- 
			  PROHARDVER! TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kicsirics77 veterán válasz  Kicsirics77

üzenetére Kicsirics77

üzenetérena a ddns már valami miatt nem meg ha valakinek van ötlete azt szivesen fogadom 
 a kiszolgáló az http://dynamic-dns.net
- 

Kicsirics77 veterán válasz  Kicsirics77

üzenetére Kicsirics77

üzenetérena karaj már openwrt van rajta 
 kezdődhet a konfig
- 

Sebiferi tag válasz  Kicsirics77

üzenetére Kicsirics77

üzenetéreEzt töltsd le, ellenőrizd az MD5SUM-ot, nevezd át valami rövidebb névre, a kiterjesztés maradjon és kábelen frissítsd. 
- 

tomi7711 aktív tag válasz  Kicsirics77

üzenetére Kicsirics77

üzenetérefactory, hozzá való FW, és ne wifi-n frissítsd. 
- 

Kicsirics77 veterán na megvan a kicsike... 
 kérdezném,hogy mire figyeljek ha feltolom az openwr-t rá?
- 

tomi7711 aktív tag válasz  Kicsirics77

üzenetére Kicsirics77

üzenetéreAkár azon is lehet. Ez éppen egy ilyen adapterbe lévő micro-sd. 
 De akár hdd egyik partíciójára is ki lehet alakítani.
- 

hudyfiu senior tag De akkor feleslegesen minek kell az alap usernek akár csak torrentezéshez is extra hely telepíteni a routerre? 
 Mert jó hogy ajánlod de akkor legalább indokold hogy te miért ajánlod.
 Azért érdekel mert szeretek én is kipróbálni mindent, hátha van valami jó ötleted mire lehet még.
- 

SAMYka senior tag Sziasztok 4300 vs 3600 nagy dilemma de úgy néz ki hogy a pénz dönt és kompromisszum kész leszek és elég a 300Mbps. Azt tudom hogy a gyári firmben nincs torrent opció de azt nem hogy a moddolt firmekben van e grafikus felület? 
 Valamikor régen próbálkoztam linuxal de az már rég volt és kevés is volt. Ezen területen vannak szigetek a nagy sötét foltban ha pontos karok lenni Tehát amit tervezek: 
 Torrent szerver 2.5" 500 vagy 750G külső vinyó
 Print server
 Net megosztása minimum 2 gép, telefonok laptopok pontos száma folyamatosan változik.
 Mint olvastam FTP elérés megy ez jó de tudok közvetlenül a külső vinyóról is filmet nézni?
 Egyenlőre ennyi kérdés fogalmazódott meg bennem
 Válaszokat előre is köszönöm
- 

hudyfiu senior tag Tudjuk hogy van amikor jól jön de alapból teljesen felesleges. 
 A felhasználók sztem 50%-a még a torrentet sem használják rajta nemhogy olyan extrákat amihez még több hely kellene.
 Ha pedig az ember így használja az még 1 lehetséges hibaforrás, nem is kicsi sztem.Azt még most sem tudjuk mire használod. 
- 

tomi7711 aktív tag Elolvastam ujra a hozasszolasom es hat tuloztam egy kicsit. ;-) Termeszetesen extroot nelkul is kihasznalhato. De emlekszem a 1043nd-nel felraktam a tramsmissiont, vsftpd-t, samba3, mc, nano... meg php tamogatast, hogy menjen a pyload mar nem volt eleg a belso hely. Annak ellenere, hogy mar csak routerkent hasznalom mindig az az elso, hogy a 128 mb-os pendriveomra extroot. Semmibe nem kerul szinte es nem er meglepetes. 
- 

tomi7711 aktív tag A ROM csak 8 MB, amit nagy részben foglalt. Több mindent fel tudsz rá telepíteni. 
 Lényegében a bedugott pendrive-ra mountálja a /overlay -t.Így néz ki: root@OpenWrt:~# df -h 
 Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
 rootfs 113.9M 9.2M 98.7M 9% /
 /dev/root 2.3M 2.3M 0 100% /rom
 tmpfs 61.9M 2.3M 59.6M 4% /tmp
 tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
 /dev/sda1 113.9M 9.2M 98.7M 9% /overlay
 overlayfs:/overlay 113.9M 9.2M 98.7M 9% /
- 

contaxg veterán Ma vettem egyet és nem értem, hogy mindennel atom gyors, de van egy öregecske gépünk, amivel a Speedtest.net csak 10Mbs-ot tud, de az elöző öreg Linksys-szel ment a 20 is (Digi alap) O.o 
- 

hudyfiu senior tag Úgy volt a 1043 routeremnél hogy torrentenként 20 szál futhat. 
 Ott 2 torrent egyszerre futása esetén már szaggatott a film ha néztem közben, néha 1 torrent letöltés közben is.
 Ennél úgy emlékszem amikor 2 torrent ment azaz 40 szál akkor nem szaggatott de ha kell megnézem mennyit bír.
 Persze függ a filmtől is hogy mekkora.
- 

tomi7711 aktív tag obsy build-jét használom (eko.one.pl), eddig minden rendben vele. 
 Mondjuk nem ezen torrentezek, de még így is érezhető, hogy nagyon jó paraméterei vannak.
 External root mindenképp kell, hogy használható legyen.
- 

hudyfiu senior tag 40-50 szál torrent letöltés, közben még lehet róla filmezni akadásmentesen. 
- 

üzenetére Kicsirics77

üzenetéreMert minden legyen rendben! És érdekelt is, hogy mit kell változtatni.  
- 

üzenetére Kicsirics77

üzenetéreÍgy van. Amit még állítottam a szokásosakon kívül, az az USB led. (Nem kapcsolta le a HDD lecsatlakozáskor.) Vargalex segített. 
- 

üzenetére Kicsirics77

üzenetéreIgen, Vargalex 1.1.5 
- 

Pr3s aktív tag válasz  Kicsirics77

üzenetére Kicsirics77

üzenetérena várjuk a tulajokat, reméljük ez a masina hibátlan, és senkinek semmi baja nem lesz vele 
- 

Kétsávos ( 2,4GHz és 5GHz ) hálózatokat is kezeli. 4 darab Gigabites LAN és kettő USB portja van. Kettő antennája cserélhető. USB porton alapból kezeli a nyomtatókat és a háttértárakat is. [ Módosította: Intruder2k5 ] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest