Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stroge

    csendes tag

    Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget, sorban bridgelt WR1043NDv2 routerekhez.
    A setup a következő (lásd kép): Egy épület több szintjén WR1043NDv2 modemek lettek telepítve WDS Bridge módban. A szolgáltató modemje nem hozzáférhető, és csak az első routerhez lehet kábelt húzni belőle.
    Mindegyik routeren a legújabb FW van (TL-WR1043ND_V2_140613 - nem tudom, hogy a TL-WR1043ND(UN)_V2_140912 verzio működik-e rajta? Azonban csak official FW lehet rajta).
    Az első routerem (#Root_router) természetesen nem Bridgeként funkcionál, csak kábelen kapja a netet az ISP modemből.
    Elvileg az összes fontos infot feltüntettem a képen. Ha valamit lehagytam, szóljatok.
    A probléma: #Bridge2 (az utolsó modem a sorban) random meghal. Van, hogy 2 órát bírja, van, hogy két napot, de többet nemigen. Wifi jel van, de a hitelesítés sikertelen (WPA2).
    Max 20 user csatlakozik a hálózatra.
    Az etherneten csatlakoztatott és az arra bridge módban csatlakozó router problémamentesen működik, csak a sorban következő router fekszik meg.
    Az internet feltúrása után még két megoldás van a fejemben, egyik, hogy WEP (vagy próbaképpen open) védett hálózatot csinálok, hogy úgy megmarad-e, illetve, hogy mindegyik router más SSID-t kap. Bár ezekkel nem tudom, mennyi esély van a megoldásra. Még olyat olvastam, hogy a NAT beállításnál kell valamit mókolni.
    Segítséget, ötleteket előre is köszönöm, remélem csak egy checkboxot kell ki/be pipálni és it's magic megoldódik.

Új hozzászólás Aktív témák