Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace Ventura

    addikt

    Na gyerekek örülök hogy találtam itt suzuki fórumot.
    Autóra igénytelen vagyok, és ezért ne kövezzetek meg.
    Április 30-án voltam lengéscsillapító cserén.Azóta észrevettem, hogy a kocsim (1.3-as 99-es swift GLX 5 ajtós) érdekesen gyorsul.Azaz sehogy.A fogyasztása olyan 7.5 liter körüli lett.
    A barátom szerint az összerakásnál elcseszhették a fékeket, mert szerinte befognak.A bal első felől kopott fékbetét hang hallatszik néha-néha menet közben véletlenszerűen.Tegnap egy budapesti túra után megálltam, és megnéztem a felniket, alig lehetett megérinteni olyan forrók voltak.Lekaptam az egyik kereket, a kerékcsavart nem lehetett megfogni olyannyira sütött.Ez a fékek miatt van?
    Valamint hány km-enként érdemes olajat cserélni?Nekem utoljára 2 éve volt, azóta mentem vele 20000 Km-t.A hétvégére tervezem.Ez is okozhat lomhulást?
    A karosszéria rohadásról már nem is beszélek.Ma alányúltam, és bent maradt az újjam a lyukba annyira rohad a jobb hátsó kerék előtt, valamint a bal oldalon középen.Mindkét oldalon egy 20 cm-es szakaszt érint a rohadás.Páron árokba futott 1 éve vele, valószínű ott kelekezhetett a sérülés, amit most kiütött a rozsda.Ennek mennyibe kerülhet a javítása?
    Bocsi a láma kérdésekért, de eddig a kocsi volt értem, most ez megfordult, de mivel szeretem és sokáig is akarom használni, ezért most költök rá.

    Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

Új hozzászólás Aktív témák