- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
De ahogy néztem a full 1.5 swift olcsóbban kijönne, én sokkalom érte és az 1.6osból 125 lovat kihozni nem nagy kunszt. Félre ne értsd nagyon szeretem a suzukikat (1.6 stift tulaj vagyok), de anno a swift gti a maga 101 lójával jobb gyorsulást produkál pedig nem mai konstrukció (igaz, fapad). De lehet, hogy csak az én gondom, hogyha sport akkor az legyen büntetőautó. A lényeg újonnan én nem venném meg. Akkor feléből egy 2éves ignis sportot.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
divot
veterán
Én megvenném, ha nem lennék családos ember.
A 148NM-t szinte az összes fodulatszámtartományban leadja, ami nagyon ígéretes menetteljesítményt jelent, és a 8,9-es gyorsulás se rossz. És kinézetre pedig nagyon pofás.
De nézd a konkurenciát, például a Citroen C2VTS 125 lóval 4.010.000 forint. -
bobsys
veterán
cityót 2 misiért sem vennék. Suzuki powa rulz. A dologban benne van, hogy eleve új autót nem vásárolnék (max subaru wrx sti )
Én nem vagyok családos ember csak sajna elvitték előlem a kinézett stift gti-t marad addig az 1.6-os sedanomEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ovw
tag
válasz Mecy_Lacee #3260 üzenetére
És Neked ezzel a ''technikával'' mennyi megy le a torkán városban?
''Jog és fegyver az állam tartópillérei'' - Justinianus
-
Mecy_Lacee
senior tag
Mivel a lakhelyem és munkahelyem nem egy településen van, s Baján nem sok a közlekedési lámpa, ja s mire én elérek egy nagyobb városba, addig én kb 100 km-t kell hogy utazzak. Tehát konkrétan én a városi fogyasztásra nem tudok mit mondani. Mint olyan, nekem nem nagyon van, tehát viszonyitási alapom nincs.
Városban betartom az 50-et -kivéve, ha a forgalom gyorsabban megy, akkor én se tartom fel a sort -, ott nem szeretek s nem is akarok száguldozni.
Amúgy az átlagfogyasztásom olyan 6,5-7 l között van száz kilométerre. Szerintem nem olyan rossz.
Kedden mentem haza a szokásos tempommal, s az átlagfogyasztásmérő valami oltári ''nagy'' számokat mutatott. 4,3-4,5 l (!!). Az oka: Viharos hátszelem volt...
[Szerkesztve]Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
tildy
nagyúr
Ha van valakinek acélkék ignise, meg tudná mondani a színkódját?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Slax
senior tag
Mikor én vettem (2006 juni), akkor csak két kék közül lehetett választani, karibikék gyöngy és mélykék metál. Bordó metál lett.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
tildy
nagyúr
Nem tudom pontosana szín megnevezését , de ez a szín olyan sötét- középkék-szürke keverék .
Valami ilyesmi szín [link].
Ha jól tudom honda jazznél is van ilyesmi szín."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Megvan: [link] Na itt a kékesszürke : ennek a kicsit kékebb, és sötétebb változatában láttam ignist... Nagyon tetszetta színe, olyanra akarom majd festetni az autóm.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
modd3r
őstag
Ma egy kicsit megdöbbentem az egyik helyi Suzuki szalonban, ugyanis a Swift Sportot nem lehetett kipróbálni...
Állítólag országos szinten ki lett jelentve, hogy tesztautónak Sportot nem kérhetnek a szalonok.
Kérdeztem tőlük, hogy ki vesz úgy 4 gurigáért autót, hogy nem próbálhatja ki?
Mondták, hogy igazam van...
Azért beleültem, beindítottam a motort, stb.
Nem rossz, de pusztán a külcsíny miatt nem ér egy 4-est, meghajtani viszont nem tudtam. -
SzalaiG
addikt
Több, mint két hónapba telt mire kifizetett a biztosító... Remélem a bank hamar kiküldi a törzskönyvet és gyorsan el tudom adni a roncsot. Aztán veszek egy másik Suzukit.
-
t1
addikt
Háj!
Nem soká bő 1.5 év múlva kocsit fogok venni egyik választás lenne egy swift.Gondolkodok rajta erősen vagy egy 1.3 16V vagy 1.6 16V sedan.. a sedan mennyivel nehezebb? ezekből a motorokból mennyi max LE-t lehet kihozni? -
nemcso
őstag
Én 1.6 16V -s sedant használtam anno céges kocsiként. A lőerőre adatára nem emlékszem már, de egy nagyon jól gyorsuló, fürge kocsiként ismertem meg. Akksi cserén és hátsóajtóbeli elektromos ablakemelő hibán kívül semmiféle gondom nem volt vele.
Én az 1.6-os változatot ajánlom neked.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
t1
addikt
válasz SzalaiG #3278 üzenetére
ettől félek én is..már vezettem jogsi nélkül 1-2x-er persze nem főuton. Fater szokott vinni.. megnálunk lenn a haveroknak sincs jogsijuk de van 1-2 trabi aazl szoktunk nyomulni a bakonyban
Amúgy még Calibrában gondolkodok...de opel a suzuki megnem hagy ott soha
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
t1
addikt
-
Sytex
tag
Szeretnék kicsit vitatkozni veled, mint autoversenyző (nem utcai harcos).
Direktszűrőtől ne várj lóerőket, csak a többlet hang ad ÉRZETRE lóerőt. A motor karakterisztikája megváltozik, de nem erősödik. Emelett gyorsabban elkopik tőle a motor. (Ami nem azt jelenti hogy nem használom)
Kipfogórendszer se fog 15-20 lóerőt dobni rá, maximum 5-6-t, ha komplett RENDSZERről beszélünk, ami olyan 60000-100000 FT között valósítható meg. Viszont pörgösebb lesz tőle a motor. Csak hátsódobtól nyomatékot vesztesz, enni fogja az olajat, és könnyeben beéghetnek a kipuffogószelepek.
Chiptuning: Ezzel semmi baj csak ezzel : ''mert csökken a fogyasztás'' ez csak a turbódizeleknél lehetséges, benzines autóknál sajnos van egy szabály: a lóerő a benzinből jön, tehát ha több loerőt akarsz akkor több fogyasztást is fogsz kapni. A másik ok pedig az hogy chiptuningal a benzinbefecskendezési térképet (és még sok mást) irják át.
No offenz csak tapasztalat.- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
Raptus
tag
Én senkivel nem szeretnék vitatkozni, de direktszűrő+sportgyertya nekem mérhetően (stopper) jobb eredményt hozott. Viszont az is igaz, hogy 3 év alatt eléggé odavágott a motornak. Zöldkártya még teljesíthető, de hasonló futott kilóméterrel rendelkező Swift-eké sokkal jobb volt. Úgyhogy tény, hogy a nyitott rendszernek ez egyik hátulütője. Persze meglehet, az én direktszűrőm sem volt a toppon.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Sytex
tag
A stopperes tapasztalat abból jöhet, hogy direktszűrővel kisebb fordulaton jön elő a max nyomaték, tehát ''előbb kezd húzni az autó''.
De ám legyen, engedek a nép akaratának de max +2 LE-t adok a direktszűrőnek, ami tudjuk nem túl sok....- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
SzalaiG
addikt
Swiftet vennék. Kevés kilométerrel, 200es évjárattól.
-
SzalaiG
addikt
Megjött a törzskönyv.
2001es Suzuki Swift TK gépkocsi ELADÓ! -
Garf.
tag
Én is csaltakozatam a Suzukis táborhoz!!!
-
SzalaiG
addikt
Roncskereskedők hívnak folyton szám nélkül. Megy a maffia ezerrel. Mindegyik azt mondja a trélerestől tudja a számom, de a tréleres nem adta ki, mert nem is tudja.
-
SzalaiG
addikt
Elvitték a roncsot. 200eFtért sikerült megválnom a TK Swiftemtől.
-
Raptus
tag
Befizettem egy polírozásra a 10 éves sötétzöld metál Swift-emet. Reggel leadtam, délután visszamentem érte...és alig ismertem meg. A műanyagokat is lekenték, egyszerűen gyönyörű. persze világéletében garázsolt szekér volt, úgyhogy a nap nem nagyot ette meg, de a különbség így is szemetgyönyörködtető. És mindezt 10.000 forintért, ráadásul az ember nem fogadott el borravalót sem.
Még mielőtt bárki nekikezdene, hogy az ő haverja 3.000-ért megcsinálta: nekem nincs ilyen haverom, ezért folyamodtam ezen megoldáshoz. És az autó is megérdemelte, hogy új fényben csillogjon
[Szerkesztve]Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Raptus
tag
válasz SzalaiG #3299 üzenetére
Szeged, Szekeres utca. Hogy melyik szám, azt ne kérdezd, mert fogalmam sincs
Telefonszámot sem tudok, mivel nem én jelentkeztem be, hanem a szervízvezető, akinél a céges autókat javíttatjuk. Kérdeztem, hogy tud-e egy jó fényezőt, és tudott. Felkapta a telefont és azt mondta, hogy másnap reggel nyolcra vigyem. Úgy pereg a szekérről a víz, mintha zsírral kentem volna be.
Ha kell, tudok küldeni az eredményről fotót, de csak e-mail-ben.
[Szerkesztve]Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest