- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
attilav2 #946 üzenetére
"A két noctua-t kiszedtem, sajnos kénytelen voltam mert két szobában elment miatta az áram(egyre hangosabban klattyogtak, végül le kapcsolt a gép, azóta két szoba konnektoraiban nincs áram) valahol meg égett a vezeték."
A (ház/táp) venti nem képes a lakás áramhálózatában hibát okozni."A táp 2008-as kb, a prociventi 2010 eleji, nem tudom meg állapítani melyik makkanhatott meg, legjobb lenne mindkettőt cserélni,"
Csak a rosszat érdemes cserélni. Egy műanyag darabot (pl. filctoll) dugj be a ventik lapátjai közé, és állítsd meg pár másodpercre. És azonnal kiderül, hogy melyik adja a hangot.A tápventi helyett a SCYTHE Slip Stream SY1225SL-12H-t érdemes használni, de a cserét remélhetőleg nem te akarod csinálni. (Forrasztás...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- ARCTIC P14 Max Value Pack - 5db számítógép ventilátor
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest