G nyújtotta sebesség előnyről/többletről?
    Az logikus, hogy ki kell próbálni először... Én úgy terveztem, hogy a héten meglesz a FW frissítés/csere, és hétfőn elhozom 5 napra, kipróbálásra a kiszemelt, (flottakezelőnél is kapható) mobil stick-et, ha működik és jó a sebesség is, akkor a próbadarabot visszaviszem és egy ugyan olyan típust kérve előfizetek rá a zárt flottakezelőnél. Ami újabb 1 hét és utána lesz netem otthon, remélhetőleg normális, gyors...

Új hozzászólás Aktív témák