Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    válasz Kispotter #4142 üzenetére

    Hello!

    Ahogy nézem, ez a Chieftec széria pont Delta gyártmány, azaz jó eséllyel nem fog szeretni semmilyen kvázi szinuszt előállító UPS-t. Helyette inkább egy kicsivel drágábban egy Corsair vx450-et javasolnék elfogultan (jobban terhelhető, mint az ilyen szétosztott 12V ágas 500-550W-es tápok). A Deer tápod miatt egyébként is tápcserét javasolnék, nézz szét itt, ha a Corsair túl drága lenne.

    Ha a linkelt UPS-ed van és nem valami áramzabáló kártyát akarsz venni, akkor nem hiszem, hogy ne tudnál beleférni a 390W-os keretbe egy normális táppal. Mivel gondolom a szünetmentesed már nem mai gyerek, csak arra figyelj majd, hogy csak pár perced lesz a gép leállítására ha mondjuk játék közben vagy. (Új aksinál ír 180W-os fogysztásra 9 perces tartási időt az alaplapja.)

    Esetleg annyit tudok még javasolni, hogy vétel előtt kérdezz rá, cserélheted-e a tápot, ha esetleg nem menne a szünetmenteseddel, biztos ami biztos alapon.

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák